2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo muy hakkinda torba yasaya ekleme yapıldığı dogru mu bilgin var mı?
-
@titoizm Taşınacağını duydum dostum. Ama bir bina buldular mı bunu bilmiyorum. Benzer durum DPB için de geçerli. Kızılay'da saçma bir binadalardı en son. Yetmeyeceği aşikar o binaların zaten. Buna göre değişim gerçekleşecektir muhakkak.
-
@bolulu Bilmem.
-
@paretowilfredo Hocam muyda mhuy gibi yds yi girdikten sonra istiyor değil mi?Meslek tanıtımında öyle okudum bir değişiklik olur mu sizce önceden yds istemek gibi.
-
@luthor Tüm merkez uzmanlıkları ve ek olarak MHUY'da mesleğe girdikten itibaren 5 sene süre vardır dostum. Girerken istemek onların inisiyatifinde ama eski sistemde YDS ağırlığa önem vermeyen kurumların eski köye yeni adet getireceğini sanmıyorum.
-
@paretowilfredo Eski sistemde puanlarda yds ağırlığı vardı.Şimdi onlar kalkınca tedirgin oldum.İnşallah değişmez.
-
@luthor Ağırlıktan kastım aslında %30 ve üstü puanlar. Bu direkt YDS'yi önemsemek denebilir. Akabinde gelen ilanlara da baktığımızda bu yöndeki kurumların Mesela ASPB gibi YDS isteyebileceğini gördük. P49 gibi puanlarla alanların bu yola dönmeyeceğini sanıyorum dostum.
-
@paretowilfredo hocam bu yeni KPSS tarihi özellikle olasi guy sınavının da geliş tarihini erteler mı birde guy hakkında son duyulariniz nelerdir? Klasik sorular oldu bugün için ama tatmin edici cevap alamadım kimseden
-
@ronay92 Ben net bilgiler edinmeden duyuru yapmayı çok sevmem dostum. Özellikle kitle sınavlarında. O nedenle biraz daha beklemek taraftarıyım.
-
@jungss çok haklısın. Tek hedefi guy olan zaten alan çalışmasın. B çalışıp çok rahat atanabilir.Guy düz memurluktur. En son çare
-
@piko hayırdır kardeş sayıştayda denetçimisin ?
-
@paretowilfredo küçük bir hata ama yine de söyleyeyim dedim düzeltilmesi daha iyi olur yazının başında 2018 tarihli resmi gazete demişsiniz:)
-
@kazm :)) Dostum bugün ÖSYM takvimi ile alakalı o kadar çok 2018 yazdım ki ben geçmişim yeni yıla farketmeden.
-
@paretowilfredo emeğine yüreğine sağlık...
-
Arkadaşlar foruma yeni geldim gözden kaçırdıysam affola. Guy alım sisteminin değişeceği söylentisi ne kadar doğru ? Şimdiki sistemin adaletsizlik yarattığı, direkt alım sayısının 5, 10 katı adayi yazılı sınava çağırarak sistemin değişeceğini gördüm de bir kaç yerde.
-
@hasansss daha değil
-
@rintintin bu konuyu bende merak ediyorum,gecen sene cok soylentisi vardi ama bu sene duymadim pek.son guyun eski sistemle devam etmesi de acikcasi gercekten 'soylenti' den ibaret oldugunu dusundurdu.
-
@piko o zaman guyu bu kadar küçümseme kardeş belki lazım olur
-
İnsan Hakları ve Eşitlik Uzman Yardımcılığı için puan türü konusunda bir tahmini olan var mı?
-
@duryy p48 banko