2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Hocalarım guy hakkında ufakta olsa bir gelişme ,duyumu olan yokmu...
-
@isfhk daha atananlar baslamadi.bos hayal kurdurtuyorlar
-
@isfhk bu yer kurs açmış guy kursu kasımın 15 inden sonra ilan gelecek Aralık sonu sınav olur diyor bakalım gorcez
-
@engin0516 umut taciri onlar
-
@duranvarlık böyle bir kaide mı var hocam? Yani guy tarihinde hiç olmamış mı yeni kazananlar göreve başlamadan ilan geldiği?
-
@ronay92 oldu
-
@engin0516 hocam neresi açmış ki kurs yada hangi sayfada yazıyor
-
@paretowilfredo hocam torba kanuna personel alimina ilişkin eklemeler olmuş diyorlar bir bilgin var mi?
-
@oean bende gördüm kurs açıldığını guy için başkent kariyer açmış
-
Arkadaşlar bizler için 1 2 güne o dershaneye gidip biraz kulis yaparım gerçeklik payı nedir diye
-
@bolulu ne zaman olmuş hocam ?
-
@ronay92 az once duydum eger yanliş anlamadiysam durumlar iç acici degil ama bilen birine sormak gerek ben bu durumlari pek bilmiyorum doğrusu...
-
@bolulu personel alımına ilişkin eklemeler olmuş demissiniz bu güzel bı haber değil mi
-
@ronay92 kurumici düz memurlardan 6000 kisi gelir uzmani olacakmis yani sinav yapilacakmis. Bildigim kadariyla onlar sadece vergi mevzuatindan sorumlu oluyorlar inşallah yalan bilgidir.
-
@bolulu yok sanmam kaldı ki o kadar büyük bi sayıyı damdan düşer gibi statülerini değiştirmezler
-
@ronay92 valla iyi olur hocam aslı astarını iyice bir öğrenin.
-
@maxmin çok ilginç %100 ilan gelecek gibi kurs açmak
-
Hiç olmazsa 2500 ünü yeni mezun alsınlar, 6000 kurum içi çok fazla bu kadar işsiz mezun varken, insaf..
-
@öktem_ilteriş @ronay92 bama kalsa hepsi yeni mezun olmasi gerek adamlarin zaten işi var. Ayrica gelir uzmani oluyorlar ha mujakkak ki bilgileri vardir ama haksizlik olur bence. Ote yandan 6000 kisilik sayiyi tek seferde kullanacak cesaretleri yoktur.
-
Göç idaresi link eklemıs kpss a sınav basvurusu dıye ılan gelırmı acaba