Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
Buradan kaç kere hukukçu yok mu diye yazdım, kaç kere bişeyler sordum, burada bizden başka konuşan olmadı.
Şimdi, watsup grubuna katılmak isteyenler sizlerin kişiliği hakkında bilgimiz yok. 9 aydır 10 aydır neredeydiniz, siz sınavlarınıza çalıştınız biz çalışmadık mı?
Bir dayanışma oluşturmadınız.
Mülakat olur da kurumda tanışırsak açıklamalarınızı yaparsınız, fakat şahsi izlenimim olumsuz.Hak eden, iyi niyetli olan..kazansın!
-
@criminalawyer hocam dikkat ederseniz bu bahsettiğiniz tipler hep kazandiktan sonra belli eder kendini. Parazit ruhlulardır dayanışmaya ihtiyaçlari olmaz, başka güvenceleri(!) vardır ya da rekabet güdüleri gereği sizin forumlarda her yazdiginizi okurlar ancak kendi bilgilerini sizle paylaşmayarak bir adım önde olacaklarını zannederler. Aynısını BDDK ve diğer sinav süreclerinde yaşadım.
-
@soulofnight hocam teşekkür ederim.. kendi yıldızının parlaklığına güvenenin başka hiçbir şeyle yarışı olmaz...
-
@criminalawyer ahahah tabii ki.
-
Arkadaşlar öncelikle herkesin gözü aydın olsun. Bende bir bilişimci olarak 6 Şubat ta orada olacağım. Whatsapp kullanmıyorum. Line veya wechat olsa olurdu ayrıca son paylaşımlarda gördüklerim üzerine 2 noktaya değinmeden geçmeyeceğim.
-
Kurum başkanı değişti evet ama hala yeni kurum başkanı atanmadı fakat kim olduğu belli olmuş. Eski başkan zaten görevinin nihayeti üzerine bizim alımlarımızla ilgilenmemiş. Zaten kurumda sevilen sayılan biri değilmiş. Açıkçası bu yüzden beklediğimiz tarih bu kadar uzun sürdü.
-
Soruşturması olumsuz geçenlerin çağrılamayacağı ihtimali söz konusuydu bunu burada ben söylemiştim. Evet öyle değilmiş çağırılmış. Ama olumsuz geçen kişilerin olduğu bilgisindeyim hala.
Yakın bir tanıdığım çalışıyor orda. Bu bilgilere oradan vakıfım. İnşallah mülakat sonrası böyle bir durumun mağduriyetiyle kimse yıkılmaz. Kendinize güvenin pozitif olun. Gerisi her türlü gelir.
Herkesin hakkına hayırlısı. İyi akşamlar herkese
-
-
@piglet ismi olmayanlar var onlarin neden yok ismi ?
-
Bir kaç gün girmedim buraya o yüzden mesajı yazmadan önce okuyunca farkettim. Bir fikrim yok ️
-
@criminalawyer ya aslında bu işinde daha kolay yolu var. Ev ziyaretinde bulunulsun. Sınava girenlerin kütüphanelerine bakılsın. Gerçekten kim hak ettiği o zaman çıkar ortaya.
-
@urbancool0635 gelsin buyursunlar evinin bir odası kütüphane olan bir kişi için sıkıntı yok... fakat mesele kitapta da bitmiyor, onu uygulayabilmeli, sorgulamalı, yaratıcı olmalı , ülke değerlerine sahip çıkmalı, her anlamda kendini donatmalı. Mıymıntı susan olmamalı . Şimdi bu Kişiler alınıyor özellikle o yüzden kimin gerçek hak ettiğini sadece Allah bilir.
-
@urbancool0635 belki kişi kitap tutmuyor elinde, belki dijital kitap okuyor(tablet,Kobo, Kindle) böyle değerlendirme mi yapılır? Ayrıca şu ayrımı artık öğrenelim; kütüphane değil, kitaplık.
-
@muslum evinin bir odasını kitaplık olanı gördüyseniz size helal olsun ancak kitaplarla oluşan bir oda kütüphane olur...
ayrıca bu kızgınlığınızın sebebi acaba hangi alandaki başarısızlığınız merak ettim doğrusu
Bu arada tabletten de olsa kitap okumayı seven bir şahıs sizin gibi uslubuna dikkat etmeden yazmazdı sanırım
-
artık mülakatın olması ve bazı yorumların ondan sonra yapılması sağlıklı olacak.
Sırf tartışma yapmak için forumda yazanlarla sonuna kadar tartışabilirim .
Fakat zaman çok değerli... kıymetli şeylere ayırmak gerekiyor...Mülakat sonrasında, alımda kazanan ve burda yazan arkadaşlar, özellikle o zaman anlatsınlar. Nasıl başardılar ??
Hem örnek olur hem bizler aydınlanırız hem gereksiz tartışmalar olmaz. -
@muslum valla açıkçası özel sektörde bazı devlet bankaları da dahil olmak üzere ev ziyareti yaparlar ve kişisel kitaplığa(senin için öyle olsun) bakarlar. Orada zaten ortaya çıkıyor. Hak edip hak etmeme meselesi. Bankanın da durumuna göre torpilin az geçtiği yerler özellikle kitaplığa bakarlar. Torpilin çok geçtiği yerlerde evde salonda otururlar
-
@criminalawyer dostum ben sana cevap vermedim ki? Neden üstüne alınıyorsun? Üslupla ilgili şikayette bulunmadan önce, kendinize bakın, yukarıda forumda "dayanışma"ya katılmayanların (artık ne dayanışmasıysa yazılanları ben de okuyorum sadece keyifli sohbetler var) whatsapp grubuna girmesine laf etmişsiniz.
-
@muslum oradaki mesele farklı bilmiyordunuz karşı tarafla ilgili.
Beni etiketleyerek cevap verdiniz ve kitaplık değil kütüphane öğrenin artık dediniz
-
@muslum neyse gerçekten tartışmaya girmek İstemiyorum biliyorum hiç çıkamam bol şanslar size
-
@criminalawyer vallahi etikete baktım tekrar ama sizi taglememişim. Tamam hocam uzatmayalım elbette. Size de bol şans.
-
@muslum evet kusura bakmayın direk şunu öğrenin artık dediğinize takılmıştım. Yani keşke gerçekten bilgili donanımlı insanlar seçilebilse.... her yüksek puan alan kendini geliştiremiyor. Çünkü sadece ders çalışıyor. Bu arada vizyonunu geliştirmeyi unutuyor. Ben buna dikkat çekmek istemiştim sadece
-
@criminalawyer zaten onun için ben kitaplığa bakılsın diyorum. sadece ders kitabı olup olmadığı ortaya çıkıyor. Vizyon olup olmadığı da çıkar kitaplıktan.
-
Spk en sakin grup(tu) ne oldu Hepimiz belli bir yasa gelmis olgun insanlariz tartismalara gerek yok arkadaslar kimin hakkinda hayirli olacaksa kim gercekten emek verdiyse onlar kazansin diyip ortami yatistiriyim