İSTANBUL GUY
-
@davetsiz şaka bir yana bende 80 in bu sefer yeteceğini düşünenlerdenim ama şöyle bir durum var sgk dan 300 kişilik grup istanbul yazmadı genelde antalya bursa gibi. Sıralamaya girenler sgk açıklanırsa sınavda rahat edecek gibiler
-
@totti sgk açıklanır 14 mayıs a kadar..yine de bi 60-70 kişi istanbulu yazmıştır başkan..ben tahmin falan yapmıyorum artık sizlerle haftasonları adalar-boğaz turu yapıp martılara simit atmayı istiyorum geçenkinde mülakatta elediler umarım bunu bu sene göz önüne alırlar benim için
-
@Grimmjow İSTANBUL GUY içinde söyledi:
80.6 ile İstanbul yazacağım bence geçen seneden düşük kapatacak İstanbul çevremde kimse İstanbul yazmıyor Marmara yazanların çoğu istanbul çevresinde sürpriz bekliyor çevre dedikleri gibi de gelebilir fakat nedense İstanbul'un 74-76 arasında kapatacak gibi geliyor bana
-2 yemişim biraz fazla inmişim ama İstanbul'un düşük kapatacağını taa ilk günlerde dedim düşük kapatmasının meyvesini kurum sınavında yeriz umarım
-
@davetsiz hakkımızda hayırlısı , en başından beri sıralamayı gireceğimi biliyordum ama taban puanı öğrenince içime bir huzur düştü nedense bu kadar düşecek olması kurum sınavında yüzümüzü güldürür inşallah
-
Arkadaşlar geçmiş yıllarda kurum sınavını geçen arkadaşlar ne önerir sadece imece çalışıyorum yeterli olurmu? Bu arada kurum 82 yi gorucektir bence hepimiz için hayirlisi olsun
-
@friedman98 imece nin cevapları tatmin edici değil diyorlar ben Adem'den çözdüm yeni basım çözüyorsan yanlışlıklar giderildiyse Adem çözmeni öneririm açıklamalarla konuyu daha iyi kavrarsın bu arada Adem + Tekrar yapmak mantıklı bence Guyu zaten 4-5 defa çözünce ezberliyorsun soru kalıplarını daha fazla çözmek mantıksız geliyor bana Guyda 2. çözüşünde hala yanlış yaptıkların varsa onların cevaplarını not alarak çalış bence
-
@friedman98 arkadasim sadece imece olmaz desteklemen lazim bence
-
@Grimmjow hocam konu eksiğimiz yok bir tur döndüm imeceyi max10 yanlış sene başından beri KPSS odaklı çalıştığım için sürekli konu çalışıyorum zaten
-
Kurum sınavının ne derece kolay/zor olacağını bilmiyoruz. 4250 adayın bilgi seviyesini bilmiyoruz. Hangi veriyle kurum sınavı şöyle kapatır diyebiliriz? Yapacağımız şey bol bol soru çözmek. Her gün bilmediğin sürekli yanlış yaptığın konuların üzerine gitmek. Umarım hak eden kazanır.
-
@friedman98 makismum 10 yanlış çıkıyorsa sana çalışma tavsiyesi vermemiz yersiz bence 10 yanlış çıkması her şeye hakim olduğunu gösterir yanlışlarında cins sorular var hiç bi yerde görmediğimiz onlarda geliyordur nolur nolmaz diye onları da halledersen senin iş tamamdır hocam inş
-
-
@davetsiz valla kendi kendime sana çok kızıyorum,bu arkadaş niye böyle moral bozucu konuşuyor diye.Neyse ki tahminlerin tutmadı çok şükür
-
@Grimmjow aynen hocam o cins sorular daha çok iktisattaki değişik sorular Allah yardımcımız olsun hocam başarılar eyvallah
-
14 mayıs'a kadar sgk sonuçu açıklanır ve benim için müspet olursa bende yokum sınavda. İnşallah girmem sınava
-
@lal İSTANBUL GUY içinde söyledi:
@davetsiz valla kendi kendime sana çok kızıyorum,bu arkadaş niye böyle moral bozucu konuşuyor diye.Neyse ki tahminlerin tutmadı çok şükür
yav moral bozmak için konuşmadım ki..iyi niyetimizle tahmin yaptık.
senin hiç tahminin tutmadığı olmadı mı ? -
sgk bekleyen arkadaşlar dualarımız sizlerle
-
@davetsiz sen moral bozmak amacıyla söylemiyorsun ama düşük puanlı arkadaşların canı sıkılıyordu ister istemez birbirimizi etkiliyoruz.Neyse ki tuturamadik Benimde tahminlerim tutmadı.
-
@davetsiz reis net tarih veriyorsun yanilma sonra9.pro ne zaman gelir bi 500 kisilik olursa mukemmel olur
-
@duranvarlık Kaç yapıyosun hocam ilk tur netlerinde
-
İstanbul bize kaldı arkadaşlar şimdi onlar düşünsün