Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
Soruşturma evraklarını gönderdiğinde ulaştığına dair mail alan olmuş muydu ? Sıkıntı çıkanları ikinci defa istediler ama sorun olmayanlara ulaştığına dair geri dönüş yapılmadı. Değil mi ? 23 ekim haftasında olur sanırım mülakatta, 2017 bitmeden bir güldür yüzümüzü
-
@criminalawyer Vallahi beklemekten yıldım artık bitsede kurtulsak modundayım diyebilirim
-
@criminalawyer 23ekim haftasi olmasi icin bi duyuru gerekmiyo mu su gunlerde . Hatta gec bile kaldilar
-
Bu gidisle kasim ayina kalir.
-
@ebruuu gelir idaresi mülakatı bile açıkladı, neredeyse yarım sene olacak spk dan ses yok ... nasıl bir iştir çözemedik, Bddk da tam 4 ay boşuna bekletti valla 2 kişi için, herkes yoluna baksın arkadaşlar hayat beklemeye gelmiyor
-
Elimde tek kalan is burasi mecbur bekliyoruz binbir umutla. 7 ay olacak ilan yayinlanali bu kadar bekletilmez ki yani. Bazen bosa bekledigimi dusunuyorum bundan onceki ilanda hic bilisimci almamislar. Bddk yine iyi 2 kisi almissa.
-
Arkadaşlar ben bu hafta tarihler belli olur diye umuyorum hatta bugün yarın belki sitede açıklanır mülakat listeleri. İnşallah
-
@oguzhan24 bence bu is kasima kalir. Belki aralik
-
Hukuk okumus arkadaslara bir sey sormak istiyorum. Özelde belirli sureli is sozlesmesi imzalasam memur olunca sozlesmenin bana cezai yaptirimi olur mu direk olarak isten ayrilabilir miyim ?
-
hafta içi Spk'yı aradım şu an bir gelişme ve verebileceğimiz tahmini bir zaman yok biz de emniyetten soruşturma sonuçlarını bekliyoruz dediler. Hayırlısı, beklemeye devam
-
@piraye gülüp kapatsaydiniz
-
Ptt bile alimi durdurmasina ragmen sorusturmayi yapti hemen biz hala bekliyoz
-
Noldu bizim iş arkadaslar yalan oldu yine
-
@shady1 ya nasıl heyecanlandım belli mi oldu diye
-
-
Arkadaşlar bu mülakatları ocak ayından önce beklemeyin, güvenlik soruşturması bu kadar uzun sürer mi? 5ay olacak ... bize sayı çok deniliyor fakat binlerce alım yapan gelir idaresi başkanlığı tüm süreci bizden önce tamamladı kazananlar çalışmaya bile başlayacak. Beklenilen başka şeyler var diye tahmin ediyorum ve, ocaktan önce de mülakat olmaz gibi
-
@criminalawyer mesela neyi bekliyolar sizce ?
@oguzhan24 arkadasiniz ile tekrar konustuysaniz ve gelisme varsa bilgilendirir misiniz? -
@criminalawyer bugün keza üniversitede ben de farklı kurumlar için aynı şeyi duydum hatta vmy bekleyen arkadaşlarda aynı şeyi yazıyor ama benim hala ümidim var bu ay için . Umarım bir daha ki seneye kalmaz gergin bir ortam var siyasi arena da yeniden kadro değişmeleri vs olur mu kurumlarda bilmiyorum çünkü hala çok eksik var deniyor üst kademelerde. Bekleyip göreceğiz.
-
Ooo almaya gonülleri yok onlarin
-
599 mesaj olmus . 600üncü de benden. Sakin yeni yazilan bir şey var diye heycanlanmayin. Zaten bizi almiyo bunlar unuttular