İSTANBUL GUY
-
Spekülasyon yaratmadan söyleyin bakalım çıkmış soruları kaç kez bitiriceksiniz
-
@pozitifdışsallık 3 ten sonrasi ezber oldugu icin pek verimli olmaz 3 te dururum ben zaten ancak yetisir 4T ile birlikte
-
@pozitifdışsallık 2. Tura donuyorum . 3 ye donmem gercekten ezber oluyor onun yerine icra iflas vs bakarim daha iyi
-
Bende 3. de bırakacam
-
Dostlar şimdi imeceden sonra 4t ve konu tekrarı mı olarak gitceğiz
-
@pozitifdışsallık 2
ikiden fazlası bana göre ziyan. eksik konu çalışırım daha iyi diye düşünüyorum...
arkadaşlar sınava hatta mülakata kadar burada lütfen gereksiz tartışmalara girip birbirimizi kırmayalım, hepimiz aynı yolun neferiyiz yarın bir gün meslektaş oluruz inşallah. seviyeli bir başlık olsun lütfen. -
@Ülkü hocam degisiyor yillara gore 5yanlis ciktigida oluyo 13 yanlista.nasip kismet insallah hakeden, emek veren herkes karsiligini alir.
-
@guyguy 4t agir kacar guya gerek yok bence dostum maliyede fix ayni konulari sormuslar o konulari tekrar etmek en mantiklisi
-
@duranvarlık Bence çok iyi yapıyosun maşallah Ben ilk çözdüğümde ortalama 81 82 ydi.
-
@Ülkü konu eksigi olmayinca 10yanlis bile fazla aslinda.
-
@duranvarlık 4t son baskısında hata var mı?Birde işletme iktisadı sorusu görme açısından alınır mı?
-
Başlık cok sessiz kaldı herkes imeceye gömülmüş vaziyette galiba
-
Çok çalışmazsak puanlarda çok yükselmez aslında
-
@merve1.2 bu iyimiş sen bu sınav dene bunu tutarsa biz de sonraki sınavlara artık..
-
Acaba para falan yatiracaklarmis miyiz ?
-
@kzxp HOCAM KURUM SINAVINDA ÖNÜNÜZDEKİ TAHMİNİ 2000 KİŞİNİN GİTMESİ GÜZEL AMA BU SINAV FARKLI YANİ 76 ALAN ADAM 85 ALAN ADAMDAN YÜKSEK ALABİLİR Kİ OLAN DA BUNU GÖSTERMEKTE. GELİR UZM YARDM SINAVI BASİT VE ELEYİCİDİR ARTIK BU CÜMLEMDEN NASIL BİR SONUÇ ÇIKARABİLİRSENİZ. ARALIKSIZ DERS ÇALIŞMAK EN MANTIKLISI
-
Arkadaşlar 2016 kpss den sonra çalışmaya yeni başlayabildim. Imeceye bugun başladım bi yandan iktisat konu bakıcam. Şimdi sorum şu sınava kadar temiz 1 kere bitirebilir miyim imeceyi? Baya stres oldum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
@ceterisparibus Elbette bitirebilirsin ne kadar çalışacağına bağlı olarak 2. kez de bitirebilirsin
-
@Ülkü çok teşekkür ederim, duymak iyi geldi. size de kolay gelsin.
-
@ceterisparibus Rica ederim. Önümüzde kocaman bi bir hafta var neler neler yapılmazki bu sürede