2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@genclerbirlikli bu gece için bi tahmin alalım dostum :)) merakla bekliyoruz gece yarısını
-
@kazm alt olur kardeşim banko
-
@zenginmemur sahteci potansiyeli olan mükelleflerin analizi olabilir
-
@vlkrt :))
-
@sınavuzmanyrd Tam olarak da bu. Buna dair bir yazı hazırlıyorum dostum. Detaylandıracağım inşallah
-
@sınavuzmanyrd evet olabilldir ama vergi mufettisleri bu konuda calisma yapiyo aslinda risk analizi diye bir birim var vdkda ama
-
@paretowilfredo dostum bn vdkda boyle bir birim var diye biliyorum
-
@zenginmemur VDK'daki birim yetersiz olduğundan 7061 ile GİB'te kuruldu dostum.
-
@paretowilfredo ne zman kuruldu?Aslında vdknin gibe baglanmasi hep konusuluyodu belkide bundan dolayi bir alim olabilir
-
Duy un sınavı hakkında tecrübesi olan var mı? Nasıl bir sınav zorluk derecesi bakımından.. Gerçi 2 seneyi geçkin akım olmamış ama
-
@zenginmemur Alakalı olduğu kanaatinde değilim dostum. Kanun bu ay yürürlüğe girdi.
-
@paretowilfredo anladim o zman yuklu alim yapar
-
@falanfilan http://www.pergen.gov.tr/sbs/giris/sinavsorulari.html
Tüm sınav sorularını bulabilirsin dostum.
-
@paretowilfredo kardesim ingilizce temeli olmayanlar icin yds ile ilgili onerilerin oldugu bir paylasimin falan var mi?Dunku tbmm yasama uzmanligi beni cildirtyi resmen.Bu ingilizceyi nasil halledebilrim
-
@zenginmemur Beklenen alımlar başlığında dün bu konuya dair tavsiyeler verildi dostum. İnceleyebilirsin orayı taze taze.
Düzeltme: Başlık burası zaten mekanımı şaşırdım
-
@paretowilfredo çok çok teşekkür ederim. Aklımdaydı buradan hazırlık yapacaktım.
-
Selamın Aleyküm dostlar. Konuştuğumuz gibi Naci AĞBAL'ın açıklaması üzerine alımların takvimi konusunda bir haber hazırladık. Özellikle nasıl bir noktada olursa en hayırlı olacağını, sizlerin bu konudaki talebinin ne olduğunu vurgulamaya çalıştık. Sosyal medya aracılığı ile haberi kullanabilir, bir şekilde duyulur hale getirebilirsiniz.
Haber: https://www.tercihiniyap.net/haber/maliye-bakanligi-ilanlari-geliyor-ama
-
@paretowilfredo dostum bu dguy diyelim 50 kisi alcak 1000 kisiyi sinava cagirsa siralama kaca duser
-
@paretowilfredo 20 katini cagiriyomus herhalde
-
@zenginmemur Dostum bu tip sorulara olabildiğince temkinli yaklaştığımı bilirsin. Her durum kendisine özgüdür. Günü gelince konuşmak en doğrusu.