2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@luthor Bu nasıl bir yıl anlamadım ki iyi şeyler bekledikçe daha da kötüye gidiyor her şey.
Bir Levent Pekcan sözü der ki: Hayatta iyi şeyler olmaz. -
@duryy Belki guylar için yeterliliktir dicem ama o da kısa bir süre önce oldu diye biliyorum.
-
@paretowilfredo Hocam Naci Ağbalın son açıklaması guylar için yeterlilik mi yoksa düz memurların gelir uzmanı olması meselesi mi?Bir bilginiz var mı?
-
Kurum ici yukselme dostlar mesele.
-
@paretowilfredo Hocam bir ara 6000 kişi falan diye okumuştum ben bunu aslı astarı var mı bu sayının.
-
@luthor Evet dostum bu rakam konusuluyor ancak bir kerede alinmayacak tabi ki. Surece yayilarak alinmasi planlaniyor.
-
@paretowilfredo yani hocam 6000 bizden mi kurum içi mi alinacak.
-
@paretowilfredo Sizce bu guy alımına etki eder mi ?
-
@ertuğrulbey bu ihdasin bizle alakasi yok dostum. Kurum ici. Bize oyle 6000 kadro falan nasil bir utopya
-
@paretowilfredo düz memurlardan guy mu alacaklar yani?
Bu konuyla birazcık detaylı açıklama yaparsanız müteşekkir oluruz. -
Dostlar konusulan konu 6000 kurum ici gelir uzmani alimi. Bakanin da isaret ettiginin bu alim oldugunu dusunuyorum. Bu alimi kastediyor. Kurum ici yukselme sinavi acilarak memurlardan uzmanlik kadrosuna geci yani kisacasi. Bizim aciktan alimlar icin kadro ihdasi su an belirsiz.
-
@paretowilfredo hocam öyle saçmalik mi olur.6000 hepsi kurum içine verseler o zaman 2 yıl guy alimi yapmazlar?
-
@ertuğrulbey Yaparlar da yılda 1 ancak işte.Eskiden Aralık üstüne Mart'ta ikinci ilan görülürken günümüzde yılda 1 ancak çıkıyor.Gerekçe de guy olanların belli süre sonra kaçmasıymış
-
@ertuğrulbey evet dostum malesef sacma ancak adamlar kulis yapa yapa kamuoyu olustura olustura ve bizim icimizden gorunen birilerinin de ne şiş yansın ne kebap yaklasimiyla verdigi daimi(!) Destek ile istediklerini alacaklar gibi gorunuyor.
Konusulan bu rakam ciddi bir rakam tamami alinir mi bilemiyorum kurum icinde daha net konusuluyordur bunlar ancak su an konusulan durum bu. -
@paretowilfredo Hocam sordum ama sanırım gözden kaçtı tekrar sorayım.Sizce bunun bizim alıma yansıması nasıl olur?Mesela bu sene guyu gözden çıkaralım mı?
-
@luthor ben boyle dusunmuyorum dostum. Bu bahsettigimiz durumda bir tasari. Netlesmeden tablo yorum yapmak icin erken.
-
@paretowilfredo Sağolasın hocam.Bekleyip görelim inşallah açıktan alıma etkisi olmazda bizlerinde yüzü güler.
-
Kamu ihale kurumu da geldi dostlar elde var bir tane daha
-
Kimse ses cikarmasa bi 6 bin daha alirlar kimse itirazi birak etkinliğe bile katılmiyor bende olsam bende yaparim ne olacak sonra Iibfliler garson satiş danismani kargo tasiyici olsun nede olsa ses ermiyorlar...
-
Öncelikle selamualeyküm aylardır dışarıdan takip ediyordum beğenerek severek. Burda faydalı olmak için emeği geçen herkese teşekkürler.guy ilanı gelince üye olmayı planlıyordum nasip bugüneymiş son konuşmayı haberleri görene kadar. @paretowilfredo Sizler bilen insanlarsınız Allah aşkına Benim Aklım almıyor sinirden ağlasammı Twitter açıp birilerine bişeler mi yazsam bilemedim. Ayni masada aynı iş yapılıyormuş geçiş haklarıymış bunun önüne geçemesekte bi tepkimizi gösteremezmiyiz nasıl hak bu kafalarına silah dayayıp seçmediler memurluğu yemin ederim ben düz memur olsam onların yerinde bunu istemem yüzüm kızarır memurlar nette gördüm daha önce haberin yorumlarında adam inşaallah olur bakanım duyun mağduriyetimizi yazmış birgün kendime gelemedim bu ne şükürsüzlük ne mağduriyeti arkadaş. Özlük haklarında iyileştirme istesinler devletimiz ev araba versin gözüm değerse namerdim ama yazıktır ya b den atan beş on yıl sonra benim üç aşamada girmeye çalıştığım kadroya otur. Emin’im benden daha ihtiyaç sahipleri vardır kimin hakkında hayırlıysa Allah’ım nasip etsin bir buçuk yıldır evden dışarı çıkmıyorum şeklim şemalim değişti bir yanda askerlik bekliyor işe giremiyorum dersimi etkiler diye aile bekliyor sevdiğin bekliyor bende ilan gelse diye bekliyorum stresten egzema sardı kafamı bide şu mevzuyu görünce deliriyorum girsinler kpssye girsinler kuruma girsinler mülakata kazanırlarsa kaldıkları yerden devam etsinler ama Olmaz böyle zaten sınava giriyoruz aylarca bekliyoruz olacak mı belli değil ben burda kazananları gördükçe heyecanlandım dua ettim o duyguyu yaşamak için hayırlıysa elenenleri suratım düşe düşe üzüldüm okudukça dertlerini. Adam gelmiş mağduriyet diyor. Hasbünallah. Kusura bakmayın böyle uzun yazdım ama artık duramadım dersi bırakıp yazdım