Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sofuoglu GUY sınavına günde 2 saat, kalan vakitler içinde kaymakamlık sınavı. bana soracak olursan ikisini de kafaya koymuşsun, kim ne derse desin hayat tecrübelerden ibaret bir yerde, bu nedenle bu tecrübeleri senin edinmen gerekiyor. Dediğim gibi 2 saat guy, kalan vakitte kaymakamlık. İkisinde de başarılı olmanı sağlar. GUY için sabah zihnin açıkken çalışma yapmanı öneririm.
-
@Antimülakat değerli görüşlerin için teşekkür ederim hocam,ben de şu aşamada o fikre doğru yöneldim .Gerekli kaynakları alıp en kısa zamanda başlangıcı yapacağız Allah'ın izniyle.
-
@sofuoglu kanka hangi kaynakları alıcaksın
-
merhaba arkadaşlar konu dışı ama burası aktif olduğu için buraya yazıyorum mecburen. vergi dairesinden kyk borcuna ödeme emri gelmiş. işim gücüm olmafığı için haliyle ödeyebilmem imkansız ne yapmalıyım
-
@Hipokrat Kanunname ve KAS almayı düşünüyorum ilk etapta kardeşim.Elimde Kutluay Kararlı'nın 2015 basımı İnsan Hakları ve Demokratikleşme kitabı var iş görürse bunu kullanmayı,şayet yetersiz kalırsa ilerleyen vakitlerde belki Ahmet Nohutçu'nun İnsan Hakları ve Demokratikleşme kitabını almayı planlıyorum.Ekstra olarak mikro ve makro notlarım var,türkiye ekonomisi kısmı içinde yasin çoban'ın kitabı var.O yüzden o kaynakları temin etmeyeceğim
-
@Antimülakat sımdıden baslamalı mıyız hocam guy mülakatına
-
@gokhangermen hocam soruyu üstad'a yöneltmişsin ama ben de fikrimi beyan etmek istedim Bana sorarsan şuan başlamakta başlamamakta senin elinde,başlamasan çok şey kaybetmezsin,nitekim ben daha başlamadım ve kendimi rahatsız hissetmiyorum.Nedeni alan'da sağlam bir altyapımızın mevcut olması ve mülakat ilanı geldikten ortalama 2/2,5 ay sonra mülakatların başlıyor olması,bu süre zarfında çok rahat çalışırsın mülakata.Fakat elinde kaynak varsa ufak ufak bakabilirsin de çünkü belirli bir tempo yakalama açısından faydalı da olabilir.
-
@gokhangermen çok sıkmaya gerek yok hocam. Neticede mülakat. Ben olsam son bir ay sıkı çalışırım, mülakat sürecini uzun çalışarak halletmek sıkıcı olabilir. Gerçi hoş ben son bir ay çalışırım dediğim mülakatlarda da iş son hafta çalışmaya döndü ama siz sakın o kadar riske girmeyin. @sofuoglu arkadaşımız iki uğraşı bir arada götürmek istediği için ona göre bir metod olsun diye söyledim iki saati. Siz böyle bir süreç yaşamayacaksanız sıkı 1 ay çalışmak yeter mülakata.
-
guy da bilgi ölçülüyor mu. bana sorulan 9 sorudan 8 tanesini doğru yanıtladım ama yedeklere bile giremedim. asıl merak ettiğim guy da önemli olan nedir. kim neye göre karar veriyor. hadi mhuy desek eh işte azıcık adalet var diyebiliriz.
-
@toranj mal bildiriminde bulun işim gücüm yok üzerime kayıtlı malvarligim da yok diye
-
valla sıkıntıdan survivor a bakıyorum Allah affetsin.
sahura doğru endonezya futbol liginden maç falan izliyorum.
gündüz esra erol sabah da müge anlı..valide hanım alıştırdı bizi.
yakında kısır gününe de götürür gibi duruyor.
teravihde de kız beğeniyor her akşam, gib kurtar beni gib -
@Antimülakat cevabın için teşekkür ederim hocam ben de böyle düşünüyorum ama bilirsiniz burda birileri çalışmaya başlayınca benim gibi bos oturanlara bi batmaya başlıyor
-
@davetsiz hocam mustafa ve ceyda naptılar ben bugun ızleyemedım de hakaten aynıyız yalnız kafayı yemenin arifesi buydu guy kurtardı bıraz yıne gırecez o donguye
-
@sofuoglu anladım kanka sağolasın kolay gelsin bu arada
-
@Hipokrat eyvallah kardeşim sağolasın
-
Arkadaşlar ben şöyle bi yorumlara göz attım bölümünle alakalı sorular gelebilir öncelik olarak bölümüne bak falan demişsiniz ben Ekonometri mezunuyum mülakatta bana ekonometri sormazlar herhalde sorarlar mi yok artik bi de kurum sınavına hazirlanirken İmece'den calistim iyi de bi puan aldim.( tabi bunun yaninda zeynel , 4t, donüşüm falanda cozdum) mülakat icin de imeceden yararlanirim diyordum. Siz Tüyo 'yumu onerirsiniz? Imece yeterli olmaz mi?
-
Arkadaşlar merhaba, mülakat tarihleri ne zaman belli olacak? Bir bilgisi olan var mı?
-
@aysesal kimsenin bilgisi yok sanirim herkes tahmini bisey solicektir bence sinav agustos un 7 sinde ya da 14 unde baslicak:)
-
@kenanus123 en gec o tarihler olur inşallah hocam
-
@U.Ü.Eko hocam Z tablosunu felan sorduklarını duydum. Ekonometri ve İstatistikle alakalı sanırım.