Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@shady1 Her yazdığında o kadar haklısın ki ama suç bizde mantık arıyoruz böyle bir süreçte. Sanki normal bir ülkede yaşar gibi düşünüyoruz bazen gerçekten şu kuzey avrupa ülkelerini merak ediyorum bu kadar nizami olan hayatta sıkılmıyorlar mı diye. Bizde belirsizlik olmaz ise sanki hiçbir şey yok gibi ne kadar ilginç. Ülkede yukarılarda birileri bir şey istiyor ve oluyor alt tarafın ne yaptığı düşündüğü beklentileri önemli değil asıl buna alışmak lazım yoksa çekilecek yer değil hakikaten. Ama bu da bizi yıldırmazsa daha hiçbir şey yıldıramaz arkadaşlar bunu Tarkan filmindeki volkana girme sahnesi gibi düşünmek lazım bizi öldürmeyen şey daha güçlü yapar az daha sabır. Zaten Ocak ayına sabitlemiştik kendimizi bu ay bitene kadar az daha bekleyelim son 1 ay gibi düşünelim bir umut daha.
-
@shady1 haklısın kesinlikle ülkenin gençlerine yapılan en büyük zulümlerden biri. Şu an yurt dışında çalışan bazı arkadaşlarım hala mı bekliyorsun diyorlar, inanılır gibi değil çünkü 1 sene.
-
@piraye Bunun aslında siyaset biliminde adı var. Almanca bir terim: Kulturkampf diye geçiyor. Türkiye'de şu anda yaşanan bu. Amacım siyaset yapmak değil ama bulunduğumuz durumu ya ahbap çavuş kapitalizmiyle tanımlarız daha önce izah etmiştim ya da bu siyaset terimiyle. İkisi de h,ç de hoş olmayan şeyler...
-
Başkan ve ekip işi olmadığı kanaatindeyim, bunlar söylenti.. kamu kurumlarına alımlarda süreç uzatılabildikçe uzatılıyor.. bu başkan vs değil ... ama ne ? Valla kaç aşamadan geçip kazanıp mülakattan elenip hadi sil baştan demekten nasıl dayanıklı olduğumu görebildim. teşekkürler güçlendirdiğiniz için
-
@criminalawyer Türkiye insana bunu katıyor hakikaten burada bir yönetici arkadaş sağ olsun bana "coğrafya kaderdir" demişti hakikaten öyle orta doğu coğrafyası böyle ama Türkiye mental olarak iki kat daha zor çünkü daha mozaik yapıya sahip. Bu yapı da insanı olabildiği kadar zorluyor ve güçlendiriyor. Unutmayın bizi öldürmeyen şey daha güçlendirir. :))
-
Hayırlı olsun dostlar. http://www.spk.gov.tr/Duyuru/Goster/20180112/0
-
@sami dostum kaldir yorumunu yoksa kan cikar ilk ben paylasacaktim bu duyuruyu
http://www.spk.gov.tr/Duyuru/Goster/20180112/0 buyrun -
@shady1 @paretowilfredo dostum kaldır benim mesajı :'((
-
Sonunda... hadi gözümüz aydın
-
Allah verdikçe veriyor hadi hayırlı olsun herkese
-
ALLAH ALLAH denir buna dile kolay tam 8 ay sonra bunlar mutluluk gözyaşı. Arkadaşlar inşallah buradaki herkesi alırlar da kurumda yabancılık çekmeyiz burada daha önce dendiği gibi benim 7 şubat tanışırız müsait olan olursa
-
Arkadaşlar 10 dakika mı olacak mülakat? Günde 42-43 kişi alacaklar, muhtemelen tek komisyon.
-
@muslum bence az çok karar verilmiştir de bakalım artık ama kısa surer dediğiniz gibi
-
@sami saka yaptim dostum. Cok uzun suredir bekledigimiz bir sey bu inanamadim
-
@oguzhan24 bence bugün tarihe geçmeli. Saka filan degil demi hakkaten sözlü duyurusu mu yaptilar bize
-
Arkadaşlar hemen sevinmeyin az sonra kaldircaklar duyuruyu. Bi yanlislik olmuş
-
doğru görüyorum dimi ben
-
Kimler hangi gün giriyo arkadaşlar
-
Arkadaslar itiraf ediyorum bir bilisimci olarak kurumun sayfasini hackledim ve duyuruyu ben koydum
-
@shady1 6 subat hocam