2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@maxmin, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Biz buna dair Organizasyon yaparken, tweet atarken hakkımız için çabalarken bunun gibiler kitap reklamı yapsın retweet edene kitap vercez diye araya kaynasın. Şunların olmadığı organizasyonlar olmalı olcaksa. bunlarla yola çıkan yolda kalır açık net Adam öğrenciyi falan düşünmüyor sadece 2000 kişisi açıktan alınsın sınav olsun reklam yapayım payımı alayım hesabında. yok böyle bişey!
-
@mk-ank bu adami benden iyi taniyan var mi dersen yok derim. Reklem mi yapiyir evet yapıyor ama bu soyledigi konuda cok hakli sen şimdi kac tane bu konuyla ilgili tweet attin peki senin hakkin elinden aliniyor haberin var mi? 6 bin sayisi abartiysa tbmm sayfasindan kanunu ac oku bak bakalim dogru mu degil mi? Veyahut arastir bilgilenirsin. (Hocayi savunmak maksadinda demiyorum sadece dikkat cektigim konu hakkimiz elimizden aliniyor bunu belirtmek istiyorum)
-
Adam reklam,kitap satma peşinde olsada ortada bizi çok ilgilendiren bir konu var.
-
@bolulu Bütün organizasyonlarda aktif rol aldım arkadaşım. her birinde yer aldım tweet attım.hepsindede bu adamın kitap muhabbetini gördüm. bir iş olcaksada bu adamın ve bunlar gibilerin içinde olmadığı organizasyon olmalı. kadir koç vakası uslandırmadımı bizi?
-
@luthor kesinlikle kardeşim ama dediğim gibi bu meseleye el atması gereken böyle dertleri olmayan büyüklerimizdir. bu adamlardan arınmış bir hamle gerekli bize. bi kere ağzımız yandı bi daha aynı şeyi yaşamayalım.
-
@mk-ank bu adam bu bilgiyi vermese bizim haberimiz olmayacakti allah razi olsun bilgi vermis he kendisi icin mi vermiş kurs acmak kitap satmak icin mi ne yapmişsa yapmış ama kimsenin haberi olmayan bir durumu haber vermis bence herkes elini tasin altina koymali...
-
@bolulu bizim elimizi taşın altından sakındığımız yok. bu bilgi bundan gelmese bir şekilde çıkacaktı. bu adamın kovalamadaki amacı sorun zaten vurguladığım konu bu. ama onun dışında yapılacak herşeyde varım bunlarsız. neyse burada devam ettirmeyelim başka vesile ile konuşulur nasılsa bidaha
-
@mk-ank Hocam belki bu adamın telkinleri birilerini gaza getirir de elini taşın altına koymaya sevk eder.Sgk etkinligindeki gibi komik bir katilimla hicbirsey olmaz.Ama haklısınız keşke kendimiz becerebilsek.
-
Bence bir an once her aksam etkinlik yapilmali ve en az 5000 kisi olmaliyiz bu konu sadece mezunlari degil inanin halen okuyan IİBF'liyi ilgilendiren bir konu
-
@mk-ank kardeş ogrendik ya sorun degil en azindan artik tek yumruk olma zamani gelmiştir bunun anladigim konu bu...
-
Koskoca İİBF Ailesi bir "cam filmi" kadar olamayacaksak yazıklar olsun bize.
-
@gundalko hayatta da olamayiz bir cam filmi kadar cunku biz tek yumruk olamıyoruz ne yazıkki... yapmamiz gereken cok basit ideolojimizi kimliğimizi nereli olduğumuzu neye inandigimizi bir kenara birakarak sadece birlik olmak. Gerekirse tüm siyasilerle görüşülür cunku kimse boyle güçlü bir birlik karşısında durmak istemez ve netice alınacağına inaniyorum...
-
@bolulu KPSS A grubu sektörü en çok paranın döndüğü sektörlerden biri. Uçuk dershane fiyatları, popülerleştikçe saatlik ücreti artan hocalar, korsan ve fotokopi kitap satışlarına rağmen aşırı kâr eden kiap yazarları... doğruya doğru, bu sektör her girişimciyi çeker. Hukuk hocalarının birçoğu avukatliktan iyi para kazanamayıp bu sektöre yönelenler. Üniversitede araştırma görevlisi kariyerinden vazgeçip maliye ya da iktisat hocası olanlar ya da mali müşavir olup muhasebe anlatanlar... Bu sektördeki ler 10 yılda sizlerin işe girip 30 yılda kazanacağınız paraları kazanıyorlar. Bunun için de her daim adayların yanında olup onlara destek olmalılar. Aksi takdirde salt ticarete dökerse 1-2 yıl sonra esamesi okunmaz. O nedenle bu twitleri haklı bulduk diye adamın reklamını mı yapıyoruz diye çekinmeniz çok saçma geliyor, rahat olun arkadaşlar. Malum sitedeki gibi belirli dershane ve yayınların paralı askerleri burada cirit atarsa zaten ilk tepki gösteren ben olurum
-
Sanırım guy geliyor dostlar ankaradaki bazı dersanelerle görüştüm bir de eskişehir muratla söyledikleri şu guy kursu acıcaklar yakın ilan bekliyoruz dedi ilan gelince başlıcaz dedi kayıt almıyorlar şimdiden ilan gelince bu yüzden bi art niyet oldugunu zannetmiyorum
-
hazine müsteşarlıgı, btk, kalkınma bakanlıgı uzman yard. alımları bekliyorum
-
@odtüsbky bu konuda sana hak veriyorum ama dedigim gibi brn orada başka bir konuya dikkat cekmistim aslında her birimiz istesek dersane lobisini yıkariz ama kitap lobisini zor yıkarız kaymakamlik calisma kitabi gibi birsey yapabiliriz aslında ama zaman isteyen birsey olacaktır... ama dersane algisi yavas yavas ykiliyor bunu girmek bile guzel zira en kıytırık dersane bile 5000 tl istiyor buyuk paralat dönüyor dedigin gibi.
-
@vice-versa inşallah gelsin yakın zamanda,tereddüte düşüren de bazı duyumcuların şubat mart yorumları oluyor
-
@vice-versa inşallah gelir ve sayıda 2000 olur..
-
başkent kariyer ile konuştum 18 kasımda guy kursu açacaklarını söyledi eğer ki ilan gelmezse kursu ocak ayına erteleyeceklermiş. Sayı olarak da 1500-2000 kişi Ankara’ya da 750 kişi duyumunu aldıklarını söyledi.
-
Hocam ocak ayına erteleyeceklermiş ya ozaman 18 kasımdan önce mi gelecek ilan ki gelmez de erteleyebiliriz dediler bnmi yanlış izlenim cıkardım .bu arada teşekkür ederiz gidip sormanız bile büyük bir iyilik ...