İSTANBUL GUY
-
@davetsiz karşıyı pek bilmem ama maltepe daha iyidir ne kadar yakın o kadar iyi
-
@davetsiz ben isim zikretmedim sen nasıl üstüne alındın anlamadım. sanırım başlığı çok sahiplendin
-
beykozu çok seviyorum İstanbulda tipik karadeniz şehri gibi.
-
@martini üstüme alınmadım. kimse yazmamış dedin ben de yanıtladık arkadaşı dedim.
-
İstanbulcular halen sessiz
-
@pozitifdışsallık hocam şok geçmedi hala iller ters köşe yaptı
-
istanbul hoşgeldin inşallah hayırlısıyla başarı ile sonuçlanır
-
Bu taban puanla sınav puanı diğer seneye göre düşecektir.Öyle tahmin ediyorum.
-
İstanbul'un böyle olacağı çok belliydi şimdiden uyarıyorum bi dahaki guy sınavına şimdi yüksek kapatacaklar düşük kapatacak herkes için hayırlısı olsun sürecin sonunda da yüzümüz gülsün
-
İstanbulu kimse yazmamis sanirim iyiyiz gencler iyi
-
Istanbulun kesin gelecegini biliyordum o yuzden heycanla beklemedim . Ama aklimdan gecen diger illerin bu kadar yuksek kapatmasi icimi rahatlatmadi değil. Umarim kurum sinavindan sonra da yuzumuz güler.
-
Facede niye istanbul spekulasyonu yaptiniz mutlumusunuz diye linc girisimi var millete cidden 79 81 arasi yok istnbulda
-
82.6 ile istanbulu yazmıştım. bi önceki sınavda 77.63 puanım vardı 77.66 ile kapamıştı . hayırlısı. ancak 82 üstü önümüzden 2000 ne yakın insan başka illere kaymış bu baya fazla bence
-
@kzxp yok yaa o kadar çok değildir bence
-
@angarabebesi 76.1 ile kapatti dostum daha napsin benim puan 82.6 idi millet ustume geldi puanina yazik ediyosun o puanla istanbul mu yazilir. Antalyada yasiyorum bide herkes yazsana antalyayi vs. Istanbulu herkes disladi burda bi ben vardm yazan simdi bana en akilli tercih seninki olmus onemli olan kurum sinavi diyorlar
-
Evet gencler simdiki tahmin yazili sinav sonucu kaca kadar duser icin..ben 80 bekliyorum sahsen
-
@angarabebesi 950 kişi bursa ve antalya. Ankarada da vardır bi 300 kişi. sonuçta 79.5 kapamış. İzmirde 80 le kapamış ordanda 200 olsun. diğer kalan illerde düşük kapamamış 2000 ne yakın kişi eder bu 82 üstü.
-
Antalya 82 ile kapatti kpssnin ilk 5000i ile yariscan yani bunlari dusunmek lazim
-
@duranvarlık 82.6 nın küsüratı kac benim 82.67:)
-
@kzxp 82.69