İSTANBUL GUY
-
Tecrubelerim ve soru paylasimlarina gore tahmin yani
-
@Kaya87 75 76 olsun risksiz olsun temiz olsun
-
Hadi insallah ne guzel konustunuz.Kimse uzulmesin istiyor insan ama bu sistem ya bizi ya arkadasimizi ise baslatiyor maaleseff...Istanbul 80 altinda kapatacak diyenlerdenim temennim bu oldugu icin degil gorunen koy klavuz istemez.Var mi istanbul yazip 85 dogrum var diyen bi 5 10 kisi? Ben gormedim..
-
@duranvarlık varsa da bi guy başlığına girip çıksın boyunun ölçüsünü alır
-
@duranvarlık ben 75 80 arasina cok rastladim hocam ama insallah hepimiz gireriz aminnnn
-
78 79 bence
-
Yığılma 75-80 arasinda gözüküyor gibi 77 tahmin ediyorum
-
73 istanbul
-
Hadi aciklansin artikkkkk uyuyamiyorum yaa
-
Facede bugun de aciklanmayacakmis diyorlar.aramislar gibi sabir tasi olduk bu sene
-
Arkadaşlar şu yanlış sorular iptal edilir mi iflas-tecil ipotekli-teminat kanun yararina bozma-temyiz soruları ne dersiniz
-
@Jakuppp iptal edilirmi bilmiyorumda sadece. teminat semedi sorusu hani ttkdaki kiymetli evrak degildir diyodu ya duzrnlenme alanini sormuyodu ipotekli borc senedi kiymetli evtak ttkya gorr ama medenide duzenlenmis teminat senediyse hic bir kiymetli evrak degil o yuzden duzenleme alanini sormuyor diye edilmeyebilir bu soru diyorm kendi kaannatim bu yonde ama iflas ve tecil icin aramislar not aldik demisler.
-
75-76 gibi kapatır diye tahmin ediyorum. not düşelim. 78-79 diyenler uçmuş. tüm sorular imeceden çıkmışken 84'le kapattı. çoğu kişide minimum 10 soru oynamıştır.
-
@Obra haklısınız hocam 2015 gibi bir sınavda 15 yanlış yapıldıysa bu sınavda 25 yanlış yapılabilir ortalama
-
Arkadaşlar kendinizi fazla yıpratmayın, geçen sene GUY'da yaşanan istisnai idi. İstisnalar kaideyi bozmaz meselesi nedeniyle, bu sene de eski seyrine dönecektir. 75 civarı puanlar ağırlıkta kapatma puanları ile karşılaşacağız. Mülakat başlığı açmayalım bence konular fazla dağılmasın, bu il başlıkları üzerinden yürüsün konular
-
Gecen yil haric gecmis yillarda istanbulun kac dogruyla kapattigini ogrenebilsek
-
@duranvarlık yanlis hatirlamiyorsan 77 ,76 civariydi silmisim bnde kayitliydi hatirladigim bu sekilde.
-
Arkadaşlar yukarda geçmiş senelerde İstanbul'a bakarsak kurum sınavı taban puandan bile düşük kapatmış ki bu sınav guy tarihin en zor sınavları arasında bence... 76.1 ile kapattığını düşünürsek 75-77 arasında kapatacağını tahmin ediyorum umarım yanıltmaz bizi...
-
@Grimmjow Aynen İnşallah
-
arkadaşlar son durum ne? hesapladınız mı doğru sayınızı ?