2016 Aralık GUY Sınavı
-
aylardır ilan bekliyorum hatta geçmişe vurursak yıllardır.ilan ha geldi ha gelecek dedim, en çok umutlandığım günde memur alımları durduruldu. cinnet geçirmek üzereyim.
-
Bugün ilan beklerken gelen ilana bakın tam bir hezimet hepimiz lanetlenmiş gibiyiz
-
Biraz evvel murat kaymak alimlarin durdurulmasinin a grubu ve hakim savcilik alimlarini etkilemeyecegini daha yeni ic isleri ilan verdi dedi
-
@TugayÇ yav verse nolczk 10kisi ya. Zaten guy verse nolcak o da max 2000 kişi gerisi açıkta . Lanet olsun ya.. nrde o 3 alımlı senelr .
-
@ismail 2000 se opup alnimiza koyalim
-
@TugayÇ gercekten etkilemicek mi yani guy talebi varsa bu haberle ilan verilmicek gibi bi durum olmicak oyle mi
-
@TugayÇ murat kaymak in soyledigi video yada yazi varsa linkini atabilirmisiniz lutfen
-
@Siyocu valla kardesim bunu yazan kisi hoca. Ki bende oyle dusunuyorum. Kadir koc hoca da aynisini yazdi. Alim olacak siz calismaya devam edin. Bu aciklama merkezi alimlardaki baskiyi kirmak icin yapilmistir dedi
-
@TugayÇ kadir hocaninkini simdi gordum icime su serpildi butun umidim gitmisti tekrar umitlendim biraz yaa resmen sınïyolar insanin sabrini
-
Bende görim açtım içmeye başladım kederden nerede bu aciklamalar ?
-
@arsenlupen hahahahha .En güzel tepki seninki
-
@escobar_p ölüyorum mutsuzluktan vardır senin toprakta gömülü paran maran bi el atsan
-
@arsenlupen :D:D:D bi şarap parası mı
-
@escobar_p 99 corsica açtım alım donduruldu haberinden sonra. Ise girip ilk maasimi vermem lazim tekrar böyle bir sise almam icin
-
Arkadaslar icerden yetkili kisilerle konustugum kadarıni soyliyim. Bekleyin su anda ciddi temizlik yapılıyor yeni listelerle beraber ihraçlar yapılsın sonra alimlara baslanicak Ama su sureci bekleyin sabredin çalışın şubatı bile bulsa paniklemeyin denildi. Dediği kadarıyla baya ihrac varmis guzel alim olacak . detayli bir şekilde yarin aksam veya pazar gunu yazicam sinav olacak mi kac kisi gibi şeyleri . umarim guzel haberler gelir
-
Kardeşim niye sen mi o mu yarın yazacak anlamadım bilgiyi alıp sen mi yazacaksın
-
Aynen yarin veya diğer gun o öğrenecek ben buraya yazicam. Mufettislik icin şubatı bekle guzel bir alimla dedi guy icin de ogrenip soylicek vmy icinde detay öğrenecek . öğrenmeye calisacak diyeyim yani elinden geldigi kadar
-
Ama ders çalışmayı birakmayin hepimiz sıkıldık hepimizin bir sorunu var ama yapacak biseyde yok ülkenin bu zamanına denk geldik. Sunu bilelim bu sinav olacak bu yuzden sabredelim ve sadece ne zaman olacağını kac kisi olacagini ogrenmeye calisalim
-
Valla ben hala gece ilan gelir mi modundayim, o kadar moralim bozuk ya
-
Eeee ne olacak şimdi