2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@duryy p 29 olacagini tahmin ediyorum
-
@piko senden hiçbişey olmaz
-
@duryy P9 tam kuruma hitap ediyor gibi.
-
@marjinalfaydali ilk defa geçen sene duymuştum ben de bu sene de bir kaç facebook grubunda gördüm. Aynı sisteme devam edilir diye düşünüyorum.
-
@duryy kamu yada hukuk ağırlıklı puanlar olacaktır büyük ihtimal p30 lar. Yazılı sınav konuları kamu ve hukuk ağırlıklı aynı il göç ve kamu denetciligi gibi
-
Yds barajı oluyor mu?
-
@donniebrasco sanmıyorum
-
@eliff İstanbul bilgisi sizde de yok yani
-
@ali-lukunku başkasına birşey olmaz diyenin kendinden birşey olmaz.
-
@hasansss zaten kucumsemedim.sadece buyutmedim.
-
@piko Öyle büyük büyük konuşmamak lazım hocam.Düşmez kalkmaz bir Allah.Burada kimsenin hayali guy olmak değil.Hepimiz emeğimizin karşılığını alabileceğimiz güzel kurumlar hedefliyoruz sizin gibi.Ancak guy gibi çoklu alımlar kısa vadede bir gelir sahibi olmak adına iyi fırsat olduğu için bu beklemeler.
-
@luthor işte onu demek istedim de herkes kendine göre yorumlamış
-
burdaki gençlerin türkiye gerçeklerinden haberi yok. guy sgk olmasa tüm kurumların alım sayısı 500 bile değil ama guy filan kısa vadede iyidir gibi yorumlar yapılabiliyor fazla yükselmeyin sert çakılırsınız. herkese başarılar
-
@ali-lukunku millet uçuyor kardeş ülke şartlari ortadayken Sayıştay kaymakamlık idari hakimlik dışını düşünmemek absürt olur hepsi ni toplasan yılda veya 2 yılda bir 150-200 kişi anca alıyor
-
Tartismalarinizi özele alsaniz arkadaslar
-
Guy a alan sinaviyla giriliyorsa(referanssızlar için) düz memurluk diye küçümsemek ne kadar doğru? Bu insanlar bir de yüksek yerleri hedefliyor kimi de malesef kazanıyor. Ama zamani gelir de küçümsediklerini ararlar belki belli olmaz dünya bir ters bir düzdür. İktisat mükemmel hukuk uçmuş muhasebe tavan YDS si de belki iyi kişilerden bazilari bazen çok absürt yorum yapıyor nedense. Kaç kişi okuyoruz buradakilere bi umut güzel şeyler yazılır diye insan daha çok içine kapanıyor.
-
@ali-lukunku Sen yanlış anlamışsın bence guyu kimsenin küçümsediği yok.Ancak çalışma gücü ve sabrı varken guy olsada guyda kalmak gibi bir hedefimiz yok dedik.Boş boş abilik taslamayalım ben halk bank servis görevlisine bile razıyım ama hedefim bu değil.
-
@maliyeci123, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@priss @can-mavi hocam 15 kasımdan sonra guy ilan duyumu sizinde kulagınıza geldi mi?
Kardeşim ben en geç aralıkta ilana çıkacaklar diye duydum
-
bu ara ilan beklentileri tavan yaptı söylentiler duyumlar falan 2 ay sonra yine boş boş kalmayız inşallah özelikle maliye bakanlığı acil bi mhuy duy muy ve dguy alımlarına çıkmalı artık yani hiç mi adam eksik değil lazım değil en son alım yapmayalı bunlardan 2 yıl oldu @paretowilffredo reis ne diyorsun yok mu bunlar hakkında sağlam bilgi işin garibi daha guy süreci tamamlamadan guy duyumları ayyuka çıktı millet aralıkta guy gelcek diye çok emin bunlar neye dayanıyor. Dershanelerin öğrenci çekme gazlama stratejisimi bu guy söylentileri yoksa gerçeklik payı var mı guy da İstanbul yedek olarak ilan ihtimaline de sevinemiyom yedek hakkım yanmasın diye yedekler biraz ilerleseydi ordan yüzümüz gülebilirdi yeni ilan gelirse aralıkta İstanbul'un olmama ihtimali nedir
-
@can-mavi guy gelirse p48 81 her iki tercih edebilir mi risk olur mu acaba