2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@ua1905, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
bu ara ilan beklentileri tavan yaptı söylentiler duyumlar falan 2 ay sonra yine boş boş kalmayız inşallah özelikle maliye bakanlığı acil bi mhuy duy muy ve dguy alımlarına çıkmalı artık yani hiç mi adam eksik değil lazım değil en son alım yapmayalı bunlardan 2 yıl oldu @paretowilffredo reis ne diyorsun yok mu bunlar hakkında sağlam bilgi işin garibi daha guy süreci tamamlamadan guy duyumları ayyuka çıktı millet aralıkta guy gelcek diye çok emin bunlar neye dayanıyor. Dershanelerin öğrenci çekme gazlama stratejisimi bu guy söylentileri yoksa gerçeklik payı var mı guy da İstanbul yedek olarak ilan ihtimaline de sevinemiyom yedek hakkım yanmasın diye yedekler biraz ilerleseydi ordan yüzümüz gülebilirdi yeni ilan gelirse aralıkta İstanbul'un olmama ihtimali nedir
Pareto Bey bazen yanlış etiketleniyo:( izninizle şöyle duzelteyim @paretowilfredo
-
@paretowilfredo Hocam bugün geçerken güvenliğe sordum bina arıyorlarmış. Önce yeni bina sonra alım olur değil mi?
-
@eliff sanmam risk olacağını özellikle bu sene. Paris için yazmak mümkün olsa yine listeye girersiniz emin olun
-
@can-mavi nereden duydunuz hocam sağlam mıdır sizce bu kaynaginiz ? İlan gelmeden derse başlayacağım pek yok da:(
-
@titoizm Beklenmeyebilir dostum malum sorusturmaydi evrakti derken aylari aliyor surecler
-
@ua1905 Valla dostum alım olacagi muhakkak kadro ihdaslari da mevcut ama tarih konusunda netlik halen yok. Maliye Bakanligi en muglak kurum bu anlamda. GUY konusuna gelnce, net bir sey soylemekten imtina ediyorum. Olan duyumumu da paylastim dostum.
-
Ağbal, Maliye Bakanlığı gelir uzman yardımcılığı, yükselme sınavlarıyla alakalı tasarıyı Başbakanlığa sevk ettiklerini belirterek, "Maliyedeki arkadaşlarımızı sevindirmeyi en başta Maliye Bakanı olarak ben istiyorum. İnşallah o konuda güzel gelişmeler olacak diye ümit ediyorum." dedi.
-
@duryy bütün duz memurlar guy yapsınlar hatta mufettis olsun hepsi degil mi bakanlik filan da yakisir
-
Bekir hoca sayfasında Mart veya nisanda 100 kişi idari hakim alınacağından bahsetmiş hatta sayının 100-100 şeklinde 2 alım seklinde olacağını. . aynı zamanda martta 100 kaymakamlik alımı olacağını
-
@duryy, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Ağbal, Maliye Bakanlığı gelir uzman yardımcılığı, yükselme sınavlarıyla alakalı tasarıyı Başbakanlığa sevk ettiklerini belirterek, "Maliyedeki arkadaşlarımızı sevindirmeyi en başta Maliye Bakanı olarak ben istiyorum. İnşallah o konuda güzel gelişmeler olacak diye ümit ediyorum." dedi.
@paretowilfredo bunu tam olarak nasıl yorumlamak gerekir?
-
@olursaolur 100 kişiden 20 ibfli oluyor insan heveslenemuor bile
-
@engin0516 çok haklısınız 200 ilana çıkıldığında 80 le kapatmisti 100 gelse 85 aşağısını görmesi pek mümkün değil..yine de bu sınavı çok uzun zamandır bekleyenler için bir umut işigi diyorum ..Bu konuda twitterda etkinlik yapmıştık boşa gitmemis olmasına seviniriz
-
@duryy Üstü kapalı ilan gelecek bekleyin diye algıladım.Kasım'da gelecek olsa daha net müjdelerdi belki de direk açıklardı.Ama daha Kasım'da böyle bir açıklama yapması sevindirici.Geçen seneden daha erken geleceğine işaret olabilir
-
@Duryy basbakanliktan donebilir belki
-
@maliyeci07 Maliyedeki arkadaşlarımızı böyle olunca nedense sadece uzm. yrd'dan uzmanlığa geçişle ilgili bir gelişme var ki algıladım bende
-
@maliyeci07 Hocam bu çıkarımı nasıl yaptınız.Ben maliyede çalışan düz memurları gelir uzmanı olacak diye anladım.
-
@luthor O zaman kan çıkar kan
-
Yükselme diyor memurlar icin kasit guy dan gu olmak yukselmek değil yeterlilik olur
-
Evet başına dikkat etmedim.Zaten yeterlilik sınav sonuçları da açıklanmış.Bize hitap eden hiçbirşey bulamadım:D Boşa sevindik konuyla ilgili 2 çift lafta bizim için etmemesi ne kadar üzücü ve hayret verici. Neyse sağlık olsun
-
@duryy Haberi memurlarda paylaşmışlar.Yorumlara baktım.6 yıldır aynı masada aynı işi yapanlar bekliyor falan yazmışlar.Olay bence duz memurlarin kurum ici sinavla gelir uzmani olmasi.