2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
ARALIK AYINDA BDDK UZMANLIK VE MURAKIPLIK SINAVI AÇILACAKTIR.
-
@otuzyılsavaşı kesin mi üstad ilan ne zaman gelir?
-
@otuzyılsavaşı sayı hakkında bilgi var mi?
-
@ali-lukunku
KESİN hocam.
belki ilan aralık ayında gelir ancak büyük ihtimal sınav aralık ayında olacaktır.ilan da ona göre 1 ay önceden vs gelir.. -
@bolulu
onu bilmiyorum hocam. -
İlan kasım mı aralık mı gelir anlamadım @otuzyılsavaşı
-
@brzezinski
büyük ihtimal kasım ayında gelir. -
24 Şubat-31 Mart arası kaymakamlik açılması muhtemelmis...kaynak : Khk kaymakamlik grubu Ahmet Nohutcu
-
Duyurdugumuz epdk enerji uzman yrd. Ve spor genel mudurlugu mufettis yrd. Ilanlari resmi gazetede dostlar. Hayirli ugurlu olsun
-
@paretowilfredo bir de kaymakamlık sınavının tarihini duyursan ilaç olur bizim için hocam..
-
akşam 20.30 da tweeterda etkınlık var arkadaşlar katılmanızı rica ediyorum
-
Duy ve muy için de bir umut söylenti yok mu?
Mhuy için beklentim sıfırlandı. İller bankasi da morali bozdu. Guy zannetmem 2018 için ilan versin. Bir tek duy ve muy için mi bekleyeyim şaka gibi anlayamıyorum. -
@paretowilfredo mhuy da kıpırdanma yok mu hala?
-
Twitter etkinliğine destek verelim lütfen tag #İİBFSınavİlanlariBekliyor yetkilileri, haber spikerlerini etiketleyelim sesimizi duyuralım oturup beklemek 6 aydır çözüm getirmiyor
-
Dostlar cahilligime verin cikmis soru cozerken dikkatimi cekti milli emlak denetmen ve uzman yardımcılığı sinavlari diyor sorularda. Son yillarda bu kurum alim yaptı mi ne bilim kurum mu kaldirildi yada bu kadrolar mi kaldirildi? Bilgisi olan bilgi verebilir mi rica etsem...
-
Dostlar cahilligime verin cikmis soru cozerken dikkatimi cekti milli emlak denetmen ve uzman yardimciligi
-
@bolulu onlar defterdarlık uzman yardımcısı oldu bildiğim kadarıyla
-
@bolulu benim de cikmis soru cözerken çok dikkatimi cekmisti arkadasımın abisi orada calıstıgı için ögrenmistim Maliye Bakanligi na bagli hazinenin tasinmazlarini kiralama satisina filan bakiyorlarmis cok uzun suredir bildigim kadariyla ilana cikmiyor kendi icten alimlari oluyor diye biliyorum sanirim arkadas vergi denetmenliğinden oraya gecmisti yanlis hayirlamiyorsam yani ilan beklentiniz olmasin pek
-
@kurumsinavi @Nameless cok tesekkur ederim cok sagolun... ama 150 ye 25 alinmis hep ve 3 yil üst uste alim olmuş dikkatimi cekti. Hayırlısı artık
-
Hazine Müsteşarlığı istisnasız her sene bu zamanlarda sınav ilanını yayınlıyordu, bu sene sınav yapılmayacak mı acaba?