Forum Üyeleri Hakkında Düşüncelerimiz
-
@1903bjk Ara beni bul! Ankara beni bulsun
-
@plansız hocam teşekkürler ty mülkiyeliler birliğine de el atma zamanı geldi artık oraya alalım sizi
-
@genclerbirlikli
Mülkiye mülkiye mülkiye ama yeteeeerrrrr beyaa
Ayrımcı moderator istemiyoruz!!!!!
Kalkın millet burayı terk ediyoruz!!!!!Bu arada ben de USAMAKİ ımm kii u-sa-ma-ki. @Baumol
-
Yeni moderatör adayım bu ama ismi nasil yazacağız onu bilemedim
-
@1903bjk tamam sustum
-
@1903bjk Var mısınız bu oyunu bu tezgahı bozmayaaa!? :)) @genclerbirlikli
-
@paretowilfredo
Varım diyorum Ankara Üni.lerinin forumdaki egemenliğine son!!!!! Toplanın 9 Eylüllüler!!!
---> toplanamadı -
@genclerbirlikli dostum hayirli olsun. Allah utandirmasin
-
@1903bjk her seçkin üniversiteden bir seçkin üyenin olduğu seçilmişler konseyini kurma karari almal uzereyim. Biri beni durdurmali
-
@paretowilfredo Bunun ismi gırtlak reis olsun
-
@shady1 teşekkür ederim sayın başmüfettişim
-
@antimülakat beni artık gazili say üstadım, ama sayılara bakınca cidden yönetici kadroların ülkenin diğer üniversitelerine de açılması gerektiği aşikar. @paretowilfredo bu konuyu ayarlayın hocam.
-
Ooo ne muhabbet dönmüş kaçırmışız :)) @Antimülakat Bey merak etmeyiniz ne kadar Mülkiyeli isek o kadar Gazi'liyiz az ders çalışmadık kütüphanenizde. Kendi okulumuza sığamayınca:) @1903bjk hem Ankara'ya muhabbetimiz başka ama yeri gelir 9 Eylül'lü de oluruz:)
-
@baumol O değilde adam Demirel'den sonra devreleri yakmış galiba, üzülsek mi sevinsek mi bilemedim:) "La yeter ya!! " :))
-
Deu'nun adı anılmış :') Tebrik ederim @genclerbirlikli
-
@plansız Demirel'den sonra koskoca bir kuşak devreleri yaktı
-
@hayatım-sınav teşekkür ederim hocam
-
@hayatım-sınav
Deu'lu musun yoksaa:) -
@1903bjk ivit
-
Biz Gazililer hariç herkes üniversite milliyetçiliği yapıyor cık cık cık :)) @Hayatım-Sınav @1903bjk
Hani marjinal bizdik? @Antimülakat