2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@hamzaömerhalid dostum dediklerine katilmakla birlikte sucun cogunun hakkini aramak ve birlikte hareket etmek konusunda acz gosteren bizlerde oldugunu dusunuyorum. Bir diger nokta da yanimizda oldugunu ve surekli olarak iyi niyetini vurgulayip kurum ici yukselmeye hararetle on ayak olanlardir. Riya kötü bir şeydir. Yillardir seni el üstünde tutan hem de her şeyi gozlerine sokarcasina vurgulayip durmana ragmen senden bir seyler bekleyen bunca mezuna, işsize riya cok daha kotudur. Bunca insanin emegi hayal kirikligi iflah etmez insani. Bakalim biz iibf kitlesi olarak ne zaman gorecegiz hakikati. Allah hayirlisini versin dostum hakkimizda.
-
@paretowilfredo Hocam bugün bu konu ile alakalı başlık açtım.Çokda ümitliydim insanların canına tak etmiştir katılım olur diye.Ancak 3,5 kişiyi geçmedi ilgilenen sayısı.Sanırım kimsenin umrumda değil bu durum.
-
@luthor Eh dostum birileri kendi adinin vurgulanmadigi hicbir seye destek olmak istemiyorlar. Yoksa neyi ss alip da bakin ben boyle bi insanim diyecekler
Malesef diger dostlarimizin da destek olmayislarini anlamakta zorlaniyorum gercekten. Eger ki birileri yapsin diye bekliyorsak, kanmaya ve dost ile dusmani ayirt edememeye devam edecegiz.
-
@paretowilfredo karşı çıksam devletime ihanet ediyormuş baş kaldıyormuş gibi gözükmekten korkuyorum. Rızkı veren Allah teminatı Allah nerden olursa verir bir şekilde benim olmayan bişe hakkında konuşuyorum ama çaba gösterdiğim bişe hayırlıysa olsun milletime hizmet edeyim dediğim bişe adam kalmış mağdurum diyor delirmemek Elde değil ya ben guy mu oldum olduktan sonra yeterlilik kalksın mağdurum desem Milet dur bi ne saçmalıyorsun diye düşünür buda aynı hesap. Bu kadar bekleyen insan var kim ön ayak oluyorsada Allah var nediyim. Bizde keşke bişeler yapabilsek derdimizi dinletebilsek. Devlet işi bilmiyorum bilemem ama dışarıdan gördüğüm bu iş beni etkiliyor
-
Adamlar eskiden nasıl girmişse kuruma lise mezunu olarak girmiş memur olmuş. Sonra açıktan bi bölüm bitirip üni mezunu olmuş. Sınavları zaten kolay olsa gerek en son uzman olmuş. Ne güzel dünya.
-
@haytanınbiri Hocam o insanlar bence sorun değil.Eskiden üni mezunu yokmuş ve bu insanlar kuruma zaten memur olarak girmişler ve 20 25 yılını vermişler.Ama benim anlamadığım gelir uzmanlığı diye bir kadro oluşturulmuş ve a grubundan girenler bu kadroya b grubundan girenler memur kadrolarına atanmış.Gelir uzmanlığı kadrosunun a grubundan alındığını bile bile bu kişiler b grubundan girmeyi tercih etmişler.Sonrada bu bizim hakkımız diyorlar.Senin bu haktan bahsedebilmen için guy olan birinin çektiği eziyeti çekmen lazım.Ayıptır.
-
@paretowilfredo hocam biliyorum belki yanlış yerde yanlış bı şey konuşacağım ama ben de bunu sormadan rahat edemem bahsettiğiniz isim ya da isimlerden biri de Tuğrul Koçer mı?
-
@ronay92 Biz hedef göstermeyiz dostum. Hele ki hedef gösterip istediğimizi alınca yazdıklarımızı silmeyiz
-
@paretowilfredo AYM Raportörden bir bilgi var mi? zira yardımcılar 5 seneyi doldurdu. Yeni alım bekleniyor mu
-
@paretowilfredo mesaj alındı hocam nedense içimden bir ses sizinle aynı düşündüğümü ve yine sizin iyi biri olduğunuzu söylüyor..
-
@buhara mevcut hakim-savcılar arasından aym raportörlüğüne atamalar oldu, yıllardır ilana da çıkmıyor yeni sınav açılır mı ben de merak ediyorum.
-
@öktem_ilteriş, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@buhara mevcut hakim-savcılar arasından aym raportörlüğüne atamalar oldu, yıllardır ilana da çıkmıyor yeni sınav açılır mı ben de merak ediyorum.
+1
-
@paretowilfredo üstad 7-8 ay önce kamu denetciliği başkanı uzman yard alacaklarını bununda aralık ayını bulabileceğini söylemişti. Varmıdır bir gelişme acaba aralık ayına yaklaşmışken
-
Arkadaşlar malum kurum içi sınav gündem de bizim de ilan için bastırmalıyız
-
@hicks44 Dostum Sn. Malkoç kışı isaret etti son beyanatinda. Yakindir diye dusunuyorum.
-
Acaba bu icerden alımla 2018 kpss b ile alınacak personel sayısını mi arttirmaya çalışılıyor? Gerçekten çok vasat bi durum. Mantığım almıyor. Guy için kaç kişi sınava hazırlanıyor ve sen hangi hakla bu pozisyona gelebiliyorsun. Buna gerçekten izin veriliyor inanamıyorum. Ne kadar üzücü. Bi kişinin bile hakkı yok.
-
Hazine sınav açıkcakmo duyum alan var mı acabaki
-
@paretowilfredo selamin aleykum üstadim daha once bikac kez bunlar konusulmustu ama son durumlari acisindan genel bir degerlendirme senden rica etsek olurmu
İnsan haklari uzm yard.
kisisel verileri koruma uzm yrd
Kamu denetciligi uzm yard
Bu ilanlar gelir mi birde bunlarda kullanilabilecek puan turuyle ilgili acaba bir duyum veya ongorunuz varmidir -
@flouriess10, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo selamin aleykum üstadim daha once bikac kez bunlar konusulmustu ama son durumlari acisindan genel bir degerlendirme senden rica etsek olurmu
İnsan haklari uzm yard.
kisisel verileri koruma uzm yrd
Kamu denetciligi uzm yard
Bu ilanlar gelir mi birde bunlarda kullanilabilecek puan turuyle ilgili acaba bir duyum veya ongorunuz varmidirÇok güzel bir noktaya temas etmişsin dostum. Bu konuya bir açıklık getirilmesini bende isterim. @paretowilfredo
-
Dostlar twitterde etkinlik yapiliyor bu etkinlikler için tag satın alınacak yardım edecek arkadaşları bekliyoruz desteklersek iyi olur değerli arkadaşlar .... bunlar sadece belli bir grup icin degil hepimiz icin yapılıyor