Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@uA1905 hocam eski yorumuma binaen mı bana yazdiniz? Aksini düşünmüyorum paem yeni mezun kardeşim var süreci az çok takip ediyorum
-
Arkadaşlar belki de defalarca soruldu geriye çok gidemedim kusura bakmayın,mülakat için; tüyo ,usta ,imece arasında inceleme şansı olan oldu mu ?
-
@abba10 üçü de elimde mevcut ama bence en iyisi şuanda tüyo hocam bazı arkadaşlar yeni basımı çıkacak diye yorum yazmıştı öyle hatırlıyorum imkanınız olursa yeni basımı alabilirsiniz haliyle güncel olur herşey gelmezse de 1.baskıdan çalışabilirsiniz
-
Kankalar Yen'i gördüm tüyo ları attım unutmadım inşallah kimseyi
-
@murti1930 Peki arkadaşım çok saol verdiğin bilgiler için.
-
Kankalar sizce hem guy mülakatına kalan hemdr diger acilmis sinavlarin sonuçlarını bekleyen ve atanan kac kişi bizim guy mulakatindan feragat etmis olabilir bi tahmini olan varmi ? Kaç kisi mülakatta önümüzden çekildi merak ettim.
-
@Cerkes46 ben de çok merak ettim bu sorunun cevabini dahası acaba geçen sene 2017 sonuclari aciklanana kadar sadece a kadrodan kaç kişi yerleşti onu daha çok merak ediyorum çünkü yanlış bilmiyorsam sgk ve hazine dışında çoğu alim kadro sayısını doldurmadı a kadrodan..
-
@Nameless Benim tahminim sgk da mulakat sonuclarini bekleyen yani alinmayi bekleyen o 300 kisidrn en az 250 si guy da mülakata kalmıştır hatta sgk da mulakati gecip atanan baska kurumlara yerlesipte kaymakamlık falan fekadarlik yapacak olanlar da vardi sgk sayfasinda görmüştüm çünkü kpss puani 90 küsur bile olan guya girdi cepte kalsin diye bu yüzden ben guy mülakatına gelmeyecek olanların 300 u geçer diye düşünüyorum bilmiyorum arkadaslar neder bu konuya?
-
Konya'dan 5-10 kişi eksilse kâr
-
@Cerkes46 bence çok feragat olmucak kanka inşallah olur tabi de millet bi yere yerleşmiş olsa da gidiyor her yere
-
@Hipokrat kanka sence sgk yi kazanan o 300 kişi guy mülakatına kalmamis midir ? Sgk yi kazanan daha niye guyun mülakatına girsin yada baska bir yeri kazanan ?
-
@Cerkes46 hepsi kalmamıştır bence kanka hadi 100 kişi kaldı diyelim , sgk da istemediği bi ile düşebilir bu yüzden guy a girecektir yine bence
-
@Hipokrat sgk denetmeni olan guy a tenezzül etmez daha
-
@Hipokrat konya sgk dan 1 arkadaş guy dan gitti bile..bir kişi bir kişidir bu da kâr diyelim
-
@napsak inşallah öyle olur bende isterim bunu
-
@Nameless güzel haber
-
@Hipokrat başka arkadaş giden zaten konyadan rahat 4 5 kişi sgk giden olur tahminen
-
Bursa guya girmicek SGK kazanan var mı bilen duyan ?
-
@by123 puan çok kötü bu olmazsa guya bir daha giremem gibi..çok haklısınız moral verdiğiniz için teşekkür ederim, son bilet bu etrafa çok aldanmayıp odaklanmak lazım
-
İllaki guy mülakatından olacaktir feragat arkadaslar hemde benim tahminim azımsanmayacak sayida.. Istanbul icin 93 puanla guya basvuran vardi ben bizzat biliyorum qma kaymakamlik sgk hepsine başvurmuştu böyle kav kisi var siz düşünün artik