2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@can-mavi Güzel haberler bunlar hocam hadi inşallah.
-
@eomer hocam puanların elenmek için verildiği aşikar. Sözlü sınavda virgüllü puanlama nasıl yapıyorlarsa
-
@umut bende hergün aynı acıyı duyuyorum. İibfnin isini duymak bile canımı yakıyor. Kabullenemiyor insan
-
@bircahil bizim grup çağrılana kadar heyecan vardı ama yukarı çıktığımızda hem kapıdaki görevli heyecanımızı almak için elinden geleni yaptı hem de yanımızdakilerle sohbet iyi geldi heyecan azaldı bana bilgimi ölçecek soru sormadılar fırsat vermediler ki 2 dk da bitti 2 kişi vardı zaten komisyonda bıkkın bi tavır vardı çok şükür sesim titremedi ya da takılmadım konuşurken . Rabbim nasip edince hiçbir şey engel olamaz kimsenin kötü mülakat tecrübesi sizi yıldırmasın ya da iyi tecrübeler rahatlatmasın belli bi kriter yok ağlayarak çıkanlar cevap veremeyenler atandı çok iyi geçenler umut verilenler elendi referanstan bahsetmiyorum Allah a havale ettim
-
@asya benim hatam atananların mülakat tecrübelerini çok fazla okumakla oldu çünkü onları hatırladıkça ben naptım onlardan eksik de atanamadım diye iyice üzülüyorum Allah hayırlı etsin onlara ama bu adaletsizlik üzüyo
-
@umut yanlış anlaşılmasın tüm sorulara cevap veren hakkıyla giren de çok şans faktörü de önemli inşallah hak edenlerden eylesin Rabbim
-
Yani işin özü şuymuş ki kendini yırtmaya gerek yokmus; ne kadar rahat gamsız adam tanıyorsam onlardan atanan arkadaşlarım oldu ben aşırı gamdan kötüyü çağırdım demekki
-
@asya Hocam sgk den. yard. mülakatına girdim ve kimseden mülakatım kötü geçti diye bir söz duymadım.Bu mülakatların belli bir kriteri yok.Torpil,şans,sakin olmak vs birçok etken var.Ama bilgi en son kriter çünkü sorular gerçekten çok kolay geliyor.Ben kendimi mülakata kadar aşırı kastım.Hatta o sıra kaymakamlık vardı sırf sgk daha yüksek ihtimal diye kaymakamlığa hakkıyla çalışmayıp Tüyo kitabını kaç defa hatim ettim ben bile hatırlamıyorum.Mülakattan çıkınca anladımki boşu boşuna kasmışım.
-
@luthor aynen öyle hocam yazılı sınava girecekleri gibi hazırlıyor insan kendını halbuki alakası yokmuş
-
@asya Çok doğru hocam mülakatta kasmamak lazım gerçekten.İnsan boşuna yıprandığıyla kalıyor.Gelen sorularda zaten o mülakata kalabilen bir insan için hayli kolay oluyor.
-
@can-mavi Eder kardeşim etmez mi Eline emeğine sağlık
-
@umut hocam yani is referanstami bitiyor anlamadim ki kriterleri nelerdir,sakin kalmakta bakin belli bir yerde etkiLi olmamis,geri ye tek secenek kaliyor,sans
-
@umut yani kendimi baz aldimda buyuk ihtimal cok heyecanlanir,sesim titrer normaldede okulda falan sunum yapincada cok cekinirdim ,hep dusunurum bu mulakat surecini
-
@mbguy hocam 17 binin şansı yüzde kaçtır sizce?
-
@rintintin Hocam eğer denildiği gibi 1250 1500 alım olursa 17 bin sıkıntılı olur. Yanlış anlamanızı asla istemem ama bana kalırsa eğer vaktiniz varsa 2018 KPSS ye hazırlanın. Eminim ki daha iyi puan daha yüksek sıralama yaparsınız.
-
@asya kesinlikle mülakat demek bana göre (referansi olanin)hep onde oldugu bir asama.Simdi vicdani hur atanmis iibfli dostlarima soruyorum.Mulakatina girdgim kurumda veya tecrubeli bir memur tanidigim olsaydi sizce bn bu mülakattan elenirmiydim?Cok acik ve net bir soru
-
@eomer nerden ogrendinizz
-
@rintintin 1250 de12500 u görür 1500 de 14000 e kadar yolu var bence
-
@can-mavi @paretowilffredo Bir sorum olacak. 2018 KPSS' ye hazırlanıyorum. Bildiğiniz gibi sınav sonuçları 31 Ağustos' ta açıklanacak. Özellikle VMY ve Sayıştay olmak üzere 31 Ağustos 2018 ile 31 Aralık 2018 arası sizce kurum sınavı olur mu? Teşekkürler
-
@bircahil referansım yok oldu diyen de çok doğru söylüyolardır herhalde bilemiyorum bi arkadaş vardı referans mevzusu açılınca tepkisini gösterirdi susmazdı mülakatı da iyi geçti atandı böyl örneklere bakıp umutlanmak istiyo insan. birilerine söyleyip kesin gözüyle bakan olmayan da var her çeşit var anlayacağın takılmamak lazım hak da yememek lazım tani gerisi vicdana kalmş