2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@duryy Dun forumda biri soyledi.Aksam etkinlik olacak diye ama ayrinti vermedi.
-
@paretowilfredo dostum Ankara acar mi sence bu yil?En son 155 kisi icin ilana cikmisti.
-
@luthor aksam 8de etkinlik var tag satin alinmiş direk gündemde olunacak...
-
@zenginmemur Hocam Ankara 750 kişi istemiş diye duyum aldık ama ne derece doğru bilmiyoruz
-
@mbguy sizce ilan tarihi nezamandır
-
@mbguy hocam toplam kac kişilik bir ilan bekleniyor sıralaması 11.300 lerde olan birinin guy imkanı var mi?
-
@öktem_ilteriş bnce gelir. Tabi il seçimin kritik öneme sahip
-
@mbguy hocam 750 sayisi gercek olma olasiligi dusuk olabilir mi?
-
GuyMhuyDuy İİBFilanbekliyor
Başlığıyla etkinlik yapılıyor.Katılmayı ihmal etmeyelim arkadaşlar.
-
@luthor gercekten bu etkinliklerin bir faydasi oluyor mu
-
@bircahil En azından ilgililerin kulağına gider.Faydası olur mutlaka.Yeterki birşeye yaramaz kafasıyla hakkımızı aramamazlık yapmayalım.
-
@luthor yok zaten butun etkinliklere katiliyorum,elimizden gelen tek sey sonucta.
-
@bircahil geçen guy alımı tamamen twit sayesinde oldu yoksa bakanın nerden haberi olacakta 2016 puanları 1 sene geçerli diye
-
@pozitifdışsallık peki siz bu kaniya nerden vardiniz?
-
Il goc ile ilgili bi duyum varmi arkadaslar
-
@öktem_ilteriş kardeşim benim siralamam da 11.700 ben bir iki il dışında garanti gözüyle bakıyorum guy için. Heleki onumuzden çok kişi gitmisken ve sadece 2017 siralamasi gecerliyken
-
@pozitifdışsallık seçim sayesinde geldi geçen sene ilan. Twit falan pek umursamazlar.
-
@bircahil ilan gelmeden önce bi kanalda açıklama yaptı puanların geçerliligi bitmeden ilan verecegiz diye
-
@oean ilan tarihi ile ilgili İnanın bir fikrim yok. Ankara’da dershanelerden bazıları kasım 18’inde guy kursu açacakmış ama Halen ilan gelmediği için netleşen bir durum söz konusu değil galiba
-
@zenginmemur Hocam ihtimal derecesi veremiyorum dediğim gibi sadece duyumlara bağlı hareket ediyoruz ne yazık ki