2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Arkadaşlar bu etkinlik olayını görüp umursamamazlık yapmayın öğretmenler hergün tt'de biz 2 tweet atmaktan aciziz.Nasıl duyuracağımız sesimizi.
-
Kimsenin Twitter’da fenomeni arkadaşı yok mu varsa söyleyin destek versin daha çok kişi görebilir
-
yine gündeme giremedik yaşasın iibf umursamazligi! !
-
Twit atan yine bir avuç aynı hesap..
Al sana bedavacılık sorunu -
Aym raportör yardımcılığı kadrosuna alım oluyor mu nedir bu kadronun durumu @paretowilfredo @aliveli
-
Uzun suredir alim yapmiyo disardan çünkü hakimlerden alım yapiliyor @uzmanyrdd
-
@elisa arkadaşlarr şu gündeme girememe meselesi çok farklı bir konu maalesef tag satın alınmadan girmek imkansız gibi bir şey eğer 10 bin tane farklı hesap aynı anda sürekli tweet atmassa zaten bu durumu kimse yapamaz öğretmenlerin sürekli gündemde olma sebepleri bot hesaplarla gündeme sokulmuş tag satın almaları he tabi onlar düzenli şekilde o tagı alacak parayı topluyorlar buna özel bir grupları var ama iibf de maalesef bişey yok belki arada birileri bi sponsor vs ile yaparsa
-
@ua1905 Cuma saat 20:00 de sponsorlu var galiba emin değilim bilen arkadaşlar teyitlesin
-
@uzmanyrdd hakimlerden alım yapmayı seçiyorlar.
-
O değilde bu kamu denetçiliği kurumu ilanı ne oldu şerif malkoç aralık ayını işaret etmedi miydi? aralıkta bitti yine keza insan hakları kurumundan da ses yok hiç duyum yok mu buralardan
-
@rybczynski2 facebookta cuma yapılacak diye yazmışlar. Tag satın alınarak sponsor var galiba.
-
ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI
AVRUPA BİRLİĞİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
p38-p33 85 +yds A 4 KİŞİ -
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
p38-p33 85 +yds A 4 KİŞİYanlış oldu link pardon aşağıya ekledim
http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?b576441a-347b-49ed-a540-b0e2873e5cdf -
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
p38-p33 85 +yds A 4 KİŞİYDS A NEDIR YA
-
@aslan-reyiz Çünkü Avrupa Birliği Kurucu üyesiyiz, Bakanlık da Brüksel de kurulu. 100 isteselermiş keşke.
-
İl göçten bir haber yok mu acaba arkadaşlar. Ocakta keşke gelse artık
-
@shady1 Hocam yapmayın Avrupa Birliğine yollayacağınız kişinin çok iyi düzeyde ingilizce bilmesi gerekir, yurt dışı temaslarında dil bilmeyi bırakın zayıf telafuz dahi komik duruma düşürüyor ülkemizi.
-
@ua1905 İkisinden de hatta Kişisel Verileri Koruma'dan da kısa vadede hareket bekliyorum dostum.
-
@uzmanyrdd Dostum Yardımcı Raportörün yetiştirilmesi çok meşşakatli geliyor kuruma. Şöyle ki yaklaşık 7 yıl kadar süren bir yardımcılık ve yetişme süreci söz konusu. Özellikle bireysel başvurulardaki aşırılık yetiştirilecek personelden daha çok yetişmiş ve hazır iş yapabilecek personel ihtiyacını ortaya çıkardı. O nedenle Hakimlerden direkt raportör olarak mesleğe almak kurumca daha avantajlı görünüyor. Yine bir soruştururuz dostum sorabileceğimiz büyüklerimiz mevcut kurumda eğer bir Ankara'ya gitme imkanı bulursam soruşturacağım bunu da.
-
@iktisatcikiz, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
İl göçten bir haber yok mu acaba arkadaşlar. Ocakta keşke gelse artık
Bekliyoruz..