Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@deniz34 bnde ayni durumdayim ailem destek oluyo ama insan yinede uzuluyo.Bn mhuy ilani bekliyorum ama onunda sinavini gecemem diye korkuyorum
-
@zenginmemur Ya kendimden çok aileme üzülüyom zaten kendimden Vazgeçtim onlar üzülüyor.Başkalarının çocukları gibi artık anne babama destek olmak isterdim ama şimdilik hepsi yalan oldu.
-
@deniz34 @zenginmemur bizimkiler sabah 4 buçukta öğrenmiş sonuçları beni uyandırmamışlar işe giderken notlar yazmışlar bugün hepimiz için zor geçti
-
@priss Hoşgeldiniz hocam İstanbul yedekteyim 80 li sıralarda yedek tahmini kaça gelir? Yedek süreci nasıl oluyor
-
@deniz34 okutsunlar para harcasinlar sacma sapan sistem nedeniyle hsyatimiz mahvolsun.Siz bakmayin bakin cok net soyluyorum 850 kisinin 800u ust duzey referansliydi hem bu sene hemde gecen yil guy ilana bir kere cikmaya baslayarak bunu gosterdi
-
@aylakkafam Ailene helal olsun anlayışlı insanlarmış.
-
@kurumsinavi yedek olayı tamamen şans. Kaç kişi feragat ederse o kadar şansın var. Gelir ya da gelmez diyerek seni ne ümitlendireyim ne de üzeyim. Bekleyelim inşallah gelir.
-
@aylakkafam 800 sayisi kesin degil yanlis anlasilmasin zaten uzuntuluyuz birde tartisma cikmasin simdi
-
@Priss Hocam yakın bi tarihte sizce yeni bir guy ilanı gelir mi.Kusura bakmayın siz gelir gelmez sık boğaz etmiyelimde sizi.
-
@zenginmemur Yapmadık işte hocam yapmadık ayağımıza kadar gelmesine kadar torpil yapmadık kimsenin hakkına girmemek için Allahın adaletine güvendim ama olmadı.
-
Her gece yaptığım gibi bir film açıp izledim çünkü içim rahattı o gece bu gece değil cumaya ancak açıklanır diye duşunuyordum ama uyumadan önce bir kere daha Gib'in sayfasını yenileyim dedim ve açıklandığını görünce şok oldum. Kalbim yerinden çıkacak gibiydi 850 kişinin içinden kendimi bulmaya çalışırken. Herhalde 26 yıldır ilk defa bu kadar hızlı çalışmıştır kalbim.. Sonuç olarak listeye 3 kez baktım ve adımı bulamadım. Olmamış 87 kpss, 83 kurum puanıyla 850+223 kişinin arasına girememişim. Bundan sonra ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok SGK sonucu da böyle gelirse umutlarım, planlarım ve hayallerimi raflara kaldıracağım.
Kazanan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun umarım devletimize milletimize yakışır memurlar olursunuz. -
@deniz34 Est. Sıkboğaz etmek olur mu. Ama duyum işleri bitti artık benim için hep beraber birlikte bekleyeceğiz.
-
@priss Yo duyum değil hocam öngörünüz nedir hocam askerlik duruyor 3 yıldır işsizim hocam ne yapacağımı bilmiyorum ondan sordum.
-
@priss ya da en azından ne yapılabilir bir öngörü de bulunsanız ilan beklemeye devam mı yoksa başka alanlara mı bakılmalı fikirleriniz önemli hoşgeldiniz
-
@deniz34 dostum tamamen tahmin bu söylediğim bence ilan yeni atanan dostlarımız işe başladıktan 3-4 ay sonra felan gelir. Dediğim gibi dayandığım bildiğim hiçbir şey yok. Tamamen TAHMİN. Tahmini büyük yazalım ki Facebook’ta ciddiye alınıyor arkamızdan sövülüyor
-
Cok kotuyum be arkadaslar siz de cok kotusunuz biliyorum gozleriniz acimis aglamaktan kizarmis bos bos buralari okuyosunuz biliyorum benim gibi.Keske bi sans daha olsaydi ama yok evliyim calisiyorum ve su anda nasil bi daha hazirlanabilirim onu dusunuyorum tekrar bi sinav kazanabilirmiyim hic bilmiyorum ve hic gucum yok
-
@priss Teşekkür ederim hocam anladım.Boşver edin hocam o insanları herkesten size karşı olumlu kelimeler beklemeyin biz sizi tanıyoruz hocam sağolun.Meyve veren ağaç taşlanır misali.O insanlara sinirlenip sizi seven insanları bırakmayın hocam varsın ne derse desinler.
-
@deniz34 iş annene babana dönünce işler değişiyor dostum her neyse geçti gitti biz işimize bakalım
-
@priss O onların terbiyesizliği hocam kafanıza çokta takmayın.
-
Hayırlı akşamlar..85 kişilik Antalya yedekler kaça kadar düşer tahminen arkadaşlar..Önceki alımlardan bilginiz var midir.