Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Aynen bir iki yoklamak gerek,sonra mazallah unutuverirler sınav yapıldığını ve mülakatların yapılacağını
-
Oruç iken calisabilene helal olsun. Ben bayram sonunu bekliyorum
-
Arkadaşlar, tüyo mulakat'ı bulamıyorum hiçbir yerde. Bilmiyorum benim beceriksizliğim galiba. Yardımcı olabilecek biri var mı?
-
@dude kardeşim pdf olarak arıyorsan eğer bilemem de kitabını alacaksan biz arkadaşla 7-8 gün önce sorduğumuzda yeni basımı gelecek eski baskıyı geri yollamamızı istiyorlar demişlerdi bayramdan sonra gelmiş olur muhtemelen yeni basımı
-
@gökhan ilk etapta pdf olarak aradım mobilden arada bakarım diye. Ama orjinal halini bulamayınca bi telaşa kapıldım. Teşekkür ederim cevap için
-
@dude bir şey değil
-
@duranvarlık mülakata giriş puanı. Kpss bitti o noktadan sonra.
-
@Hipokrat tüyo yu banada atabilir misin
-
@U.Ü.Eko inşallah o kadar emek zayi olmaz çok üzülüyorum günlerdir. Tek şansımız bu mülakat bi de yaşım 29 düşük alana da git bir daha çalış gel diyorlarmış vaktim yok ki sizin hangi il hocam? Kendi ilimde bu durumda olan sadece ben varım herkes yapmış biz yapamadık demekki
-
neyi beklediklerinide bi anlasak
-
@guyguycu düşük alan derken. Bakin bunlara takilmayin ben kpss den gecen seneki puanimdan neredeyse 9 pua dusuk aldim ama umisiz olmucagiz bu bizim biletimiz bunu iyi değerlendiereceğiz. Benim gecen yil İstanbul biliyosunuz 84le kapamisti yerlesen arkadaslarimin ikisi 84 puanli kpss si birinin 78 birinin 82ydi bir arkadasm 92 kurum puaniyla yerlesti. Ama bir arkadaşimda kurumdan 88 aldi yerlesemedi. Bu isler belli olmuyor. Söylenen hiç bir söze aldiriş etmeyin. Sadece elimizdeki bilete odaklanalim. Çünkü kendim aldiğim puanla yine en fazla guya girebileceğim anladiğim kadariyla sizde öyle. Moral bozmadan çalişmaya devam.
-
@brcert attım kanka bi kontrol et bana da @sofuoğlu kankam atmıştı teşekkürü ona et şimdiden
-
@Hipokrat hocam rica etsem tüyoyu bana da yollayabilir misin?
-
Arkadaşlar rica etsem tüyoyu banada gönderir misiniz.tşk.
-
@Hipokrat Rica etsem şu Tüyo'yu bana da atar mısınız? Bulamadım bir türlü nette.
-
@sofuoglu Teşekkür ederim.
-
@sınavstilisti valla ben bu kış subaylığı denedim mülakattan önce nerdeyse herkesin evine geldi polis hemde her kuvvet için, belki subaylık için bi kaç ayda sadece en az 10 bin kişiye ön soruşturma yaptılar
-
arkadaşlar tüyoyu banada gönderirmisiniz bulamıyorum bi türlü
-
Arkadaşlar kpss puanı yüksek olanları tercih etmiyorlarmış bırakıp başka yerlere gider diye doğru mu bu?
-
@Hipokrat rica etsem atar mısınız hocam?