Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@zenginmemur evet başlanmiyor ama önceden soruşturulma evresi yapilirsa mesela bu beklediğimiz zaman icersinde mülakattan sonraki süreç kisalabilir.
-
@sofuoglu inşallah birader ben sürecin 2015 mayis ayindan farkli gecmesini yani halen mulakat ilani gelmemesini bu soruşturmanın yapilmasina bağlıyorum. 2015 mayisya mulakat ilani kurum sonuçları açıklandıktan 1 ay sonra gelmis.
-
@ukraynali dur be birader sen de naptın daha çok gençsin yolun başındasın sakin ol 2 yıl da mülakata kadar gelebilmekte güzel tabi inşallah sonuda güzel olur bizim gibi senlerce deneyip çeşitli mülakatlardan elensen ne yapacaktın acaba öyle antidepresanlar filan hiç bulaşma sakin olmak lazım bu düzene dur diyen yok malesef. o yüzden sakin ol ve dua et
-
@Cerkes46 2016 malum kötü bir yıl bütçe falan ayrılcak durumda yoktu temizlik yapıldı komisyonlar değişti vs bir geçiş süreci oldu ve evet referandum olmasa gelmezdi ama kasım 17 kpss için banko gelirdi eğer bu alım olmasaydı. Ben hala bir umut kasım aralık gelebilir desemde 2018 ocaktan itibaren patır patır ilanlar düşeceğini ve sağlam bir guy ilanınında geliceğini düşünüyorum zira bu yıl ki gibi mayısa kadar sarkmaz ilan
-
@busus biraz sabır
-
@brcert önemli değil kanka başarılar
-
@Priss mülakatlar eylülde olursa yenı ılan ne zaman gelr kımbılır
-
@İnmyheart bence 2017 de yeni bir guy ilani gelmez
-
@İnmyheart eylülde olacağını nrdn çıkardın kanka
-
@Priss hocam tarihler nezaman ilan edilir peki. bayramdan nekadar sonra ? bilginiz yada tahmininiz var mı ?
-
@Priss hocam valla sabır tükendi. ona göre çalışmaya başlıcam. şimdi belirsiz diye çalışasım yok açıkcası
-
Yazı mı yazsak GİB e ne zaman açıklanacak bizim mulakat tarihleri diye? Bi hatırlatsak kendimizi
-
@aycan ben dedim bi elçi seçelim arasin diye dinlemediniz beni:)
-
@busus bence hafiften calismaya baslamak gerek gib isi belli olmaz ağustos başı diye ilana çıkar sonra taklaya geliriz:))
-
@Cerkes46 elçi ben olur ararım da böyle telefonla gayri resmi olur sanki. Yazıyla daha bi ciddi olur diye dedim
-
@aycan yazi derken kanka dilekçe hakkımızı mi kullanalim diosun
-
@Cerkes46 zor hocam . Aralık'ı bulur rahat öncesi için çok ümitlenmeyin.
-
@Cerkes46 şair burda anayasa hukukuna hakim oldugunu mu vurguluyor yoksa aynen öyle hocam bilgi edinme yasası kapsamında ne hakkımız varsa kullanalım
-
@busus Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@Priss yeni ilanla ilgili konuşuluyor mu hocam ??
Yaprak kıpırdamıyor
-
@busus Aralik'i bulacak olan ne hocam mülakatlar mi ?