2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@engin0516 gercekten biliyorlardır inşallah biliyorlardır o kadar iddalı olduğuna göre umarım umut tacirliği yapmıyorlardır
-
Hazine Müsteşarlığı istisnasız her sene bu zamanlarda sınav ilanını yayınlıyordu, bu sene sınav yapılmayacak mı acaba?
-
@matador Bu sene açılacak diye duydum ama ilanın aralıkta gelmesi ve dolayısıyla da sınavın ocakta yapılması durumu olabilirmiş. Zaten umarım kasım ayında gelmeyip aralık ayında gelir, zira aralık ayında o kadar çok sınav var ki, insanlar sınavlara başvuruyor ve doğal olarak sınavlara giren listesi aynı oluyor, sonra aynı güne başka sınav vs. geliyor. Sınavın ocak ayında olması birçok kişi için daha iyi olur.
-
@odtüsbky, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@matador Bu sene açılacak diye duydum ama ilanın aralıkta gelmesi ve dolayısıyla da sınavın ocakta yapılması durumu olabilirmiş. Zaten umarım kasım ayında gelmeyip aralık ayında gelir, zira aralık ayında o kadar çok sınav var ki, insanlar sınavlara başvuruyor ve doğal olarak sınavlara giren listesi aynı oluyor, sonra aynı güne başka sınav vs. geliyor. Sınavın ocak ayında olması birçok kişi için daha iyi olur.
teşekkür ederim nerden duydunuz bunları acaba?
-
@matador Arkadaşın arkadaşından duydum. Sınavı bekleyin ama beklentiyi aralık ayında ilan gelecek şeklinde tutarsanız bekleme süreci daha az yorucu olabilir. Kasım bitmeden ilan gelirse de ona göre hazırlık yaparsınız...
-
@odtüsbky , hazine ydsden C mi yoksa B mi istecekmiş, bununla ilgili birsey duydun mu?
-
@ronay92 insallah ben yanilirim,insallah umut satmiyorlardir
-
@paretowilfredo hocam siz ne dersiniz bu dersanelerin guy kursu açmasına? Var mı yeni bilgiler guya dair?
-
@ronay92 guy icin kursa mi gidilir yahu
-
@shady1 giden varmış demek ki
-
Bu dershaneyi bilen,tanıyan varsa birkaç sorum olacak.Geçen sene bu vakitler Guy sınavı açtılar mı? Ve Mayıs sınavından önce de açılmış mıydı?
Cidden kulis yapmak lazım duyumcular nerdesinizzzz adamlar kurs açmış yetişinnn ! -
-
@maliyeci07 dostum sorularına ben de cevap arıyorum bu gece verebilirim yanıtlarını
-
Torba yasaya muy alimi eklenmiş diyorlar doğrulayan oldu mu?
-
Kisisel verileri koruma kurumu icin uzman yardimcisi icun max. 15 kişi diğer kurumlardan alinacakmis ayrica yeterlilik şartlarında yds de istiyor. Bunlar yapilacak bir alim için gösterge oluşturabilir.
-
@ronay92 Saat 12'de burada sizi bekliyor olacağım..
-
@bolulu Onu bilmiyorum da bu Mhuy'un 2018'de geleceğinden şüphem yok.İnş ilk 6 aylık dilimde gelir.Bir de gelsin artık arkadaş en son 2015'te aldı
-
@maliyeci07 insallah Allah'ın izniyle
-
-
@MaxMin 6 bin sayisi abarti . geldi