Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@zenginmemur Mülakatın gecikmesi iyiye işaret derken neyi kastettiniz? Geçen yıllarda yapilan sinavlardan 3 ay sonra mülakat olmus belkide bayramdan sonrada ilan ağustos da gelir acaba geven seneki yillarda sınavdan ne kadar süre sonra mülakat ilani geldi?
-
@U.Ü.Eko bence hemen bırakmayın siz.
-
@zenginmemur dediginiz süreç kesinlikle yaşanacak belli guy da yedek olayı var mi bilmiyorum ama eğer varsa bu sene onlara en iyi vuracak diye tahmin ediyorum özellikle beklenildiği gibi iyi alımlar olursa
-
Şu imecenin eski mülakat pdf si olan var mı? linkler patlamış indirmeyide unutmuşum
-
Dezeogullari neredesiniz sesiniz soluğunuz cikmaz oldu
-
O zaman bir soru sorayım mülakatdaşlarıma
Kpss'den düşük alanlar bu mülakatlar olumsuz sonuçlarınırsa planınlarınız neler?
-
@gokhangermen cevap veriyorum: "plan ne demek?"
-
@gokhangermen Benim planım ekte.
-
@karakalpaklı sonunu düşünen kahraman olamaz mi :))
-
@gokhangermen valla ben mulakat olumsuz geçecek ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum:)) yetti gari kurum puani 87 yasim 30 alsinlar gari beni:)) 2017 puanim 78 siralama 7400
-
Olumsuz olmasin inşallah hayırlısı ile, hergun kiralık ev bakıyorum
-
@sınavstilisti inşallah puan kac hangi il
-
@kzxp bende var hocam bir arkadas sagolsun paylasmisti vakti zamaninda benimle. Yadisk'e yukleyip link atabilirim sanirim. Becerebilirsem linki burdan şey yaparsın
-
@Cerkes46 Bursa hocam 83kpss.sizin
-
@sınavstilisti 87 kurum puani kpss 80 diyarbakır benim de birader. Kurum kaç senin
-
@Cerkes46 benim de kurum 87. Şimdi bayram bitsin diye bekliyorum çalışmalara baslicam insan ders çalışmayı da özlüyomuş
-
@sınavstilisti ders calismak bizde ciddi bir alışkanlık oldu ve biseyler okumayinca kendimi bi boşlukta hissediyorum tv izleme alışkanlığım yok 1 saat tahammül edemiyorum sahura kadar zaman da geçsin diye ben çalışıyorum azar azar tüyo mulakati anayasa idare medeni bitti yarin nasipse borclara baslicam:))
-
Ooo maşallah hocam rakiplerine bol şans @Cerkes46
-
Bursada yasıyorum 24 yaşındayım ve KPSS 2016 dan 79,7 KPSS 2017 den 77,7 aldım.
Tek istegim ise artık bursa dışında bir ilde yasamak. Eger guy mülakatı istediğim gibi sonuçlanırsa bu şehir Tekirdağ olacak.
Ama hala bi mülakat tarihi bile belirli değil. Bekleterek iskence yapıyorlar resmen. Zaten yıllardır bekliyoruz arkadaş. Yeter yahu 2 yıldır yüzüm gülmüyor. 2015 mayisinda mezuniyet törenindeki fotodan sonra güldüğüm başka fotoğrafım Yok. Bir kere de vatandaşı, hatta ileride büyük kısmını hizmetinde çalıştıracak olduğu memuru icin birşey yapmıyor bu devlet organizması. Bu kadar bekleyecek ne vardı ? Bu kadar bekletecek ne vardı ?
Korkmayın arkadaşlar. Yılda bir kere çalışma bakanı sayın Müezzinoğlu cikip memur alımını durdurduk öğretmenler başka sektörlere yönelsin diyecek ve kaderimizle oynayacaklar.
Benim bu duzene hakkım helal değil. Hayat doluydum artık antidepresan kullanıyorum.
-
@Priss belki bize mulakat tarihi ile ilgili iç rahatlatici açıklama yapabilir