Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@shady1 arkadaşlar zaten mülakatlar şubat da yani yaklaşık 3 hafta sonra nşa da 1 hafta içinde olurdu demek ki bizden önce başkan belli olacak demek ki hatta başkan belli bence ki kurum listeyi açıkladı
-
Hevesim kaçtı spk, bana hakimliği çalıştırıp kazandırdın. Şimdi mülakat mı
-
WhatsApp icin son 3 kisi . Hadi Acele edinn
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar aylardır bekliyorduk @Shady1 senin çevre noldu? O da açıklanmış?
-
@keymarsh dostum orda da mulakattayiz evel allah senin de oldu mu
-
@shady1 benim de oldu dostum çok şükür bu gece 2 güzel haber aldık.. hangi alandan girmiştin sen?
-
Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun o listenin yarısı gelmeyecek inanın. İnşallah bir kıyak yapıp mülakata katılan herkesi alırlar. O kadar emek verildi aylarca beklenildi. Kurum umarım bunu göz ardı etmez. İnşallah beklediğinize değecek hadi durmayın gece gündüz mülakata hazırlanın 3 hafta çok güzel süre
-
@jbsay listenin çoğu gelir gibi hocam belki başka kurumlarda çalışmaya başlayan vs olmuştur ama bir kısmı hiç bırakmıyor sürekli sınav mülakat peşinde koşuyor hele ki az daha iyiyse bir sonraki yer ona da gireyim diyor. Genelde girdiğim mülakatlarda çoğusu kamu çalışanı ya da bankacıydı. İşsiz ya da özel sektör çalışanı pek uğramıyor ya da uğrayamıyor bu arkadaşlar sayesinde. Ha adam iş bulamaz bir yerden başlar bekler aylarca yıllarca anlarım ama kamu çalışanı olup da sırf şu puanı değerlendirelim ya da burası daha iyi gibi deyip kurumu bilmeden girmek gerçekten üzücü. Sırf para için girilecek yerlerde değil zaten buralar memur mantığına göre en yoğun çalışma saatine sahip yerler sorumlulukları çok daha yüksek bunu umursamadan tatmin için gelenler olur yine diye düşünüyorum ama temennim inşallah senin dediğin gibi olması.
-
Merhaba arkadaşlar, bu yabancı dil sınavı ile ilgili çeviriler konusunda bir bilgisi olan var mı,zorluk derecesi nedir?
-
@mery benim ingilizcem pek iyi sayilmaz hocam ama bana bile kolay geldi acikcasi. Internetten bankacilik terimleri diye arat onlari ogren vok isine yarayacak hocam. Bir de spk nin cikmis sorulari var onlari cevirmeye calis kolayca gecersin. Zaten sinavda siz elinizden geleni yapin biz genel duruma gore puanlandirma yapacagiz demislerdi. Yardimci oluyorlar yani hocam
-
@ebruuu Benimki de pek iyi değil,o yüzden endişeliyim içim rahatladı bi, bakıcam hemen teşekkür ederim
-
@mery basarilar hocam. Hic kasma yapiliyor
-
Gördüğünüz üzere arkadaşlar mülakata herkesi çağırmışlar. Önceki konuşmalar da güvenlik soruşturmasında elenen arkadaşların olduğu onların mülakata çağrılmayacağını belirtilmişti ancak böyle olmadığı görüldüğü bence de mülakata katılım az olacak ancak bir günde 40 kişinin mülakatının yapılacak olması mülakattan geçmenin gerçekte sadece bilgiye liyakati olmayacağını hatta bazılarımızın zaten güvenlik soruşturmasında elendiğini ancak elenme sebebimizin hiçbir zaman bilemeyeceği anlamına geliyor. Herkese başarılar burada ki herkes kazanmayı hakkediyor.
-
@arya yok hocam listeden 2 kisiyi cikarmislar. Hukuk ve uzman yard. 1 er kisilik azalma var.
-
Eksik iki kişi evrak teslimi yapmamış olabilir yoksa kimseyi güvenlik soruşturması olumsuz diye cagirmamazlik yapamazlar aksi duurmda dava hakkı doğar keşke girdigimiz mülakatlar ve sınavlar şeffaf olsa da ne olduğunu bilsek amaa nerdee:(:(
-
@nuray olabilir hocam arkadaslara telefonda bu sekilde bilgi verilmis diye bu sekilde diyoruz yoksa kesin bir sey yok
-
-
@piraye sanirim hocam. Whatsapp grubu yaptik numarani verde seni de ekleyelim
-
@ebruuu whatsapp kullanmıyorum hocam geçen biri daha sormuştu buraları unutmayın bari
-
hepimize hayırlı olsun umarım bddk murakıplıktaki gibi alınacak sayının çok çok altına düşmez de en azından bir kısmımız hak ettiğini alır.