2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@olursaolur, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilffredo hocam guy un p48 den alacak olmasi net mi ?Bu sınavda İşletme iktisadi gibi bir dersten soru gelmesi p23 gibi bir puan türünü de canlandirabilir mi?
-
@bircahil, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@can-mavi iki yilI devirdim :)bu bunye artik ucuncu yili kaldirmaz,kaldirsa da aile kaldirmaz
Bu aksamlik son iletimi de sana yazayım dostum, 4.yıkımı devirdim
Not 1: ikinci senem devirmisken çok şükür bi Uzm yardimciligi oldu ama bırakmadı ders çalışmayı yine kovaliyoruz bir şeyler
Not 2: hem ilk iki sene hem de halen birçok mülakat kaybetmemek rağmen yılmadan azimle devam ettim , tavsiyem yılma ve azından bir şey kay etme . Kendine eziyet etmeyen idealist ulaşamadım unutma , aldırma uykusuzluğa maddiyata, alınan kilolara ve dökülen saçlara Allah emek edip azimle yılmadan çalışana emeklerinin karşılığını versin inşallah , hadi iyi çalışmalar dostlar ... -
@olursaolur sanmiyorum dostum.
-
P48den 84 kusur aldım. 1250 lik alım olursa listeye girebilirim diye umut ediyorum ama cidden az değil mi 3000 kişilikti hani beklenen. Yoksa yine ortalık canlansın diye mi bunlar? İlan gelmediği takdirde iyicene moral bozuluyor. Lütfen her söyleneni yazmayın. Rakamlar bile uymuyor hiç.
-
Acaba alim 1250 1500 arasi gelirse siralama kaca duser?
-
Yeni guy ilanı gelir mi sınavı kazansam ne değişir hiç bilmiyorum. Zira bugün öğrendim ki 83 aldıgım sınavdan 44 mülakat notuyla elenmişim meğerse! 2 dakikakada 44 puanı layık görmüşler ne desem boş... böylesi adaletsiz bir sistem başka hiçbir sınavda yok. Salt mülakatla alım yapın bari de enayi yerine konmayalım sevinmeyelim yüksek puanlar alıyoruz diye
-
@falanfilan hakikaten siz de tereddutteyseniz ben ne yapayim bilemedim 6800 siralamaya gelir mi:)
-
@can-mavi hocam Aralık/Ocak guy tarihi için ne kadar muhtemel? Cunku çok sık duymaya başladım bu tarihi. Ben biraz karamsarim nisan mayısı bulur diyorum ama umarım yanılan benimdir
-
@bircahil dostum ben 11.700 ile umutluyum yapmayın gözünüzü seviyim size her türlü gelir geçen sene 17bininci adam o kıtlıkta bile İstanbul'a girdi
-
@bircahil arkadaşım tek il tercihi var malesef. Sayıya göre İzmir yazmayı düşünüyorum ve bu sıralamayla 1200 lük alimda kurum sınav yüzü goremeyebilirim. Risk yani ama burada üzüldüğüm bu değil. Yine sayıya göre başka bir il yazarım mecbur ama sıkıntı 3000den 1200 e düşen guy ilan duyumlari...
-
@falanfilan 83 ile her turlu izmiri gorursunuz. 80 puanin altindakiler icin durum saibeli
-
@ronay92 hocam vallah benim puan 79 bakin 83 puanla insanlar tereddut ediyorlar ,simdilik garanti ilk 5000 icin gerisi pek umitvar olmasin
-
Burada herkes birbirimiz için destek veriyor öncelikle bunun bilincindeyim. Kimseyi eleştirme gibi bir amacım yok olamazda fakat kasım ortası en geç aralık denilen guy ilanı şimdide aralık ocak deniyor aklımızla mı oynuyorsunuz napıyorsunuz ben anlam veremedim
-
@bircahil tamamen illerin alım sayısına göre belirlenir her şey.
-
@falanfilan oyle de hocam sonucta siralamasi iyi olan biri icin illerin alim sayisi pekte bir anlam teskil etmez gibime geliyor.En azindan il tercihi cokta sallantili olmaz
-
@bircahil valla ben bir öğretmen adayinin guy olduğunu duydum artık her şeye açığım. Bu sene ilan olur da eğer İzmir için örnek 10-20 kişilik alim olursa yazmam çok riskli olabilir. 1700lerde siralamam. Kontenjan çok çok önemli. Açıktan da alım yapılıyorsa malesef her şeye hazırlıklı olmalıyız. İzmir için tereddutluyum ben. Zaten her ilan söylentilerine takıldım ben. Yayınlanması bi dert yayınlanacak söylentileri binbir dert.
-
@marjinalfaydali bize gelisi 5000 zaten vallah daha fazlasi olmaz
-
@asya benim de 86 kurum sınav puanım mülakat 45.20 inanamadım küsuratı da var yarın 1 ay olacak açıklanalı hala aynı şekilde canım acıyo akrabalara gün doğdu ne yaşattıklarını bilmiyolar yaşamayan anlamaz bizi
-
@umut hic mulakat deneyimi yasamamis biri olarak merak ediyorum mulakat sureciniz nasil gecti ,heyecanlar var miydi, sorularI ne sekilde cevapladiniz
-
@asya bugün ben de öğrendim ve verilen not 41...Elenlere nedense 40'lı puanlar vermişler.Bu durum ziyadesiyle can sıkıcı.