Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. GUY daki 5 yıl çalışma zorunluluğu guy kendi içindeki nakille mi ilgili yoksa genel olarak 5 yıl boyunca guy olarak mı çalışmalıyız?
-
@aliyk becayiş için fiili olarak 6 ay calışmak gerekiyor
-
@onur00 Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@aliyk becayiş için fiili olarak 6 ay calışmak gerekiyor
benim asıl sormak istediğim şeydi. örneğin guy mülakatını kazandım işe başladım sonra 5 yıl içinde mesela vergi müfettişliği sınavını kazandım. 5 yıl çalışma zorunluluğu vergi müfettişliği için bir sorun oluşturuyor mu?
-
@ucanizmirli kardesim yüksek lisans erteli sandım senin sorununu sen daha universiteyi yeni bitirmişsin
-
@aycan mülakat tarihleri acıklanmadan tugrul paylaşmaz imeceyi belkide ademin kitabı biraz satsın diye paylaşmıyordur Tüyo mülakat pdf si var nette ama bi göz gezdirilebilir
-
@aliyk yok ya ne alakası var keske dediğin gibi olsa guyu dusunmeyenler girmezdi sınava hic
-
@Cerkes46 yok kardeş bi de yüksek lisansla uğraşamam
-
@sosyalikilik eyv. saolasın aynen yaptım bakalım
-
Şanlıurfa guy mülakatlarına kalanlar bu guruba bekliyoruz.
https:// m.facebook. com /groups/142836992926517
-
İmece mülakat notuna nasıl ulaşabilirim, elinde olanlar mesaj atabilir mi? Teşekkürler
-
@onur00 becayiş için aday memurluğunuzu tamamlamanız gerekiyor. 6 ay değil yani.
-
mece mülakat notu olan varsa banada link atabilirmi?
-
imece mülakat 2016 elimde var arkadaşlar mesaj kısmına mailinizi yazarsanız yardımcı olurum
-
Hesap nasıl siliniyor bilen var mı?
-
Imece mulakat bende de var. Nasil gondermem gerektigini soylerseniz bende gönderebilirim
-
@mülkiye1859 kitap guy mulakatinda cikmis sorularin derlenmis hali
Mi hocam? -
bir yanda atanmak için mülakat tarihlerinin açıklanmasını bekleyen aday guy'lar diğer yanda kurumdan kaçmaya çalışan gu'lar ... bileniniz vardır belki milli savunma bakanlığı bir ara ilana çıkmıştı naklen atama yoluyla merkez kadroda görevlendirmek üzere çeşitli kurumlardan uzman ve müfettiş alacaktı sivil kadroda "milli savunma uzmanı" olarak sonuçlar dün açıklandı bilin bakalım kaç tanesi gib teşkilatından? asil 262 yedek 40 olmak üzere kazananlardan 282 kişisi maliye bakanlığı personeli olup bunun da yaklaşık 260 kişisi gelir uzmanı!
-
@aysesal evet
-
@avamkamarası muvafakatla geçenlerde asalet nasıl oluyor ?ve ben 1 sene die biliyorum ama yanılıyor olabilirim
-
@RootofAllEvil bir işsizlik en kötü işten daha iyidir
2 daha zor kurumda çalışmamışlar şartları vb bilmiyorlar
3 maliyeden daha leş 6 7 ye kadar çalışıp yükselmesi falan olmayan sürekli geçici göreve gönderilen bir kurum
4 yaptığı işte açık verme gibi cebinden para gitmesi gibi bir kurum görmemişler
5 cumartesi günü bile mesai yapıp totalde 30 tl alan insanlar varken
Tok açın halinden anlamazNot:çalışıyorum guy kadar maaşım var ama insanın kendi mezun olduğu bölüme yakın bir işte çalışması en güzel mutluluk olabileceğini düşünüyorum yaşam sevgisi belkide budur
7 yıldır iş hayatındayım hiçbir zaman sabah kalkarken mutlu uyanmadım
Mutsuz olacaksam kendi mezun olduğum bölüme yakın ya da birebir olan kurumda mutsuz olup sen seçtin adamım zırlanmaya gerek Yok demeyi isterimBu da benden geceye bir nottur .