2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@öktem_ilteriş Hocam galiba 1500-2000 civarı. Geçen yıl İstanbul sıralaması 16-18 binlerdeyse bu yılki alımlarda 2000 kişi olursa yazdığınız sıralamaya göre doğru tercihle rahat bir yer gelir diye düşünüyorum.
-
1- 1250 ile 1500 kişi için Guy alımı olacak ilan tarihi aralik-ocak
2- 100 kişilik kaymakamlık ilan aralik-ocak , sınav şubat-Mart
3- 15 kişilik dpb alımı olacak , sınav Mart nisan ı bulacakmış
4- daha kesin olmamakla birlikte 200 kişilik idari yargı . Büyük ihtimal Aralık ayındaki adli sınavı geçtikten sonra kesinlik kazanacaktır
@paretowilffredo nasıl ? Sence arkadaşları bi nebze de olsa motive eder mi bu paylaşım -
1- 1250 ile 1500 kişi için Guy alımı olacak ilan tarihi aralik-ocak
2- 100 kişilik kaymakamlık ilan aralik-ocak , sınav şubat-Mart
3- 15 kişilik dpb alımı olacak , sınav Mart nisan ı bulacakmış
4- daha kesin olmamakla birlikte 200 kişilik idari yargı . Büyük ihtimal Aralık ayındaki adli sınavı geçtikten sonra kesinlik kazanacaktır
@paretowilfredo nasıl ? Sence arkadaşları bi nebze de olsa motive eder mi bu paylaşım -
@can-mavi bu kadar mi ? Duy,mhuy, il goc
-
@bircahil duy da gelecekmiş ama tam olarak bilgim yok , diğerleri de elbet gelecektir, bunlar sadece benim duyduklarım
-
@can-mavi guy a güvenemiyor insan
-
@can-mavi şu birinci madde nasıl güzel parlıyor
-
@aylin gelecek , şu kurumiçi alım bi onaylanmış ikisi muhtemelen birlikte ilana çıkar
-
@can-mavi peki yuzdelige vurursak bir oran soyleyebilir misiniz:) tahmin %?
-
@nenehatun az daha sabır , işler plankandırıldı gibi giderse 1250 lik bir ilan aralık ocak gibi
-
@bircahil, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@can-mavi peki yuzdelige vurursak bir oran soyleyebilir misiniz:) tahmin %?
Dostum bilmediklerimiz hakkında bir yorum yaparsam yanlış olur , ama gelecektir muhakkak
-
Vardır elbet 2018 kpss nin temmuz alınmasının bir nedeni
-
@can-mavi sayı çoğu arkadaşımızı memnun etmeyecek ama bu kadar hızlı ilana çıkılması kpss öncesinde de tekrar alıma çıkılacağının işareti olabilir mi? Hazır kpss de ertelenmişken
-
@can-mavi bir taraftan guy Ilaninin gelme ihtimalini dusununce motive edici geliyor lakin 1250 kisilik alim moralleri epey bozuyor
-
@nenehatun benim duyduğum 1250 ile 1500 arası , evet bence de az
-
@bircahil calismaya devam dostum 2018 e bi girelim alım konusunda epey bi verimli geçecektir
-
Hadi kolay gelsin dostlar , hayırlı geceler, sağlıcakla ve azimle kalın
-
@can-mavi iki yilI devirdim :)bu bunye artik ucuncu yili kaldirmaz,kaldirsa da aile kaldirmaz
-
@paretowilffredo hocam guy un p48 den alacak olmasi net mi ?Bu sınavda İşletme iktisadi gibi bir dersten soru gelmesi p23 gibi bir puan türünü de canlandirabilir mi?
-
1250 1500 arasi bu ilansizlikta biraz az bir sayı hic yoktan iyidir ama bu sayi az inşaallah 1800den az olmaz