İSTANBUL GUY
-
İstanbul ankette henuz kontenjani doldurmadi bursa antalya urfa kontenjanini katladilar.Insallah bu yil yogunluk bize vurmayacak arkadaslar
-
Antep ve urfanin acmasi biz İstanbul yazanlara buyuk avantaj olacak belli bir puan araligi İstanbulda yasayacagima Antep Urfa garanti olur mantigiyla yuklendiler oralara.Gecen yil olan yuksek puan yigilmasi bu yil bizde degil rahat olun:))
-
Benim cevremde rahat 77 85 arasi bi 25 kisi var.İstanbulu yazan sadece benim.Istanbulun kurum sinavini risk gorup Antep Urfa Kocaeli Mardin yüklendiler.Buralar acmasa garanti Istanbulu yazardik diyorlar.Bakalim tercih zamaninda beni döndürmeye calistilar suan en iyisini sen yaptin keske bizde yazsaydik kafalari:))
-
@duranvarlık benim çevremde de tam tersi, bakalım kimin çevresi kazanır inşallah seninki kazanır
-
Ben de 79.57 yle yazdim ama icimde bi ferahlik var hayrolsun
-
@duranvarlık inş dediğin gibi olur valla ben daha illeri görünce İstanbul bu sene süpriz yapabilir diye yazdım geçen sene çoğunun dili yandı çünkü kurum sınavında 2. yüksek kapatan il yaşam şartları daha zorlu eğer istanbul'da okumamış olsam çevrem de olmasa bende yazmazdım İstanbul'u
-
Benim kütüphane çevresindede 80 üstü puanla 2 kişi yazdı diğerleri antalya bursa ankaraya dağıldı inşallah istanbul bu sene 76 lara düşerde milletin yüzü güler
-
@davetsiz İSTANBUL GUY içinde söyledi:
@duranvarlık benim çevremde de tam tersi, bakalım kimin çevresi kazanır inşallah seninki kazanır
hafız istanbul mu yazdın sen?
-
@SR vurma yüzüme vurma
-
@davetsiz İSTANBUL GUY içinde söyledi:
@SR vurma yüzüme vurma
memleketi bırakma dedik sana ya neyse sonu iyi olur inşallah.
-
İstanbulu bnde isteyerek yazmadım.Sayı çok diye yazdım bnde.Bakalım nasıl bi hayat bekliyo bizi.Şuana kadar kimle sohbet ettiysem istanbulu önermedi.Maaş sıkıntısından dolayı
-
77.30392 ile İstanbul yazanlardanım. Umud ediyoruz artık sınava katılabilmek adına ..
-
@muratb bence gelecek kardeş dur hatta sana özel dua edeyim ettim
-
arkadaşlar elinde konu bazında bir dağılım olan var mı?
ilan metninde mesela 3lü iktisatlar yok(ua, tr ekonomisi ve büyüme), geçen yıllarda soru gelmiş ama. medenide miras, mikroda emek piyasası gibi konuların çıkma durumu hakkında bilgisi olan varsa çok memnun olurum. -
@Klay-Thompson eyvallah kardeş umarım dediğin gibi olur .. hepimizin hakkında hayırlısı diyelim ..
-
Arkadaşlar merhabalar, imeceyi bir defa döndüm ve çözerken yanlış yaptığım şıkları işaretledim.Dün itibariyle 2.defa çözmeye başladım 3.denemem az önce bitti ve &80 oranında ilk çözdüğümdeki yanlışları tekrarladım.Tecrübeli arkadaşlar sizlerde de böyle oluyor muydu ilk döndüğünüzde de yanlış yaptığınız soruları 2.kez çözerken de yanlış yapıyor muydunuz yoksa problem ben de mi
-
@sofuoglu ben 2.kez çözüyom aynı yanlışlar yine yanlışlar inşallah 3.sünde düzelir
-
@pozitifdışsallık inşallah reis temennimiz o,beyin kendini şartlandırmış demek ki yanlışa,doğruyu 2.de bile bulamıyorsak bi sıkıntı var ama 3.de düzelir inşallah
-
@babanınoğlukemal şu başlıkta adam akıllı soru soran ender insanlardansın ancak cevap alamamışsın. puanım 78.999 acaba gelir mi diye sorsan cevap veren çok olurdu ilan metninden yola çıkarak uluslararası iktisat ve uluslararası ekonomik kuruluşlar var diyebilirim, kaldı ki 3 4 sorusu var ua iktisatın önceki sınavlarda. önemli yani. büyüme ilanda yazmıyor ancak ben imecede 2 tane sorusuna denk geldim o da çok genel hatlarıyla (bence içim rahat etsin diye kısa bi nottan okunabilir sona doğru). medenide ise ayırmamış yani miras da aile de eşya da gelebiliyor. emek piyasası sorusuna daha denk gelmedim ancak sorarsa da genel hatların dışına çıkmaz. soru dağılımları için ayrıntılı fikir edinmek için nette paylaşılan tablolar var hangi yıl hangı konudan ne kadar soru geldiğini gösteren onlara da bakabilirsin.
-
@martini arkadaşı yanıtladım guy başlığında.oraya da yazmıştı aynısını...
istanbullu arkadaşlar kartal-pendik-maltepe bu 3 yerde oturmak istiyorum kazanırsam inşallah, hangisini tavsiye edersiniz