Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@russellwestbrook malesef dusuk 85.7 tabi bu puanada duz memurluk gelirse.
-
@oguzhan24 o kadar emek veriyor herkes gene hak ettigi yerlere gelemiyor iste. Hem calistim hem kpssye hazirlanmistim aglayarak ders calistigimi bilirim uykusuzluga dayanamiyordum. Simdi ise Kurum sinavini gecsek bile duz memurluktan medet umuyoruz ki o da cookkk supheli olacagi. Allah hepimizin yardimcisi olsun. InsaAllah sen de emeklerinin karsiligini alirsin ve iyiki digerleri olmamis diyebilecegin bir isin olur.
-
@ebruuu Allah razı olsun. Bilmukabele.
-
Sanki bu mülakat hic yapilmayacak gibi geliyor
-
Arkadaşlar denetim firmalarında service delivery consultant bölümü nedir bilen var mı ya da daha önce pwc de çalışan. Şartları uzun vadede imkanları ve maaş durumu vs.
-
Arkadaşlar. Spk hukuk uzman yardımcıları ankarada mı İstanbul'da mı görev yapıyor ? Bileniniz var mı
Ve finans merkezine 2019 komple taşınma mı olacak yoksa bir kısım kalabilir mi?
-
Faaliyet raporunda 2021 yılına kadar tamamen taşınacağı yazıyor.
-
Arkadaşlar dün danıştay kamudaki mülakat hakkında yürütmeyi durdurma kararı vermiş acaba SPK ya da şuan mülakatı olmayan kurumlar sadece sınav sonucuna göre alımm yapar mı?
-
@oguzhan24 fazla kafanıza takmayın bence Danıştay yaz saati uygulamasının yürürlüğünü de durdurdu. Ancak yine uygulanacak.
-
@criminalawyer SPK alacağı İİBF'li uzman yardımcılarının büyük çoğunluğunu ya da nerdeyse tamamını İstanbul'a alacak çünkü Ankara'ya alırsa bir iki yıl sonra düzenlerini bozup İstanbul'a taşınmaları zor olur. Hukuk uzman yardımcılarını da sınav günü görevliye sorduğum kadarıyla hukuk departmanının Ankara'da olması sebebiyle öncelikle Ankara'ya alıp en geç 2021'e kadar diğer tüm personelle beraber İstanbul'a taşıyacaklarını öğrenmiştim. Ancak üzerinden çok zaman geçtiği için halen böyle midir yoksa taşınma kolay olsun diye girecek herkesi İstanbul'da mı başlatırlar bilemem. Mülakatlara gittiğinizde sorup öğrenirsiniz...
-
-
@mimar bekleyen çok arkadaş var malesef ancak henüz bir hareket yok sanıyorum kurullarda üye eksiği var bddk ve spk da.
-
@aliveli abi kurulda üye eksiği var ne demek anlamıyorum ben bunu bu kadar aciz mi bu kurumlar. Üstüne imza yetkisi verilebilecek kişiler var kişi sayısı az olsa ne olur asıl mesele soruşturma yapan kurumlarda değil mi? Bugün İçişleri Bakanı 2 ayda bitiriyoruz demiş kimi 2 ayda bitiriyor anlamadım BDDK için 4 ay bekledik burası da 4 ay olacak. Bir de BDDK da elenme nedeni ne olabilir sizce burada şansımız olur mu yoksa tamamen ümidi kesmek mi lazım. İşin teorik bilgi kısmında hiç eksiğim yoktu sınavları verdim ha bddk da çok iyi almadım ama zaten geçen kişi syısı belli ancak 43 kişi geçmiş yani öte yandan spk da muhtemelen en iyi kağıtlardan biri benimkilerdir çok iyi yazdığımı biliyorum acaba asıl mesele ne olabilir?
-
@oguzhan24 ömcelikle benim şansım yok diye düşünme kesinlikle, kaç kez mülakattan elemdikten sonra kazanan çok kişi var. Elbette şansın var.
-
@oguzhan24 bddk da yalnızca iki üye kalmış sanıyorum
-
@oguzhan24 Kamuda çoğu zaman işler saçma gerekçelerden ötürü o kadar çok yavaşlıyor ki, çoğu zaman normaldir diyoruz. Eskiden nasıldı bilmiyorum ama 15 Temmuz bürokrasideki hantallığı daha da arttırdı. Daire başkanlığı ya da şube müdürlüğü kadrolarına bile çoğu zaman asaleten atama yerine orada çalışan birisi ya da aynı mevkiide olan birisi vekaleten atanıyor. Bazen yönetici boşlukları bile aylar sonra kararnamelerle dolduruluyor. Zira o mevkiilere gelecek kişilerin seçilmesinde ince elenip sık dokunuyor ve kimse FETÖ bağlantılı veya sonradan bağlantısı çıkan birini bir makama getirmek istemez. Hantallığın en büyük örneği sonuçları aylar sonra açıklayıp kazananları aylar sonra işe başlatan ÇSGB'dir. Hantallıkta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hariç hiçbir kurumun ÇSGB ile yarışabileceğini düşünmüyorum...
-
@oguzhan24 sadece mulakatla alim yapan kurumlarin durdurulmustur diye tahmin ediyorum torpil olmasina engel olmak icin. Bence bize olumsuz etkisi olmaz
-
@ebruuu ona dikkat ettim karar sınav varsa mülakat yapılmasının anlamı yok diyor yani asıl sınav yapan kurumlar için bu kararı vermiş fakat ben de bu kararın pek anlam ifade etmediğini düşünüyorum en fazla mülakat yapmak için süreler daha uzar danışataya kararını geri aldırırlar olan yine millete olur.
-
@oguzhan24 link atabilir misin?
-