2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aliveli aynen oyle kardesim. Cunku o kadrolara yine birileri sulaniyor. Bu bosluk agiz sulandirici baska guruhlar icin. Bir noktada ulkenin 20 sene sonrasini koruyor devlet. O yuzden biraz daha sabra deger.
-
Pareto kardeş yine bi sordursan guy'u bişey çıkar belki ha? @paretowilfredo
-
@marshallinksi s.a hocam varmı bir haber
-
@aliveli umarım dediğin dinamikten şaşmazlarda gelir bir an önce millet ders calıs calıs bi hal oldu bence gelecek bi guy ilanı sonrası sınavda yine taban puanlar rekorlara kosabilir.
-
Ya tanıdığı olanlar, duyumu olanlar, ne olur ya şu tarihlerde alım olacak yada alım olmayacak diye birşey söyleyebilir misiniz. Çünkü eğer ilan geç gelecekse bir yerde çalışalım. Şu anda herkesin böyle bir duyum ihtiyacı var. Tanıdığı olanlar birşeyler öğrenin lütfen
-
Bekliyorum haber gelmesini . yarin kesin bisey soylemeyi istiyorum
-
İnşaallah olumlu olur haber @marshallinksi
-
Ins ama olumsuz da olsa artik bi haber olsun
-
Siz yukarda ilan geldi gelecek müjdem var demişsinz bu güvenilir bi yerden bi haber miydi ben kaçırmışm onu şimdi gördüm @marshallinksi
-
@uzman P.tesi GUY sınav ilanı yayınlansa P35'ten 100 alan bile sınava başvurur.Zira başka ilan yok.Şahsen ben hiç GUY sınavına gireceğimi düşünmüyordum fakat böyle giderse mecburum başvurmaya.
Normal düzen sürse ve kurumlar ilana çıksaydı,GUY'a katılım da az olacaktı.Dediğine katılıyorum bu sene GUY başvuru taban puanı rekor kırar.
-
Sadece tanidigim birinden talep yollandigini duymuştum ve bu ilanin yakin zamanında geleceğine işaret dedi. Su anda daha guvenilir bir yerden haber bekliyorum
-
Beyler bırakın guyu b grubu tercihler açıklasın ona bile basvuracam. Guya basvurmam diyen adamdım ben.
-
@arsenlupen Açıkçası bende senin gibi düşünüyorum şu anda ama B kadrolar da patladı,son açıklamayla.Oraya da mülakat koyarlarsa araya torpil koymayan 100'de alsa yerleşemez.
-
Resmi gazetede maliye bakanlığı yazısı gördüm kalbim hopladi meğersem birisini işten atmışlar
-
@guyan-gelmiş helal olsun valla ne diyeyim.
-
@guyan-gelmiş resmi gazeteye bakmayı bırak,biraz kafanı dağıt.Forumda özellikle yazdıklarını okuyorum;sonunda canlı bomba olacaksın bu gidişle
-
@escobar_p yok ya biraz abartı da var memurum rahat bir işim var bu yaz da evlendim sadece evlilikten sonra sorumluluk stresi altında maddi sıkıntı yaşamaktan korkuyorum galiba
-
Bu ileti silindi! -
@guyan-gelmiş Sen bizden iyi durumdaymışsın da haberimiz yokmuş
-
@escobar_p herkesin kendine göre sıkıntıları var ışte.Allah İnşAllah buradaki arkadaşların ve senin emeğinin karşılığını verir.