Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@mülkiye1859 hocam msj kutunuza bakar mısınız mail adresimi gönderdim ordan atabilmeniz mümkün mü acaba?
-
@RootofAllEvil ben şimdi anlam veremiyorum mesleği yerecek bi analiz peşindesiniz.
-
@abba10 mesleği yermiyorum doğru olanı söylüyorum GİB in çalışanlarına verdiği değeri(!) anlatmaya çalıştım.
-
Tuyo pdf paylasabilecek olan arkadaşlar var mi
-
@RootofAllEvil sen değer vermeyen kurum görmemişsin
-
@RootofAllEvil nasil
Mesela hocam? Nedir eksileri meslegin? -
@De_lorean sadece benim söylediklerim değil bunlar teşkilattaki gelir uzmanlarının %90 düşüncesi bu yönde
Bir guy olarak yaptığım mesleğin sıçrama tahtası olarak görülmesini istemiyorum bizden daha az çalıştığı halde sırf merkez kadrosu diye turizm uzmanlarının gelir uzmanlarından 2000 TL fazla almasını kaldıramıyorum
Not: turizm uzmanı sadece örnek -
@aysesal mesleğin eksileri yok aslında inanır mısınız kendinizi maliye teşkilatında yetiştirmek için önemli bir basamak
Ama sitemimiz kurumumuz tarafından üvey evlat muamelesi görüyor olmak sırf sözlü sınavla alınan mevzuat kullanımı az olan uzmanlıkların bizden daha fazla maaş almasını kaldıramıyorum -
@RootofAllEvil ben çok şeyi kaldıramıyorum anlatmayayım önceki sayfada yazdığımdan bir kesit
Tok açın halinden anlamaz bu iktidar ile seçim öncesi ilan buluruz seviniriz adamın yoksa elenir üzülürüz sonrada ramazanda Allah büyük der yola devam ederiz -
@RootofAllEvil ozluk haklari icin bi calisma yapiliyordu , ne oldu hocam?
-
@sosyalikilik merhaba hocam kyk borcum e devletten kontrol ettiğimde ekim 2017de başlayacak.Geç kalmadan yapayım diye erteletme başvurusu yaptım ama en erken 1 ay öncesinde yapmalısınız diyor.Sizin taksitler başlamış mıydı ?
-
@nenehatun Öyle bir prosedürlerinin olduğunu bilmiyordum. Ancak benim taksitlerimin başlamasına bir iki hafta falan vardı. Yani başlamamıştı. Hatta ilk taksitin parasını hazır etmeye çabalıyordum ki erteletme imkanı hızır gibi yetişti.
-
Dostlar benim çok mühim bir sorum olacak. Şimdi mülakat icin binaya girdigimizde çıkış yasaksa biz bu sigarayı nerde içcez ya daha önce mülakata kalmış ve sigara icen bi arkadaş cevap verirse cok makbule geçer
Not: sigara sağlığa zararlıdır -
@aycan aycan tuvalette içeriz:)) lisede de okuldan cikmak yasakti ama bi yolunu bulurduk hep ayni gün mülakata girersek paslasalim
-
@De_lorean hocam Milli savunma uzmanları merkez uzmandır.6 7 ye kadar çalışması çok zor.6 7ye kadar çalışma vergi dairlerinde olur bankada olur.Hatta bu sene vergi daireleri 24 saat açık kaldı.Milli savunmaya geçen gelir uzmanları bence iyi yapmışlar.Gelir idaresinde herkes uzman olmuş.Tabi haklsın işssizlkten kötü olamaz.Ama gelir uzmanı olmakta kolay değil.Geçen yıl sözlüyle alan özelleştirme uzmanı mı hazineye karşı sorumlu yoksa gelir uzmanı mı?Gelir idaresi özel sektör mantığıyla işe bakıyo.Beğenmeyen gider mantığında.Öylede oluyo ama bundan zararlı çıkacak bnce gelir idaresi olur.Aynı şey taşra denetöemlik ve uzöanlıklar içinde geçerli
-
@RootofAllEvil hocam sonuna kadar haklsınız.Kuruma giren kaçıyo.Acilen düzenleme şart.
-
Şu şartlarda merkez uzmanlıklar maaş anlamında daha cazip görünüyo.Bu nedenlede en az 88 90 arası kapatıyo.
-
@aycan oturduğun yerin orada bahçe var bro rahat ol
-
@zenginmemur benim derdim gitmeleri değil gelip bu başlıkta tırı vırı yapmaları
-
@De_lorean teşkilatta değilsen hariçten gazel okuma kimsenin tırı vırı yaptığı yok gerçekleri söylüyoruz burda yahu defterdarlık uzmanları bile bizden daha kıymetli be gib'in gözünde iyice üvey evlada dönmüş gibiyiz