2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Mhuy guy il göç muy duy sayıştay kaymakamlık teker teker gelin
-
@hasansss Hayır neden sarksın ? Bu seneki planlananlar kpss olana kadar biter. Esas mevzu kpss açıklandıktan sonra. Seçimin de olacak olması Aralık-Ocak-Şubat ayında sınavları coşturur ama biz bu sene için rahat ederiz.
-
@baumol bencede.hem bu sene hazırlananlar için hem kurum bekleyenler için olumlu bir gelişme temmuz.
-
@baumol hocam 90 dan aşağıya düşmüyor, valla 78 puanla üzülüyorum keşke gkgy de yapsaydım da 80i geçseydim diye
-
-
@busus hocam il göç gelicek inşallah. Sonra guy var. Müsterih olun.
-
Mhuy klasik takviminde gelecek herhalde 2018 eylülde..
-
@uzmanyrdd o zaman gelecekse gelmesin daha iyi
-
@kaymakam gelmezse nokcak seneye kadar beklicez mi ya seçimlere saklarlarsa kadroları şimdiden baskı yapmamız lazım
-
@baumol guy var da ne zaman var asıl soru bu bence
-
@engin0516 evet 750 ankara ve 2000 toplam alımı benim dersane hocam da soyledi
-
@eliff ne zaman olacağı bilgisi verildi mi peki
-
@baumol il göç için sayı verebilir misiniz
-
@rybczynski2 Sayı konusunda herkesin bildiğini biliyorum ben de hocam
-
@baumol 300 mü 500 mü hocam kafam yandı
-
@baumol guy icin en gec ne zaman ilan gelir bir sure tahmini ongoruluyor mu ?bu arada GTB de gelecek deniliyordu zamani hakkinda bir bilginiz var mi ?
-
@eliff ankara 750 insallah gelir ama bana pek inandırici gelmiyo.Boyle bi ihtiyac olsaydi bir onceki alimda Ankara niye 155 kisi actiki.Tabi bellide olmaz insallah gelir
-
ağalar, hanımlar, beyler. şu guy muhabetini başka yerde sürdürseniz?
aha geldi aha gelecek, dersane hocam şunu dedi, mahalledeki bakkal bunu dedi vs bunlar bu başlığa uygun şeyler değil. 2017-2018 guy duyum başlığı diye yeni başlık açın orada yapın goygoyunuzu.
biz bu başlıkta ağır toplardan gelen sağlam-esaslı duyumları bekliyoruz. her açtığımda guy muhabbeti dönüyor. lütfen terkedin bu başlığı.
-
@jungss Kusura bakmayın haddimizi biraz aştık galiba
-
Pazartesi etkinlik var arkadaslar oraya bekleriz cok degil 1 saatinizi ayirin. Zira siz hakkinizi aramadikça adamlar 6000 kisilik kurumici sinav yapiyor ve sizden bir kişi dahi almiyor umarim hersey yeterince aciklayacidir.