Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@darkpassenger cevabınız içib teşekkür ederim. şu an ikametimin olduğu şehirde değilim başka ilde de halledebilirmiyim bu şekilde
-
@toranj evet halledebilirsiniz iadeli taahhütlü gönderin ilgili kuruma
-
mülakata bıyıkla gitmek herhangi bir sorun yaratırmı ?
-
@onur00 yaratmasa bile risk bence almaya değmez kesin gitsin
-
@kenanus123 Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@onur00 yaratmasa bile risk bence almaya değmez kesin gitsin
niye risk olsunki.bıyık yasal olarak devlette serbest zaten.mülakatta nolcakta
-
@onur00 devlette serbest biz sakallı filan da gidiyoruz bazen ama mülakatta sinek kaydı olmak lazım malesef
-
Arkadaşlar mülakat tarihi belli mi
-
İçerden bilgi alabilen yok mu? mülakatın ilanı ne zaman olur?
-
Arkadaşlar bence tahminen Temmuz'un ikinci haftası gibi yayımlanır mülakat tarihleri Ağustos'un 15'inden sonra ya da eylül başı gibi de başlar daha erken olursa harika olur ama zor bence.
-
Son 2 yıldır guy mülakatları böyle geç tarihlerde açıklanıyor arkadaşlar 2 yıl önce 16 mayıs sınavının mülakat tarihleri 2.5 ay sonra açıklanmıştı. Varsayalım pazartesi gününden başladı mülakatlar bayramdan önce bitti; açıklanması da temmuz ortalarını buldu diyelim işe başlamanız en erken eylül 15 olur
-
@RootofAllEvil hocam mülakatlar,mülakat tarihleri ilanından ne kadar sonra olmuştu peki mayıs ilanında? 2015 Kasım ayındaki sınavda da yanlış hatırlamıyorsam 1,5 ay sonra mülakat tarihleri belli olup,2/2,5 ay sonra mülakatlar başlamıştı.Belli bir standartı yok anlaşılan
-
Önceki sınavlardaki sürece biraz göz kestirdim.Eski sınavlardaki sürece benzer bir süreç yaşayacaksak şayet benim öngörüm:
-21/22 haziran tarihlerinden birinde mülakat tarihlerinin ilan edilmesi
-10 Eylül'de başlayıp ay sonuna kadar devam etmesi
-Ekim ayının ilk haftası ise mülakat sonuçlarının ilan edilmesi yönündeDipnot: Duyum veya kişisel tahmin değildir arkadaşlar.Tamamen önceki sınavlardaki zaman sürecinin,bizim sınava uyarlamasıdır.
-
@sofuoglu Dostum gecmis yil mulakatlarini göz önünde bulundurup tahmin yaptim demissin ama yanilmiyorsam 2015 yilinda mayis ayinda yapilan guy sinavinin mulakati Ağustos sonu ile sonuclandi diye hatırlıyorum ben.
-
@Cerkes46 2015 Mayıs'ın mülakatları 17-28 Ağustos arasında yapılmış yanılmıyorsam
-
@Cerkes46 16 Mayıstaki sınavın mülakat tarihleri 30 Haziran'da ilan edildi,mülakatlar 17 Ağustos'da başladı 28 Ağustos'da sona erdi.29 Ağustos'da da sözlü sınav sonucu açıklanmış.Aynen hocam siz haklısınız, ben onu 8 eylül diye görmüşüm o yüzden olabilir. 2015 yılı içerisinde gerçekleşen iki sınavda da sözlü mülakat sonuçları çok kısa bir sürede açıklanmış.
-
Benim düşüncem sürecin 2015 mayis ayinda ki gibi olmasi yönünde. Yorumlari okudum eylül ayı olur diyen olmus komisyonun tatil yapabileceği o yüzden mulakatlarin eylül ayina sarkabilecegi söylenmiş ben katılmıyorum bunlara. 2015 de mayis ayinda yapılan sindavda sinav sonuclari aciklandiktan 1 ay sonra mülakat tarihleri aciklanmis 29 ağustostada sonuçlanmış. 2017 sinavinin da mayis ayinda yapılması beni sürecin ayni olacağı düşüncesine yöneltti. Ben bayramdan önce yada en gec bayramdan sonra mülakat tarihlerinin açıklanacağını tahmin ediyorum ve ağustos sonuna kadar da sonuçlanacağını düşünüyorum çünkü yüksek lisansla askerliklerini erteleyenler ağustos sonuna kadar o tarihe kadar yapilmaz ise onlarada sorun olacak galiba Gib bunu göz önüne alır büyük ihtimalle..
-
@James-Buchanan yok ayarsız kurum
-
@onur00 ben kesmiştim bu sefer bıyıklı gideceğim ben buyum öle de almıyorlar böylede almazlar kişiliğimi alınmak için yapmıcam gidicem taktik Yok bu sefer bam bam
-
Arkadaşlar bi arkadaş daha sormuştu konu dışı yine, kyk borç erteleme için e devlet üzerinden erteletme yapanlar var mı? Kyk ı aradım ama bi ulaşamadım bekleyenler arasında en son 57.sıradaydım:/
-
Askerlik tecil tarihim 2020 ye kadar gözüküyodu e devlette az önce kontrol edeyim tekrar diye bi açtım "2 ay içerisinde askerlik şubesine gidin" diyo. Hiç işim yokmuş gibi askerlik şubesinde sürüncem ya. Siz de kontrol edin arkadaşlar taklaya gelmeyin sonra