Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@RootofAllEvil o zaman bir başlık aç guyların sorunu diye memurlar nette var orada konuş yorum yap ya da o şekilde başlık öle konuş mülakat sayfasında bunları yazarsan tırı vırı derim
-
@De_lorean ne tırı vırısı hocam bunlar gerçekler.Geçen biride yazmış boş muhabbet açmayın diyeGeçen sene 1750 kişilik guy alımındaki arkadaşlar şuan mutlu mu zannediyısunuz.Yeni gelicek 2000 kişide aynı olcak.Düzenleme olması artık aşikar.Sonra bu grubun saygıdeğer yöneticisi @paretowilfredo sgk denetmeni oda sınavlara giriyo hala.Demekki taşra denetmenlikte de sıkıntılar var
-
@De_lorean işte burda konuşulan konularda konu konuyu açar.Bunu kşmse sınırlayamaz.Amacımız burda birlik olmamız.
-
Yahu anlatamıyor muyum burası guy mülakat konuşmaları yapılacakken giden gelen şöle böle konuşulması ne kadar doğru ben yalan mı dedim ayrıca
-
Arkadaşlar geriyi dönüp okumadım acaba var mı bi gelişme mülakatla ilgili? Yazabilicek olan var mı?
-
@De_lorean bak bndd diyorumki konu konuyu açıyo.Sen şunu dedin milli savunma uzmanlığı 6 7lere kadar çalışıyo milli savunma uzmanlığına geçmeye gerek yok gibi bi yorum yaptın.
-
@zenginmemur iyi oku yazdığımı ben milli savunmayı nereden bileyim sen yazdığımı iyi oku tekrar yaz bence
-
Ben kendi çalıştığım yerden örnekle yoruma katıldım kimse daha kötüsünü görmemiş konuşuyor diye dedim cumartesi çalışma geçici görevler açık vermeler
Msb de açık verme olmayacağına göre olayı o şekilde durumu izah etmiş oluyorum -
biri gelir idaresini arayıpda sorsa ne zaman olacakmış bu mülakatlar.bilgi lazım artık
-
@kpssa Yok hocam bekliyoruz hala. @Cerkes46 güldürdün hocam sabah sabah :). @De_lorean bahcenin varlığı beni rahatlattı hocam teşekkür ederim
-
@onur00 Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
biri gelir idaresini arayıpda sorsa ne zaman olacakmış bu mülakatlar.bilgi lazım artık
Sen arasan güzel olmaz mı
-
bayramdan sonraya kalırsa açıklanması mülakatlar da eylül ayında olur 2 haftada mülakat biter 2 haftada açıklanır ekimde iş başılar başlar yani böyle olsun umuyorum
-
@alpagu kardeşim mülakatlar Ağustos ayında da yapılsa eylül ayında da yapılsa iş başılar yılbaşı gibi ancak başlar
-
@gökhan o kadar gecikmez heralde geçen sene haziranda başladı millet güvenlik soruşturmaları kişiden kişiye değişir biten başlar
-
@aycan saolun hocam teşekkür ederim mülakat dışında şeyler vardı baktım bi kaç sayfa üşendim okumaya buradan direk sordum tekrar olduysa kusura bakılmasın : )
-
@kpssa o üşengeçlik haline hepimiz aşinayız hocam sıkıntı yok
-
@alpagu Haziran'da başladı sınav kasımda olmuştu?
2015 dekilere bak karşılaştırma istiyorsan -
@alpagu ne diyosun askerligim geliyo eylulde benim
-
@De_lorean @kenanus123 benim için erken olması daha iyi sizi bilemem bölge itibari ile sıkıntılı bi yerde çalışıyorum inş bian önce olur da kazanıp başlarız
-
Daha ne kadar beklerler acaba mülakt tarihleri için