FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
The Game - Oyun
Pek çok arkadaşımın izlememiş olduğunu fark ettiğim muhteşem bir David Fincher filmi. Michael Douglas ve Sean Penn gibi ünlü oyuncuların yer aldığı bu film gerçekten inanılmaz. 1997 yılında çekilmiş olduğunu ayrıca belirtmem gerek.
http://tercihiniyap.net/pazar-gunlerine-ozel-kultur-sanat-eki/
Pazar günleri için hazırladığımız kültür sanat ekine göz atmayı unutmayın. İyi pazarlar.
-
Buralar yine çok sessizleşmiş. Film izlemiyor musunuz gerçekten? Yoksa buraya mı yazmıyorsunuz?
Bir iki arkadaşımla ne zaman bir araya gelsek '' The Grey'' ( Gri Kurt) filmini izliyoruz. Film muazzam,destansı değil ama ortalamanın üzerinde olduğu kesin. Oradan güzel bir repliği sizlerle paylaşıyorum.
Hayatında ölmeyi değil de biraz daha yaşamayı istemeni sağlayan her ne varsa onun için mücadele etmelisin.
-
@Phoenix filmi sinemada izlemiştim. tam da Liam Neeson abinin aksiyon filmlerinin revaçta olduğu dönemler 2012 yılı. Benim beklentim abimiz çıkacak ortaya pata küte milletin ağzını kıracak bizde vay esaslı abimiz gene yaptı yapacağını diyeceğiz. Ama beklediğim gibi çıkmadı kötü anlamda demiyorum ben salt aksiyon diye beklerken film hayatta kalma mücadelesi ve gerilim çıktı. Güzel filmdir akşamları yeter içimiz dışımız kpss oldu diyip bunaldığınızda iyi bir alternatif olabilecek bir filmdir. Bir tek sonunu beğenmediğimi hatırlıyorum .
-
Hazreti Peygamberin hayatini anlatan bir film cikti piyasaya arkadaslar ne diyorsunuz izleyen var mi? Belirli kesimler boykot ediyor izlemeyin sakincali diyor..
-
@davetsiz54 hocam battlefield oyununu boykot edelim, sinema filmlerini boykot edelim fakat ne bir oyun üretelim ne de islamiyet hakkında film çekelim.
-
@azsakallıdede yüzümde gülümseme ile okudum hocam. güzel özetlemişsiniz
-
@Phoenix Her şey sınavdan ibaret değil, arada eğlencede konuşulmalı. Etkisinde kaldığınız sinema filmlerini konuşalım:) içinde söyledi:
@davetsiz54 hocam battlefield oyununu boykot edelim, sinema filmlerini boykot edelim fakat ne bir oyun üretelim ne de islamiyet hakkında film çekelim.
Hocam cok haklisin. O konu da hepimiz hemfikiriz..
Fakat bir seyi yapmiyoruz yapamiyoruz diye de yanlışa tepki göstermemek dogru degil, bize yakışmaz. -
@davetsiz54 hocam bu bir sinema filmi. Bilimsel bir ağırlığı yok. Tarihsel bir geçerliliği yok. Film bir bakış açısını anlatıyor. İzleyip eleştirmek en doğrusu olacaktır. Sonuçta tüm iletişim yöntemleri gibi sinema da bir yorumlama şekli.
-
@Phoenix Her şey sınavdan ibaret değil, arada eğlencede konuşulmalı. Etkisinde kaldığınız sinema filmlerini konuşalım:) içinde söyledi:
@davetsiz54 hocam bu bir sinema filmi. Bilimsel bir ağırlığı yok. Tarihsel bir geçerliliği yok. Film bir bakış açısını anlatıyor. İzleyip eleştirmek en doğrusu olacaktır. Sonuçta tüm iletişim yöntemleri gibi sinema da bir yorumlama şekli.
Hocam görüşünüze saygiliyim fakat izledikten sonra begensekte begenmesekte destek vermiş oluyoruz dogru mu? Ben benim manevi degerlerimi zedeleyen bir seye bilerek neden destek vereyim ki..
Evet bilimsel bir gercekligi yok kurgu fakat kendi bakış acılarını empoze etme şekli degil midir bu? Bu da benim midemi bulandiriyor acikcasi..biraz önyargili olabilirim fakat gidip hem maddi yönden hem de vakit olarak harcayacagim seyler icin önarastirma yapmanin dogru oldugunu düsünüyorum. Hele söz konusu manevi değerler olunca benim gibi hassas insanlar biraz daha temkinli oluyor. -
@davetsiz54 ben gidecegim muhtemelen. Maneviyatimiz filmlerle zedelenir mi konusu tartisilir. Saf gercekleri aramak degil niyetimiz filme giderken.onun yollari baska diye dusunuyorum. gittikten sonra da tabii begenilmeyen noktalar soylenebilir. Ama su an gitmeyin de gitmeyin diyenleri de anlamak guc
-
@leyla Her şey sınavdan ibaret değil, arada eğlencede konuşulmalı. Etkisinde kaldığınız sinema filmlerini konuşalım:) içinde söyledi:
@davetsiz54 ben gidecegim muhtemelen. Maneviyatimiz filmlerle zedelenir mi konusu tartisilir. Saf gercekleri aramak degil niyetimiz filme giderken.onun yollari baska diye dusunuyorum. gittikten sonra da tabii begenilmeyen noktalar soylenebilir. Ama su an gitmeyin de gitmeyin diyenleri de anlamak guc
Iyi seyirler
-
@davetsiz54 Hocam filmi internet vasıtası ile korsan olarak da izleyebilirsiniz eminim pek yakında düşecektir. Fakat bir film ile maneviyatımız zedelenecek ise burada tartışılması gereken film midir yoksa maneviyatımız mı?
Evet haklısınız filmlerde diğer pek çok iletişim kanalı gibi propaganda aracıdır. Fakat propagandaya maruz kalmamak 21. yüzyıl içerisinde pek mümkün gibi görünmüyor. Ayrıca bu duruma çözüm onları izlemeyerek,okumayarak olmamalı aksine yazılan çizilen her şeyi takip edip karşı propaganda üretmek etkili olacaktır. -
Bir film ile maneviyatimiz zedelenecek diye bir sey söylemedim hocam. cok sükür kolay kolay zedelenecek bir maneviyata sahip degilim.Neyse konu nerelere geldi. Ben, izlemeden önce fikir sahibi olmak istedigim icin yazdım buraya bunu da ilk mesajimda görebilirsiniz..fakat bambaska yere cıktık bunlari burada konusup başlıgı amacinin dışında kullanmayalim diger arkadaslara da haksizlik yapmamış oluruz. Yoksa bu konuyu sabaha kadar tartışabilirim
-
@davetsiz54 yok yok hocam yanlış anlamayın şahsınız üzerinden konuşmuyoruz. Eğer öyle düşündürdüysem bağışlayın.
-
Ben size '' The Man From Earth'' (Dünyalı) filmini önererek dostluğumuzu pekiştirmeyi öneriyorum
-
Ben size '' The Man From Earth'' (Dünyalı) filmini önererek dostluğumuzu pekiştirmeyi öneriyorum
Kabul edildi
-
gece gece aklıma lord of war filmi geldi nicolas cage'in.sistemin içinden mükemmel bir sistem eleştirisi.
-
-
Bi komedi filmi söyleyin böyle gülmekten karnına ağrılar girsin kafa dağıtayım biraz
-
@AbuZiTTin yerli , yabancı ?