TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

KPSS A
    306
    2451
    506529
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • G
      guylassakartık Son düzenleyen:

Bu uzmanlıkların hakları değişir bence, bu konu gündemdeydi zaten. 3600 özlük hakkı OHALde olmasaydık geçmişti. Guylarda iyileştirme yapılması çok muhtemel bence. Şu son yılların enflasyonu olmasaydı mevcut maaşlar bile idare ederdi ama küçücük arabalar bile 100bintlleri bulmuş. Özellikle uzmanların maaşlarında ileride bir artış olması kaçınılmaz diye düşünüyorum.

"...Pencere, en iyisi pencere
      Geçen kuşları görürsün hiç olmazsa
      Dört duvarı göreceğine.."

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Z
        zenginmemur @paca08 Son düzenleyen:

@paca08 hocam uzun soluklu olmuyo derken onu anlamadım tam olarak.Aslında en temizi direk sözlüyü kaldıracaksın.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • Z
          zenginmemur @guylassakartık Son düzenleyen:

@guylassakartık inşalah olur hocam ama önce eşitsizliğin kaldırılması lazım.Bu seneki ilk ilanlardan özelleştirme idaresi uzman yardımcılığı direk sözlüyle alıyo.Ama bi bakın guy gelene kadar biz neler çektik.Kurum sınavında 1 doğruyla kaybedenler oldu.Ama guy alıyo 3300 özelletirme uzmanı alıyo 4200 tl bu aradaki fark aylık memurun birikimi olur.Bu eşitsizlşkte değilde nedir.İstanbulda kiralar uçmuş.Yakındır bu adaletsizlik düzelir yada taşra uzmanlık denetmrnlikte kimse kalmaz.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • G
            guylassakartık @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur 3000ler hiç yetmez guy olup. Ya evleneceğiz duble maaş olacak ya da hükümetin zam yapması lazım.

"...Pencere, en iyisi pencere
            Geçen kuşları görürsün hiç olmazsa
            Dört duvarı göreceğine.."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • aliveli
              aliveli Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar lütfen kurallara uyugun yazışalım kimsenin hesabını dondurmak istemiyorum

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • I
                isletme2015 @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli hocam sizcede uygunsa başlıktaki ilan duyumu olmayan iletileri siler misiniz? güzelim başlığı tartışmayla doldurmuşlar

• S
                  siyasetbilimci Son düzenleyen:

İns ilanlar çabuk gelir bir haftadır iş arıyorum hep asgari ücret birde bunun yolu var okuduğumda pişman im neredeyse.

titoizm 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • titoizm
                    titoizm @siyasetbilimci Son düzenleyen:

@siyasetbilimci Özel sektörde iibf'linin iş bulması çok zor ki mühendisler bile zor iş buluyor eskilere nazaran. Özel sektör çalışanı olarak sana tavsiyem hiç bulaşma. Ömründen ömür gidiyor, arkadaşlarımla bile görüşecek vaktim & psikolojim olmuyor çoğu zaman.

Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • aliveli
                      aliveli Yasaklı @titoizm Son düzenleyen:

@titoizm nerede çalışıyorsunuz?

• K
                        kpss2017 Son düzenleyen:

arkadaşlar spor bakanlıgı spor hizmet uzman yrd. gsb uzman yardımcısı falan alım yapacakmı? duyumunuz var mı bi de burda ki uzmanlar ne iş yapıyor diyeceksiniz kazandın da o mu kaldı ama merakımdan soruyorum çömezim daha

• titoizm
                          titoizm @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli Danışmanlık firmasindayım, dosya, evrak, mail, telefon trafiğinde eriyip gidiyorum. Yurtdışı ile de çalıştığımız için gecem gündüzüm de olmuyor. Kamuya geçip biraz rahatlama derdindeyim.

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • aliveli
                            aliveli Yasaklı @titoizm Son düzenleyen:

@titoizm emeğinizin karşılığını alabiliyor musunuz?

