Forum Üyeleri Hakkında Düşüncelerimiz
-
Yakışır @genclerbirlikli
-
@agor Bi yerde herkesin moderetörü kendi vicdanıdır diyorsun yani @Agor'cuğum. Şu var her dostumuzun özellikle uzunca sürelerdir bizimle vakit geçiren, muhabbet bölüşen her dostumuzun zaten bize azami yardımı oluyor. Hem katkılarıyla, hem bizim gözden kaçırdıklarımızı bize sürekli olarak aktarmaları ile. Bir adım attık bunda da @genclerbirlikli kardeşim ilk adım oldu. Bakalım zamanla genişleyip, ihtiyaç hasıl oldukça dahası da olacak bu atamaların. Azami liyakat geçerlidir. Torpille gelen forumdan banlanır peşinen söyleyeyim değil mi @Antimülakat
-
@paretowilfredo kendimi banlıyorum o zaman
-
@paretowilfredo hocam güzel düşüncelerin ve yazdiklarin için teşekkür ederim İnşallah forumu elbirliğiyle tüm kpss,kurum sınavları ve diğer sınavlara hazirlanan arkadaşlar için daha iyi bir hale getiririz.
-
@agor Önce kendini, sonra beni banla
-
@genclerbirlikli İnşallah kardeşim. Hep birlikte yapacağımız daha çok iş var. Allah yardımcımız olsun.
-
@baumol sağolasın bodycim, aynı şekilde ben de severek takip ediyorum özellikle durup durup arkadaşlar mülakatlar nasıldı diye gelenlere cevaplarını
-
Neyse o kötü kelimeyi bu güzel başlıkta bir daha kullanıp kirletmeyelim, hem sınavlara hazırlananlara, hem diğer konularda sıkıntısı veya sorusu olanlara destek olan herkes var olsun.
-
@agor hocam rica ederim, takım konusunu da hatırlatma zaten çok üzgünüm, 2 soytarinin elimde mahvolduk
-
@1903bjk çok teşekkür ederim
-
@1umut teşekkür ederim hocam
-
Madde 1: @genclerbirlikli kardeşimizin moderatör yapılmasında yıllardır eleştirdiğimiz mülakat sistemi kesinlikle uygulanmadı. Liyakat sistemi uygulandı.
Madde 2: @genclerbirlikli kardeşimizin moderatör yapılmasında kimse devreye girmedi, arkadaşımız kendi yaptıklarıyla ön plana çıktı.
Madde 3: @genclerbirlikli kardeşimizin moderatör yapılmasında kısa süreli yetersiz bir gözlem uygulanmadı, zamana yayılan derinlemesine bir gözlem ön plana çıktı.
Madde 4: @genclerbirlikli kardeşimizin moderatör yapılmasında duruş, kendini ifade etme, kılık kıyafet, alan bilgisi gibi içi boş kandırmacalara bakılmadı; insanlık, yardımseverlik, doğru yönlendirme güdüsü, tarafsızlık gibi unsurlar baz alındı.
Madde 5: @genclerbirlikli kardeşimizin moderatör yapılmasında kendisi seçilmeye aday değildi, seçen taraf olarak bizi tercih etti. Kendisine teşekkür ederiz
ÖNEMLİ NOT : Bu demek değildir ki TY ekibine katılım tamamen torpilsiz şekilde yapılmaktadır veya yapılacaktır. Ola ki bir Bakan veya ön planda olan bir vekil TY'ye adam gönderiyorum yeni moderatör olarak ekibe dahil edin dedi hiç kuşkusuz kabul edilir. Dolayısıyla benim adım da antimülakat yerine torpilsever olarak değiştirilir. Bu da bir fikir olarak aklınızda bulunsun @genclerbirlikli @paretowilfredo @Agor @aliveli @Phoenix
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Forum Üyeleri Hakkında Düşüncelerimiz
hayırlı uğurlu olsun hocam
Allah utandırmasınAhdim olsun ki ben de moderatör olacağım.Tercihini Yap benim moderatörlüğümde muassır medeniyet seviyesinin üstüne çıkacak. Küresel bir güç olarak dünya sahnesinde yerini alacak. Dış saldırılara karşı güçlü hale geleceğiz. . Ahdim olsun ki, itibarı az olan üyelerimizin itibarları artırılacak...
Eyyyyy Bu Forumun Sahipleri !!!
moderatörlüğü de en iyi biz biliriz
ben artık forum takip etmek istemiyorum.bu lanet süreci bitirmek istiyorum..
-
..........
-
@antimülakat madde 6: seçilememe takımım, takımımın küme düşmesi de etkili olmamıştır. Zaten etkili olsa seçilmezdim galiba
Saka bi yana nickinim hakkını vermişsin hocam, kendimi modluk mülakatında düşünemiyorum, peki ekşi sözlük modlugu mülakatını kazanırsan nereyi seçersin gibi bi soru gelse mesela
Ayrıca teşekkürlerimi de iletiyorum
-
Ooo hayırlı olsun efendim :)) @genclerbirlikli
as bayrakları as.. https://youtu.be/gXnwfrn07bA -
@möözun Hemen Mülkiye kulisleri başlamasın ama istirham ediyorum.
-
@paretowilfredo ama olmaz ki böyle hemen müdahele hemen müdahele @paretowilfredo
-
@otuzyılsavaşı Bu atanınca gideceğim mi demek oluyor -_-
-
@möözun Müdahale demeyelim efendim, biraz paternalist olabilirim belki ona bir şey diyemem bilemedim.