2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ohoo adam memur yaptığı sıkıntıya bak :)) biz ne yapalım yaş 27 askerliği yapmadım ,işsizim,sevgilim terk etti
-
Bende sevgilim de işsiziz yaş 25,5:) evlenmek için atanmayı bekliyoruz bir sene daha evlenemeyeceğimiz garanti bu gidişle @marshallinksi gözümüz sende ne olur iyi haberler paylaş bizimleee
-
@ismail dışarıdan evet öyle gözüküyor ama 2300 maaş alıp kira veriyorsan ve sadece devlete 16 bin kyk borcun varsa ve ev gecindirmek zorundaysan hiçte öyle yan gel yat osman olmuyor be kardeşim.
-
Hangi kurumda memursunuz merak ettim @guyan-gelmiş
-
@hakimim_25 dsi
-
Keşke bende memur olsam valla o zaman bu kadar yanmazdım halime Allah bize de nasip etsin inşaallah tez zamanda @guyan-gelmiş
-
@hakimim_25 İnşAllah kardeşim güzel günler yakındır emekler ziyan olmaz İnşAllah
-
@guyan-gelmiş eklemeyi unutmusum 14 bin lira kyk + 2000 falan da gss borcu var .gss ye bakmaya cesaret edemiyorum ..
Esin calissaymis iyiymis aslinda. -
@ismail eşim de öğretmen adayı o da ders çalışıyor evlendik evi resmen dersaneye çevirdik sözde evlilik ışte
-
Umarim yarin ogrenirim bende bıktım artik bir umut çalışıyoruz @hakimim_25
-
Siz hangi kurumdasınız meral ettim de @marshallinksi
-
Çalışmıyorum ben gecen sene mezunuyum @hakimim_25
-
Şu forumda var iyi ki hiç değilse kafa dağıtıyoruz
-
@hakimim_25 kesinlikle katılıyorum malumlar.nete bayadir girmiyorum burası iyi
-
Bu ileti silindi! -
@escobar_p ne istanbulu kardeşim Allah korusun kastamonudayim dsi'nin lojmaninda kaliyorum suan maddi olarak sıkıntı cekmiyorum kirasi 350 lira ısınma dahilistanbul maddi olarak dedigin gibi 4000 bin lira gerek en az istanbulda guy olacagima kastamonuda memur olarak kalmayi tercih ederim
-
Düşününce keske bana destek olam bir eşim olsa öyle hazirlansam diyorum sinava sonra aile sorumluluk arttırır senin daha isin yok diyorum. Herkesin derdi bana guzel geliyor mesela benimde anne babama bakmam lazım askerlik geldi çattı kafa karışık gelecek belirsiz. Seytan diyor kapa defteri kitabı balıģa cık 2 bin küsür maaş hava bozuksa yatış. Bi dk lan dayım diyor balığa gel benle diye. Oranin tayfasiylada böyle muhabbet edemiyorsun işte kadin, iskambil, düşük profilli siyaset tartışma denemesi, 2. Katı cikma plani... Sıkılıyor insan bi süre sonra.
-
@arsenlupen şahsımdan başlayarak bir eleştiride bulunmak istiyorum. Eğer ki üst düzey devlet kadrolarinda olmak gibi bir hedefimiz yoksa memurluk korkaklik işidir. Ben ilk memur olduğumda babam beni otogarda yolcu ederken bu lafı söyledi(kendisi de memur emeklisi)'' oğlum memurluk korkaklık işi istersen gitme gel burda savaş " ama ben o gücü kendimde bulamadım ve hala daha bulamıyorum... Şahsi kanaatim kpss sinavlarinda mücadele edenlerin yüzde 70 e yakını ya korkak ya da kendinde olan gücün farkında değil.
-
Şimdi hocam bir Vergi müfettişi , maliye uzmanı, sayistau denetcisi bunlar tatmini yuksek kendini geliştirmeye açık meslekler düz memur gibi dusunmemek lazim. Kendinizi de öyle görmeyin çakılı olarak kalmayarak yükselmek istemişsiniz
-
Savaşmaktan kasıt nedir
Ayrıca gelişime açık abi hayal teftiş kaç lira maaş alıyor sorumluluk nedir bunun karşılığı bu mudur?
Ya da şöle gireyim tek başına İstanbul da Anadolu çalışanı ile aynı maaşı alıyorsun tayin reddedilip duruyor mülakatlardan elenmişsin bu sürede buna yürek dayanmaz
Param olsa bende memur olmazdım korkaklık değil paran yok çevren yok memurçocuğusun gezmişsin bir yerde kalmamışsın teknoloji nimetleri şimdiki gibi olmamışEvlilik düşünmüyorum ama o kpss süreci ya da elenmelerden sonraki süreçte eşim olmasını isterdim.
Onun için her olay her kişi için kendi içinde farklılık gösterir.