• titoizm
                              titoizm @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli Yukarda Allah var şimdi... İşim iyi, sektöre göre de iyi kazanıyorum. Kendimi de geliştiriyorum. Fakat mutlu muyum değil miyim ondan emin değilim. Sanırım para tatmini bir yere kadar. Benin için uyku haram gibi bir şey. Çoğu gece yataktan kalkıp ofise gitmem gerekebiliyor. Uyumayı çok özledim. 😄

Sanırım benim en başından memur olmam gerekiyordu. Anne-baba memur. Memur evinde büyüyünce insan ister istemez o yaşayışı istiyor. Memur ailenin çocuğu özelde zorlanır derlerdi de inanmazdım.

Yemin ediyorum işten 6da çıkıp eve gidip ayaklarımı rahatça uzatmak bile lüks benim için. Bunun hayaliyle bu sene kpss ve yds çalıştım şaka ama gerçek 🙂

Özelde belki kamuya göre çok iyi paralar kazanılabilir ama emin olun hayatta paradan daha önemli şeyler var. En basiti sağlık... Sağlık bir defa gitti mi bir daha toparlaması zor. Ben o anlamda sürünüyorum.

• M
                                maliyeci123 Son düzenleyen:

@Priss @paretowilfredo mhyu ne zaman gelir? Guy ilanı bu sene gelicek mi ? Guy sistemi değişecek mi ? Bir duyumunuz var mi? Biraz fazla oldu ama ne okur kusuruma bakmayın

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • P
                                  paretowilfredo @maliyeci123 Son düzenleyen:

@maliyeci123 kardesim yaz gibi ilan sonbahar sinav olur kanaatindeyim. Rutini bu mhuy'un.

Guy konusu icin erken ama olursa kis donemine kalir kendi rutininde. Sistem degisikligi sinav tarihi icin daha erken kardesim.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                                  ...

...her dem taze doğarız,
                                  bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

• M
                                    maliyeci123 Son düzenleyen:

@paretowilfredo teşekkürler

• İ
                                      İnmyheart Son düzenleyen:

acaba ilk gelen ilan hangısı olur guy mhuy sgk ilgöç ten

guyan gelmiş 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • E
                                        edaa Son düzenleyen:

Aralık'ta vergi müfettiş yardımcılığı sınavı açılır mı? Bir duyumu olan var mı?

• guyan gelmiş
                                          guyan gelmiş @İnmyheart Son düzenleyen:

@İnmyheart mhuy bir adım önde gibi☺

Devletin keşfedemediği yetenek...

Dolap arasına saklanmış memur...

• D
                                            ddguy Son düzenleyen:

Sayın forum üyeleri sevgili dostlar malum şu an kısa da olsa tatildeyiz kafamı dinlemeye çalışıyorum foruma arada bir girip çıkıyorum ama yokluğum çok fark edilmiş bi sürü mesaj nerdesin diye trip yiyorum resmen 😄 ben burdayım bi yere gittiğim yok hatta duaniza çok ihtiyacım var hayatımda bazı değişiklikler var es için iş lazımdı bana onun için çok istiyodum ama iş olmadı şu an istediğim adamla tekrar görüşüyoruz aileleri ikna etmemiz gerek ve benim bunun için duaniza ihtiyacım var çok mutlu olmayı herkes gibi çok istiyorum dua edelim şu ramazan günde Rabbim ummadığımiz anlarda bi sürü kapılar acıyomus bunu yeni fark ediyorum sen tam bitti diyosun Rabbim diyo ki bitmedi her bitiş yeni başlangıç aslında bi şey bitince yeni alanlar açılıyo umudu kaybetmemek lazımmış en çok düştüğüm gaflet bu benim sizde kaybetmeyin dik durun çok isteyin Allahtan istediğimiz hiç bi sey Allaha ağır gelmez eminim Allah yar ve yardımcımız olsun herkese iyi tatiller gençlik 😄

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 122
                                            • 123
                                            • 20 / 123
                                            • İlk ileti