2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@sprhk her üçunde de agirligin kamu ve hukuk olacagi asikar. Ancak bir dengeli puan turu eklenmesi ihtimalini de dusunmek lazim.
-
@paretowilfredo evet kuvvetle muhtemel p31 p32 kullanilir
-
Arkadaşlar 18 kasım dolanıyordu guy için yokmu ufakta bir duyumu olan
-
@isfhk dersanenin biri bekliyordu kurs filan açmıştı hatta ama sanki ellerinde patlayacak gibi
-
@bonus aynen hocam bakalım ne olacak
-
@paretowilfredo Hocam son 2 senedir maliye bakanlığının ilanlar vs hususunda bu kadar ağır ve düşüncesiz davranışının sebebi nedir? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz neden böyle olmaya başladı bu süreç fikrinizi Merak ediyorum ?
-
Ya bı an önce gelse valla bayram yaşarız. Ders calisilmiyor ilansız pek
-
@bonus kimi diyor dersaneler duyum olmadan kurs açmaz kimi salt ticari amaç diyor. Kafamız karıştı. Bı kesim Aralık Ocak ayında gelmesine kesin gözle bakıyor ama ben kendimi en kotusune hazırladım. Nisan mayıs ayında gelse bile iyi olur.
-
@ronay92 siz bahar dönemine hazırlanın bence de. Geçen sene dersannin biri de açmıştı iptal ettiler. Bunlarda eder haftaya pazartesi görürüz onları da
-
@bonus Aynen yeter ki KPSS den önce bı tane yüklü gelsin
-
BİMER'den GUY ile ilgili klasik cevap geldi yine duyurulardan takip edin diye. GUY duyurusunu bundan sonra PTT'nin sitesinde aramayayım bari(!)
-
@bonus ben neredeyse imkansiz gozuyle bakiyorum.Kasim ve aralik aylarinda gelmesi pek muhtemel gozukmuyor
-
@bircahil yine mart nisan civarı olur diye düşünüyorum
-
Nerede bu maliye bakanlığı ilanları hemen hemen her kurumdan ilanlar gelirken KPSS ye girenlerin çoğuna hitap edenler nerede kaldı nerede mhuy ilgoc guy bu kadar mı kapalı kutu maliye bakanlığı ?
-
Sosyal medya aracılığı ile paylaşabilirsiniz dostlar.
https://www.tercihiniyap.net/haber/maliye-bakanligi-a-grubu-kurum-sinavlari-nerede-kaldi
-
@paretowilfredo güzel bir yazı olmuş , elinize sağlık:)
-
@paretowilfredo cok güzel olmuş üstad ... arkadaşlar orgutlenelim artik
-
Aksam 20.00 da etkinlik var denmisti.
-
Ben facete paylaştım milletvekilimize mesaj attim bu yazıyı artik hareketlenme vaktidir
-
@luthor Belirli bir saat vs varsa kendi arkadaş gruplarımızda, whatsapp gruplarımızda falan paylaşalım arkadaşlar.