2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@isfhk demek ki 18 kasıma kadar ilan bekliyorlar, o zamana kadar gelmezse sonrasına erteleyecekler
-
@ronay92 bana da haftaya kesin dediler eskişehir muratta 2000 kişi bekliyoruz bugünlerde hocalarımız hazır ilan gelince kursu başlatcaz dediler
-
@vice-versa bıraz önce gib eğitim merkezini aradım haftaya ilan gelme ihtimali var mı diye..su anda öle bır hazırlıgımz yok yılbaşına kadar da olacagını pek sanmıyorum dedineye inanacağımızı şasırdık
-
Memurlar bilgi vermez hep aynı cevap verilir genelde. Daha öncede hazırlık yok dedikleri gün ilan çıkmıştı. Çünkü onlar görevlerini yapıyor böyle bilgileri dışarıya söyleme yetkileri yok bilseler dahi.
-
-
@bonus haklısınz genelde aynı cvbı verıyorlar ama su anda sadece vergi dairesi Müdürlüğü sınavımız var onun hazrlıgını yapıyorz dıyınce ınanasım geldı..umarım dedgınz gıbı sadece klasik cvplardandr ilan bır an önce gelır
-
@eomer eğer ertelenmez bir sıkıntı çıkmazsa dersanelerin söyledikleri tutar gibi. Sonuçta onlarda bir maliyet bu kursları açmak hocaları ayarlamak ücretlerini ödemek vs. 20 kasıma kadar bekleyelim görelim
-
Burada bu kadar insanın haberi olmuyor dershanelerin haberi oluyor tuhaf. Pareto en son 2018 kpssden önce yetiştirilmeye çalışılıyormuş dediğinden beri o defteri kapadım
-
@hasansss can mavi die bi arkadas aralık ta 1250 1500 demişti hocam bu söylentiler cikmadan önce söyle sağlam bi duyumu olan ciksada bir aydinlansak
-
@heredotolga inşallah gelir inşallah gelir hepimizi bir nebze olsa sevindirir. Ancak Son Mhuy duyumlarından sonra buradaki belli başlı kişiler hariç diğer söyleyen kişilere pek itimat edemiyorum
-
@piriss varmı bişey
-
2018 KPSS temmuzda olacakmış belki ilanlar bize yetişir arkadaşlar
-
@rybczynski2 Bu çok büyük bir şans olucak. Yine aylar önce burada bu bilgiyi vermemin rahatlığını yaşıyorum Bu lafımı da unutmayın bu iş çok iyi olucak 2017 KPSSciler için..
-
@optimus İstanbul hakkında bilgi alabildiniz mi?
-
@baumol neden hocam? Zaten 2018 KPSS den önce illa bi alım olacaktı diyelim şimdi bu alım süresi daha da uzamaz mı örneğin guy için?
-
@baumol zaten zorlamayla gelen ilanlar kpss sürecinin uzamasıyla yaz aylarına sarkmazmı?
-
Dershanelerin spekülatif hareketleri beni heyecanlandırsa da konuyla ilgili hiç duyum olmadığından pek umudum yok.Ama Ocak ayına da razıyım
-
Arkadaşlar mayıs için bir idari yargı duyumu var kaynağın güvenilirliği sorgulanabilir olsa da KPSS nin de Temmuz’a alınması Mayıs’ın sınav takvimini de rahatlattı.Bu duyumu destekliyor .
-
Hobi olsun diye tarih değiştiriyorlar herhalde.Mayıs'a alınmıştı neyi beğenmediler ki? Bir de sorular 30 olmuştu tekrar 40.Temmuz'a alınmasından memnunum da bu nedir ya çocuk oyuncağına çevirdiler resmen
-
@engin0516 hayır hocam