2016 Aralık GUY Sınavı
-
@escobar_p Hocam nasibin İdari hakimlikteyse oraya git gelme GUY'a. GUY düşük puanlıların kullandığı bi basamak
-
@Rorschach159 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@escobar_p Hocam nasibin İdari hakimlikteyse oraya git gelme GUY'a. GUY düşük puanlıların kullandığı bi basamak
Değil GUY'a düz memurluğa bile başvuracağım Yaş olmuş 32...Yolun yarısına ve KPSS'siz bir hayata 3 yıl kaldı
-
@escobar_p hocam ales başvuruları gectimi
-
-
@ismail 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@escobar_p hocam ales başvuruları gectimi
Başvurular 27 Eylül'de başlıyor.Bitiş 10 Ekim.
-
@escobar_p O zaman benim özür dilemem lazım senin başvurman lazım daha 24üm ben
-
@Rorschach159 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@escobar_p O zaman benim özür dilemem lazım senin başvurman lazım daha 24üm ben
herşey gönlünce olsun,genç arkadaşım
-
Insallah kaymakamlikla ayni guine gelir ya da aralik ilk haftaya
-
Bu ileti silindi! -
Pareto eyvallah kardeşim inşallah dediğin gibi olur....
-
öncelikle hepimiz için hayırlı olsun dostlar. Peki alım süreci mhuy gibi mi olacak? İl seçimi yok derken bunu mu kastediyorsunuz?
-
Anketin olmayacağı bir Guy dönemi. Şükürler olsun beklediğimiz tablo.
-
Gün gelir bu çorak araziye sağnak yağmur yağar dedik, yağmur gelmeden gök gürültüsü geldi :)))
-
@paretowilfredo vmy ile ilgili bir duyum da var mi üstad? alım sayısı tarih vs.. sevgiler
-
@paretowilfredo 17500 kişinin sınava gireceği bir ortamda 2016 puanıyla 18 bininci olan birinin girme ihtimali kesin midir acaba? Bence çok yüksek ihtimal ama sakatlık yaşar mıyım diye de korkmuyor değilim Bir de mülakattan sonra seçimler Mhuy daki gibi mi olacak kpss puanı,kurum sınavı puanı ve mülakat puanı ortalamaları alınarak il seçimi şeklinde ?
-
@vmyadayi Kardeşim henüz netleşen bir bilgi yok malesef. Çeşitli haberler var. Gelişmeleri izlemek lazım. Yeniden duyuru yapacağım bu konuda bilgi gelince.
-
@Unstable Kardeşim 10 katı çağırılması durumunda girebileceğini düşünüyorum. Bir aksilik olmaz ilan bu biçimde gelirse şansın olacaktır. Yaşamadan bilinmez tabi.
-
@genclerbirlikli Kardeşim 10 katı olursa şans olabilir. O yüzden çalışmak lazım bence.
-
@AbuZiTTin Hahah ekibi toplar halaya geliriz kardeşim
-
Malumlar.net te yine birbirine girmişler
Burada hiç hareketlilik yok