Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Tüyo varsa bende alayım kankalar
-
bir an önce aciklansin bu mulakat tarihleri artik ya :(( gercekten bunaldım, sıkıldım.
benden 2 yas ufak kardesim dün sözlendi, kendi hayatini; duzenini kuracak. ben ise yillardir okuldu, dersti sevgilim dahi olmadi. su mulakat surecini de basariyla gecip kendi hayatimi kurmak istiyorum
yetkililer duyun sesimizi, hızlandırın mulakat sürecini lütfen:(
bir duyumu olan var mi surecle ilgili, kac aya mulakatlar biter, sonuclanir.
-
@2016mağduru halbuki hızlı olmaması için hiç bir neden yok.Böyle giderse işe başlamamız 2018 ocakı bulacak.
-
Açıkçası ilan geldiğinde eylül-ekim gibi işe başlanır diye düşünmüştüm ve umutlanmıştım.Fazla iyimser düşünmüşüm...Madem kurumun acelesi yoktu neden kpss ye iki hafta kala ilana çıktı !?
-
@hü.sbky Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Açıkçası ilan geldiğinde eylül-ekim gibi işe başlanır diye düşünmüştüm ve umutlanmıştım.Fazla iyimser düşünmüşüm...Madem kurumun acelesi yoktu neden kpss ye iki hafta kala ilana çıktı !?
Tabiki referandum için. Bunu bilmeyecek ne var
-
32 yaşım var bekarım;)rahat ol
-
@O'connor biliyorum tabi ki hocam.insanın içindeki hevesi ne kadar kırsa da bu durum yine de özveriyle çalışmaya beklemeye devam.
-
@hü.sbky Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@O'connor biliyorum tabi ki hocam.insanın içindeki hevesi ne kadar kırsa da bu durum yine de özveriyle çalışmaya beklemeye devam.
Aynen
-
@Hipokrat googleye yaz çıkıyor kanka
-
Arkadaşlar mülakata çalışmaya başladınız mı? Başlayan varsa nasıl calışıyorsunuz
-
@Ayşem yok adam bul ben arıyorum
-
@Ayşem bayramdan sonra inşallah hocam.Elimde tüyo mülakat var ama şahsen sıkılıyorum ben onu okurken konu bütünlüğü olmuyo gibi klasik sınava çalışır gibi çalışacağım.
-
@Ayşem hic birakmadik ki nasil baslayalim:)
-
@Cerkes46 bi arkadaş attı özelden kanka eyvallah,sen tüyo çalışıyor musun nasıl bu kitap ?
-
@hü.sbky tüyo bende de var biraz baktım aynı sıkıntıyı yaşadım ve kafa karışıklığı oldu bende en mantıklı olanı klasik sınava calışır gibi çalışmak
-
@zenginmemur deme yaa allahim sana geliyorum.
-
@De_lorean bir atansak her sey duzene girecek de. hayirlisi artik.
-
Söyleyin artık açıklasınlar.
Bengidönüşün hiç tadı yok diyin, dikkate alırlar. -
@Hipokrat kanka şöyle söyliyeyim 2 günde bir falan bakıyorum oda teravih namazindan sonra falan gece 12 den sonra yani gündüz ac karina anca iftari düşünüyorum Anayasa ve idare bitti medeniye geldim ve şöyle diyim bana cok verimli geldi kitap soruların hangi yil hangi sinav da sorulduğu zorluk derecesi yildizla belirtilmiş bence hakkıyla kpss nasil calisiyorsak bu kitabada çalışırsak bastan sona bütün dersleri bir tekrar yapmis oluruz bence başarılı tasviye ederim. Gib i arayan arkadaslar yokmu yada bir elçi secelim arasin:) ne zaman olacak ne zaman gelir ilanlar gerçekten sıkıcı olmaya başladı bu boşa geçen zaman belki neden halen açıklanmadığı hakkinda bi bilgi alabiliriz Gib i ararsak..
-
@Cerkes46 anladım kanka sağolasın,bayram geçsin de hacı aramalara başlarız gib i