Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@oguzhan24 ne sorusturmaymis arkadas. InsaAllah bu arada baska kuruma gireriz de mahrum kalirlar bizden
-
@ebruuu inşallah haftasonu BDDK'ye girdim olursa SPK'nın bu yaptıklarını göz önünde bulundurup ona göre karar vereceğim:)
-
@arya o bddk da bi 6ayi bulur o zamana kadar spk açıklar heralde
-
@arya insaAllah olur hocam.
-
@shady1 ben o kadar emin degilim
-
@ebruuu tamam hadi kendimizi geçelim çocuğumuz bari bizim sonucumuzu görsün
-
@oguzhan24 aslında ocak ayında da belli olmaz ise espri bazlı kısa film çekip gönderelim. Güzel bir eleştiri olur
-
@shady1 bekliyorum Hocam herkes gibi, inşAllah hayırlısı ile olur da bu geçen zaman gözümüze görünmez Dediğin gibi artık mesleğimiz oldu bu başvur bekle
-
Tweet etkinliği aslında güzel ve etkili oluyor ama tek sıkıntı sayımız az ve trend topic olmadıkça pek bir anlam ifade etmiyor.
-
@jbsay evet hocam sayimiz az ama unutturmayalim da kendimizi. Ben attim en azindan.
-
@ebruuu Haklısın tabii kulak dolgunluğu olur. tt olmasak da twitter 'ı aktif kullanan spk üst yöneticilerini etiketleyerek toplu bir aktivite yapabiliriz.
-
@jbsay kimmiş o üst yöneticiler? Biz de atalim
-
İnşallah görsel çıkar buraya görsel yüklemek spk uzmanlığını kazanmak kadar zor @shady1
-
çıkmadı spk sitesinde organizasyon şeması var oradaki kişilere twitter atılabilir.
-
SPK adayları zirvesi yapıp aynı şehirde olanlarla buluşabiliriz Kendimizce mülakat tarihi belirleyip takımları çekip SPK ya gitsek biz mülakata geldik diye eşek şakası bile yaparız
-
@menkul_kiymet ben salı günleri müsaitim 2 Ocak dışında yapabiliriz istanbul mevki
-
@menkul_kiymet ben de 2 ocak haric uygunum hocam. Gidelim dertleri neymis anlayalim.
-
+1 imle 29 aralık harici bende katılırım. Mevkii İstanbul
-
Burda herkes istanbulcu mu ya
-
ben istanbul dışındaydım yoksa gelirdim:)