Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@oguzhan24 sozlu sinavin objectif olmadigi yazmis ki oyle de zaten. Karar uygulanirsa ya direk kpss puanina gore alim yapilir ya da spk gibi yazili ve sozlu sinav olur. Bizi bu baglamaz da su sorusturma isi bitince mulakat suresi uzamaz insaAllah alim falan da yok zaten. Aciklansa da yolumuza baksak artik.
-
Bu karar bir seyi değiştirmez benden demesi. Ayrica şaka gibi bir süreç yaşıyoruz. Şurada 120 kisinin sorusturmasi niye bitmiyo bunu anlamıyorum . 9 bin saglikcininki nasil bitiyor hayret ya valla .
-
@mimar ogretmen ve polisleri de ekleyelim bir de ona. Onlara oncelik tanidiklari kesin. 4 ay olacak bi adres teyiti yapamadilar. Once mulakati yapsalardi bari en azindan kazananlar beklerdi simdi hepimiz umutlaniyoruz.
-
@ebruuu açıkçası sebebi şu hükümet öncelikli kamu hizmetlerini hızlandırmak istiyor çünkü devir hızı daha fazla yani a kadro kurumların üretimi sosyal tabana yaymak çok geç ve her kesim anlayamıyor bu yüzden milli eğitim sağlık gibi daha görünen ve dönüşümü oy olan hizmetler öncelikli. Kamu maliye teorisinde maksimizasyon teorisi bunu diyor ne de olsa
-
Yeter artık iyice suyu çıktı nezaman olacak bu mülakat, bugün gelir idaresi uzmanlarının mülakatı var, sayı neredeyse spk nın 10 katı, hoş zaten torpili olmayan da kazanamıyor ya, kadro bile dolmuyor,
-
@criminalawyer valla haklısın hepimiz biktik . Yakin zamanda arayan var mi yine ayni hikayeleri mi anlatiyolar
-
Isteseler sorusturmayi mulakattan sonraya birakabilirlerdi. Tedas oyle yapti hem bizim isimiz hem onlarin isi gorulurdu. Ilan yayinlanali 6 ay oldu vakit kaybindan baska bir sey degil.
-
@ebruuu bence de haklısın ilk defa bir kurum önce güvenlik soruşturması sonra mülakat yapıyor. SGK teftiş hem güvenlik soruşturmasını hem de mülakatları aynı anda yapıyor en azında zaman kaybı olmuyor. SPK önce mülakat sonra güvenlil soruşturması yapsaydı daha iyi olurdu çünkü en azında sadece mülakatı geçenler için güvenlik soruşturması yapılırdı zaman kaybı olmazdı.
-
@arya mülakatı geçen diye bişey yok ki dostum ben artık gerçekten bu yazılının bile hikayeden olduğunu düşünmeye başladım
-
@criminalawyer görünüşte mülakatı gecen gerçekte başka bir şey olabilir . Geçen sene yazılıyı çok az kişi geçmişti mülakata kalanların hepsini neredeyse aldılar bu sene farklı tabii 76 kişi kaldık başka şeyler oynar mülakatta yani torpil:)
-
@arya 86 olmasın yanlislik olmasin
-
@arya geçen sene mülakata katılacakların spk giriş puanlarına baktım, benimkinden oldukça düşüktü, 80 alan 4 kişi asil olarak kazanmış, 90 ve üzeri alanlar elenmişti. Sonra bana forumdakiler dediler ki, sınava girince hakkın bitti, sınavda da yaptım hepsini biliyorum, 80 alan nasıl yaptı onu bilemiyorum
-
@criminalawyer 80 alanla 90.alan arasinda cok bi fark yok. Adaylardan bazilari gk gy den kaybediyor alanlari iyi olmasina ragmen. Yazilida da alan sorulduguna göre bu adamlar da pekala 90la 100 ile yarisirlar. Dostum sana tavsiyem bu karamsarliktan cik. Hem kendini hem forumdakileri umutsuzluğa sevk ediyosun. Benim tanidigim yakin arkadaslarim var adamlar sayisiz üst kurul yazilisi ve mülakatini referanssiz geçtiler. Ister inan ister inanma.
-
@mimar mimar, 80 ile 90 arasında hukukta 60 kişi var, 80 kişi katılmıştı, arkadaşların sana öyle diyecek tabi. Bence sana da yardım etsin arkadaşların refaranslarını söylesinler, buralarda gezinme uğraş biraz hadi
-
@criminalawyer ne oldugunu söyleyecek kadar yakin arkadasimdan bahsediyorum. Ben referans yok demiyorum, etkisininde inkar etmiyorum. Referassiz da oluyor diyorum. sen bu kafayla devam et
-
@Mimar @criminalawyer arkadaşlar boş tartışmalarla birbirinizi kırmayın. Sonuçta bir şey değişmeyecek.
-
En son alimda hic bilisimci alinmamis bizim durum daha vahim. En azindan sizin bölumlerden alinanlar olmus. Allah bilir ne soruyorlar mulakatta kimseyi begenmediklerine gore.
-
@mimar o referanssiz yerlesenlerden olma umidiyle. Her yerde torpil var ama bakalim bu kurumda ne olacak
-
Vallahi ben pazartesi istemeye istemeye PwC de işe başladım denetime almadılar tecrübe az diye destek ekibine verdiler yarın özel üniversitede araştırma görevliliği kazandım görüşmesi var hatta bölüm sermaye piyasası ve portföy yönetimi. Bu saatten sonra kendisi bilir spk çağırırsa ne ala çağırmazsa kendi kaybeder
-
Arkadaşlar güzel haberlerim var bu diyim değil 1.ağızdan haber eğer aksilik olmaz ise ay sonu mülakatların yapılması planlanıyormuş söyleyen kişi spk çalışanı muhtemelen ilk hafta belki akşamında belli olur dendi. Bence tekrar etmeye başlayın en azından benim gibi bırakan varsa ama dün yazdığım gibi şuan araştırma görevlisi alım için görüşmeye gidiyorum olursa başlayacağım. Herkese iyi çalışmalar