Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@napsak normalde bende sgk daki adam guy a tenezzül etmez derim ama il konusunda arkadaşın dediği mantıklı ama boyle adam çok az vardır..ben sgk denetmenligini çok çakmadım zaten anladığım kadarıyla bir kısmı zehir gibi puanlari filan artk sınavlardan bunalmış sözlü sinavla geçmeye çalışıyor bir kısmı da belki diğer puanlari çok düşük çeko yaparak alim iyiyken sözlüyle geçmeye çalışıyor ikisinin bir arada olmasi garip bir durum veya benim bakış acım çok yanlis
-
@Nameless 90 kişi de 5 kişi bile iyi rakam sgk cılar gdrse ihtimalimiz artar ,inşallah kazanırız
-
@Hipokrat bence 5 kişi rahat çıkar ama mulakata normalde 90 kişi kalmasi gerekirken konya 97 kişi kalmıştı sanrm.. yani 5 kişi gitse de yine 90 kişilik özümüze döncez gibi
-
Mülakatta Guya başvurduğumuz kpss puani da baz alinicak mi kpss+kurum sinavi+mulakat puani ortalamasi mi alinacak ? Bide komisyon neleri göz önüne alacak soracaklari sorulardan hariç yaş bunlardan biri mi ? Yasim 30 kendime yer yapıyorum
-
@Nameless Dostum senin dedigin cok riskli bir durum olur guy mülakatında sgk mülakatıni sorsa nolcak peki komisyon direk eler bence sgk da ili beğenmeyip gitmeyip de guy mülakatına güvenmek büyük risk olur
-
@Cerkes46 açıkçası sgk dan guy a geçen var midir bilemem ama ili beğenmeyip sgk dan guy a geçmek çok absürd değil bence sonuçta aile veya geçim şartları icin küçük il isteyen veya ankara guy olsun sgk yerine merkezi kadrolara calisirim gibi bir sürü kriter ili önemli bir faktör kılıyor kurum tercihinde..
-
guy olan arkadaşım sgk ya geçmek istiyor. işler yoğunmuş guy da.
-
@Nameless Dostum absürd bir durum degil elbette zaten bende öyle bisey demedim demek istedigim suan sgk da atananlarin süreçleri nasil , hangi seviyedeler bilmiyorum il tercih etme aşamasına geldiler mi bilemiyorum ama bizim guy mulakati olana kadar sgk o zamana kadar il tercihlerini aciklarsa o zaman sgk yi bırakıp guy mülakatına güvenmek risk olur dedim ben tabi bi ihtimal bu yani guy mulakati ne zaman olur sgk o zamana kadar işleri kesinlige kavusturur mu bilemiyorum.
-
@Cerkes46 hocam siz biraz daha ileri ihtimalleri düşünmüşsünüz ksr bakmayın ben genel düşündüm o konuda haklisiniz tabi ki risk..ama gerçek şu sgk guy mülakatında baya eksiltme yaşatacak belli ayrıca bddk spk mulakatlari guy mülakatına kadar belli olur diye düşünüyorum oda bir tık eksiltme yapar vym zannetmiyorum yetişeceğini başka açıklanmayan var mi hatırlamıyorum ama herkesin gönlüne göre nasip olur ins
-
@Nameless hadi ya onu atlamışım ben 7 kişi de az değil faZladan 7 rakip Forumdaki guy konyacılar olarak istediğimizi alırız inşallah mübarek sahur vakti .amin
-
@guyguycu her sey nasip fakat önce emek sonra tevekkül. İnsanlara aldanmamak en iyisi çünkü umulmadik seyler oluyor yasaniyor kesin kazanack dediğimiz kisi kazanamadi. Referansi falanda vardi yani. Millete bakmamak lazim bir seyin olmasi gerekiyorsa zaten oluyor bunun önüne gecemiyoruz yapmamiz gereken iyi calismak ki dua ederken yüzümüz olsun. Rica ederim boş lakirdilardan uzak iyi çalismalar dilerim.
-
@Cerkes46 kpss puani etkisi kalkiyormus. Kurum yazili sinavi ve mulakatin orrtalamasi alinip liste o sekilde siralaniyormuş.
-
Aklima hayirsiz bir arkadasim geldi.
Adam idari hakimlik mulakat sonucunu beklerken guy basvurusu yapti. Ben istanbulu yazmistim tabi buna da zorla istanbulu yazdirdim hakimligi kazaninca önümüzden cekilsin diye.kurnazlik yapacagiz ya adam guy da 75 i göremedi elendisu an idari hakim beyefendi kırk yılda bir işe yarayacakti. Allah arkadasin hayirlisini versin gece gece sinirim bozuldu bak.. -
@Hipokrat bana da atar mısın rica etsem
-
@James-Buchanan Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
guy olan arkadaşım sgk ya geçmek istiyor. işler yoğunmuş guy da.
Hangi vergi dairesi ki?
-
Mualakaaat tarihini verin artık ya
-
@abba10 ankarada. hangisi olduğunu bilmiyorum.
-
@guyguycu Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@U.Ü.Eko inşallah o kadar emek zayi olmaz çok üzülüyorum günlerdir. Tek şansımız bu mülakat bi de yaşım 29 düşük alana da git bir daha çalış gel diyorlarmış vaktim yok ki sizin hangi il hocam? Kendi ilimde bu durumda olan sadece ben varım herkes yapmış biz yapamadık demekki
Ben Bursa'dayım kurumda Istanbulu tercih ettim. Cevremdeki çoğu kişinin ya gecen yildan düşük ya da aynı pek iyi bi sonuca rastlamadim. Hayirlisi olsun artik kismetimizde varsa olacak. Son kez var gücümüzle çalışalım da mülakata gerisi dua bende 24 yasindayim tekrar denemeyi dusunmuyorum olmazsa.
-
2016 kpssde p35i 90 üstü olup guy kazanmış kşşilerşn çoğhnluğu 2017 puanlarıda 90 üstü gelmiş hatta ilk 100de tanıdıklarım var ama guy mülakatındadalr çoğu.Bu kişiler muhtemelen merkez uzmanlıklar gelince patır patır oralarada başvurcak belki guy ve sgk denetmenlikelrinden ayrılmalar olacak.İçişeri uzmanlığı ilana çıksa adam guyken başvurmaz mı kesin başvurcak.2016 kpssden yığılmalar hala devam ediyo.Maliye uzmanlığı 2016yı boş geçti olası bi ilanda bu adamlar başvurmayacam mı?Bakalım süreç nasıl tamamlancak.Mülakatın gecikmesi iyiye işaret değil.
-
duyum alan yokmu ne zaman bu mülakatlar